moška Dobra karma

Zgodba iz parka, ki morda tudi vam spremeni pogled...

Usodno vino Svet24.si

Inja Zalta se je zahvalila vsem in spregovorila ...

sodniki_stopnisce_2019-1569591640 Reporter.si

Ekskluzivno! Ustavno sodišče odločilo proti ...

slovenska vojska, meja, patrulje, vojaki Svet24.si

Potrdili predlog za podelitev izjemnih pooblastil ...

janez-jansa-in-bojan-pograjc-pred-tremi-desetletji-uspesna-v-triglavski-steni-01 Necenzurirano

Janša želi na čelu vojske svojega prijatelja. ...

jelena karleuša Odkrito.si

Jelena Karleuša - Jo je mož res surovo pretepel?!

TBLS3_Cristian Baranasic_FullFigure Njena.si

Zmagovalec shujševalnega šova v bolečinah in ...

Lahko se počutite odlično tudi v menopavzi
| Oglasno sporočilo

Lahko se počutite odlično tudi v menopavzi

..., Promocijsko gradivo

Menopavza je normalen, neizogiben proces staranja in ne bolezen. Je faza, ki žensko doleti med približno 45. in 55. letom. Zakaj se menopavze tako bojimo, če gre za nekaj povsem normalnega v življenju odrasle ženske?

Za večino žensk ima že sama beseda menopavza negativen prizvok. V samem bistvu je menopavza prehod iz rodnega v nerodno obdobje; obdobje, ko se v jajčnikih upočasni proizvodnja hormona estrogena. Prav hormonsko neravnovesje je krivo, da se ženske takrat velikokrat počutimo izgubljene, nerazumljene, občutimo nihanja v razpoloženju, vročinske oblive ter spremembo v zunanjem izgledu (koži, laseh in kosteh). K temu svoje dodajo še pritiski medijev, da ostanemo fit, da smo mladostne in včasih je vse skupaj preveč.

Menopavza je čas, ko sebe ponovno postavite v ospredje. Že z majhnimi spremembami se boste počutile bolje.

Zavedajte se, da se v telesu trenutno veliko dogaja ter da potrebujete malo več časa zase. Več počitka, več spanja. Prav tako je zelo pomembna zadostna hidracija, ki ima pozitiven učinek tudi na kožo. Pozitivni učinki redne telesne aktivnosti imajo rezultate tako na boljši telesni pripravljenosti, boljši drži kot tudi splošnemu počutju. Včasih pa to ni dovolj in pogosto ženske poročajo o tesnobi, napadih panike in začetkih depresije. Ko sama menopavza negativno vpliva na naše življenje in srečo, je čas za korak naprej.

Foto: Promocijsko gradivo - ...

Pomembno je, da telo vrnemo v ravnovesje in pri tem zelo uspešno pomagajo fitoestrogeni. Gre za naravne snovi, podobne ženskim spolnim hormonom, ki imajo šibkejši učinek kot naravni estrogen. Med pomembnejšimi viri fitoestrogenov je črna detelja (Trifolium pratense), ki je tudi ena glavnih sestavin prehranskega dopolnila Femisol.

Femisol je celovito prehransko dopolnilo za ženske v menopavzi, proizvedeno v Nemčiji v skladu z najvišjimi standardi kakovosti. Priporočamo ga ženskam, ki bi se rade počutile bolje, imele več energije in ohranile svoj videz. Vsebuje kombinacijo vitaminov in mineralov, ki imajo dokazano vlogo pri normalnem delovanju hormonov, prispevajo k manjši utrujenosti in ohranjajo zdravo kožo, lase in kosti. Vsebuje tudi maco.

www.femisol.si