filip flisar Svet24.si

FOTO: Ko slovenski vrhunski športniki postanejo ...

Marieke Vervoort Svet24.si

Paraolimpijka izbrala evtanazijo in se poslovila ...

mačka Dobra karma

Vsak odtenek mačjega kožuščka nosi posebno ...

nomago, avtobus Svet24.si

Šofer "zaradi varnostnih razlogov" dijakinj ni ...

ad Odkrito.si

Zdravljenje atopijskega dermatitisa je zahtevno, ...

Selena Gomez Najstnica.si

Selena Gomez v novi pesmi govori o Justinu ...

Primoz Roglic, Lora Klinc Njena.si

Primož Roglič objavil sina, s katerim sta si ...

Dnevni horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za torek?
| Horoskop.si

Dnevni horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za torek?

Kaj lepega bo prinesel današnji dan?, dk

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Poskrbite zase ter za urejene misli, saj niste v najboljši koži. Odklopite in se poskusite upočasniti svoje delovanje, saj se vam kopiči napetost, ki vodi v stres in slabo voljo.

BIK

Nikar se ne obremenjujte s pretiranim analiziranjem, ampak se preprosto prepustite svojim notranjim občutkom ter situaciji, ki vam nudi veliko več, kot ste pričakovali.

DVOJČKA

Niste zadovoljni in nikakor ne morete poiskati svojega bistva, kar vas bo vedno bolj vznemirjalo. Razigrana energija vas lahko v popoldanskih urah reši pred slabo voljo.

RAK

Razmislite, kaj bi lahko spremenili, saj niste najbolj zadovoljni in sproščeni. Čas je, da naredite tisti korak, o katerem razmišljate že dlje časa. Medsebojni odnosi bodo danes razgibani.

LEV

V današnjem dnevu boste polni zanimivih predlogov, kar vas bo vodilo k združevanju in izmenjavi stališč. Marsikdo se bo spraševal, kako lahko vedno najdete odgovor na vprašanje.

DEVICA

Z določenimi pogoji se ne strinjate, motijo vas malenkosti in po tihem pričakujete, da bo tokrat na področju dela sreča na vaši strani, vendar kljub temu pripravite še kakšen rezervni načrt.

TEHTNICA

Danes boste z veseljem naredili manjšo spremembo na področju čustev. Majhnim težavam ter zapletom boste z lahkoto kos, ostalo vam bo tudi nekaj časa in dinamične energije.

ŠKORPIJON

Prijatelj, s katerim ste se oddaljili, ni pripravljen na pogovor, zato sprejmite dejstva, ter se raje podajte v kakšno drugo prijetno dogodivščino, saj nekdo drug že komaj čaka na vašo družbo.

STRELEC

Pred vami je malce zoprn in nenavaden dan. Ne ustrašite se, nalogam boste kos, vendar vas bo prilagajanje zelo izčrpalo in popeljalo v nesigurnost ter notranji nemir.

KOZOROG

Danes vas bo spremljala zanimiva energija, zato jo še posebej pa na ljubezenskem področju, kjer se tudi samskim obetajo čudovite priložnosti izkoristite v za vas pravi smeri.

VODNAR

Danes boste polni zamisli in volje po urejanju na področju dela in denarja. Če boste potrebovali podporo nekoga, ki vam je nadrejen, jo boste tudi dobili, brez odvečnih komentarjev.

RIBI

Danes vas bo v dobro voljo spravila situacija, ki vam ustreza in vas postavlja v ospredje, saj si želite nekaj več razgibanosti. Prišli boste do zelo pomembnega zaključka.

www.horoskop.si