Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Niste edini z bolečinami v sklepih!

20. 11. 2019; 12.03
Avtor: Oglasno sporočilo
Helix

Bolečina v sklepih foto: Elements envato

Ukrepajte, preden bo prepozno!

Vse več ljudi se dnevno srečuje z bolečinami v sklepih, predvsem v rami, gležnju in kolenu, ki lahko nastanejo zaradi različnih bolezenskih ali fizičnih vzrokov. Bolečina velikokrat nastane zaradi poškodbe mišic ali vezi, ki obdajajo sklep, vpliva pa lahko tudi na hrustanec in same sklepne kosti. Velikokrat pa bolečino povzročijo tudi okužbe in vnetja sklepov (tudi artritis in revmatoidni artritis) ter celo kakšna hujša bolezenska stanja.

Simptomi

Tudi če pretirane bolečine še ne čutite, lahko na poškodbo sklepa kažejo različni simptomi. Med njimi so rdečica v predelu sklepa, otekanje, bolečina, slaba gibljivost, togost, šibkost ter občutljivost in toplota v predelu samega sklepa.

Kako bolečino omiliti?
Sami lahko veliko storite za svoje telo in zmanjšan obseg bolečine. Najpogostejši ukrep so izguba odvečnih kilogramov, več telesne vadbe v obsegu, ki ga zaradi bolečine zmorete, ustrezne masaže in naravna prehranska dopolnila. Številne klinične študije potrjujejo tradicionalno uporabo naravnih sestavin za preprečevanje vnetnih procesov in lajšanje bolečin v mišicah in sklepih. Takšne sestavine najdete tudi v izdelku Helix Power Complex, ki spodbuja tvorbo kolagena in ohranja zdrave sklepe ter povečuje njihovo gibljivost, deluje pa tudi protivnetno in protibolečinsko. Vsebuje namreč polžev protein in naravne zeliščne izvlečke, ki pomagajo pri znižanju vnetnih procesov, lajšanju bolečin in okorelosti sklepov. Polžev protein je naravna rešitev za zdrave sklepe, ki skrbi za hidracijo in obnovo tako hrustanca kot vezivnega tkiva. V izdelku pa so tudi kurkuma, bosvelija in ingver, ki poleg lajšanja bolečine in vnetja krepijo imunski sistem.

Helix Power foto: Drogerija.si

Prvi učinki uporabe kompleksa Helix Power se navadno pokažejo že po enem mesecu vsakodnevne uporabe. Klinične raziskave naravnih učinkovin, ki jih vsebuje kompleks Helix Power, pa razkrivajo, da je njihovo delovanje najučinkovitejše po šestih mesecih uporabe.

Spletno naročilo HELIX power na drogerija.si


prejšnji članek
Simptomi kronične obstruktivne pljučne bolezni
Zdravje
Simptomi kronične obstruktivne pljučne bolezni
naslednji članek
Takšna je bila pred šestimi leti Anamaria Goltes
Svet slavnih
Takšna je bila pred šestimi leti Anamaria Goltes