kitara
Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž Šegula

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Razkrita skrivnost postave Tanje Žagar!

6. 1. 2020; 11.08
Avtor: Oglasno sporočilo
Tanja-Zagar

Tanja Žagar foto: BGS

Izguba odvečne teže je velik izziv za vsako žensko, še posebno teže, ki se nabere med nosečnostjo. Kako torej znanim Slovenkam uspe?

Izguba odvečne teže je velik izziv za vsako žensko, še posebno teže, ki se nabere med nosečnostjo. Kako torej znanim Slovenkam, kot je Tanja Žagar uspe, da so že nekaj mesecev ali celo tednov po porodu spet v zavidljivi formi in oprijetih oblačilih?

Seveda gre za glasbenico katera kariera je odvisna tudi od njenega videza, zato poskrbi za pravilno prehrano in dovolj športne aktivnosti. A obstaja še en trik, s katerim močno pospešijo izgubo telesne teže. Trik, ki je prepričal in navdušil Tanjo Žagar in bo pomagal tudi vam!

DC 247 je skrivna formula, ki znanim slovenkam pomaga pri razstrupljanju in hujšanju. Zdaj pa je ta izdelek na voljo tudi vam! Pomagal vam bo pri hujšanju, zmanjševanju stresa, uravnavanju apetita in metabolizma, blokiral bo nastanek maščob ter spodbudil prebavo in peristaltiko.

Se že dolgo držite naporne diete z veliko odrekanji, rezultatov pa ni? DC 247 je manjkajoči delček sestavljanke, ki bo vašemu hujšanju dal »turbo pospešek!«

Magična tabletka ne obstaja, obstajajo le naravne učinkovine, ki znanstveno dokazano delujejo pri izgubi teže. Zakaj?

  1. DC 247 zmanjšuje apetit! Na shujševalni dieti ste dejansko bolj dovzetni za hrano in jo hitreje opazite, še posebej okusno hrano in sladice! Apetit se poveča in hrana se zdi še bolj mikavna kot sicer.
  2. DC 247 spodbuja prebavo. Pri izgubi teže je lahko velika težava tudi neurejena prebava, ki lahko upočasni izgubo telesne teže. Naravne učinkovine v izdelku DC 247 delujejo kot odvajalo, spodbujajo redno prebavo in peristaltiko.
  3. DC 247 pospešuje metabolizem! Dieta upočasni metabolizem, saj telo začuti, da ste znižali vnos kalorij. Posledično preklopi v »krizni« način delovanja in kalorije se še hitreje pretvarjajo v maščobo, kar je ravno nasprotno od tistega, kar želite z dieto doseči. Sproži se neke vrste obrambni mehanizem.

DC247 & ASC – Komplet za tri mesece je naravni odgovor na čezmerno telesno težo in stres.

  • Inovativno cikliziranje prehranskih dopolnil (komplet DC247 & ASC)
  • Sinergija naravnih hranil za obvladovanje stresa in odvečne telesne teže, ter razstrupljanje
  • Učinkovita hranila in odmerki učinkovin
  • Povečana učinkovitost zaradi celovitega spektra zelišč

Kako se znebiti odvečne teže v 3 fazah s kompletom DC247 & ASC:

Komplet za 3 mesece lahko naročite v spletni trgovini na povezavihttps://www.drogerija.si/artikel/dc247-asc-komplet-za-3-mesece/ ali pa s klicem na številko080 61 16. Akcijska cena kompleta je64.80€(znižano iz 129.60€). Podarimo vam tudi brezplačno dostavo!

Pri BGS nutrition so razvili 2 naravna izdelka brez stimulansov, ki v medsebojni sinergiji omogočata maksimalno učinkovitost in delovanje. Komplet DC247 & ASC je prava rešitev. Priporočamo 3-mesečno ciklizacijo za doseganje optimalnega rezultata.

Faza 1 (30 dni): Razstrupljanje in izguba odvečne telesne teže

Začnite uporabljati formulo DC 247, ki temelji na sinergiji naravnih učinkovin za razstrupljanje in obvladovanje telesne teže. Sinergija sestavin in dopolnjevanja vseh učinkov, kot so zmanjšanje absorpcije sladkorja, uravnavanje apetita in metabolizma, je edinstven način za doseganje vitkejše postave. Da bi bil izdelek še učinkovitejši, smo sestavinam za izboljšanje videza dodali naravne učinkovine za razstrupljanje.

Razstrupljanje vašega organizma je ključnega pomena za prvo fazo, saj povzročajo toksini in zakisanost organizma nizko raven energije, pridobivanje telesne teže, glavobole, telesno bolečino in ponavljajoča se obdobja izredne utrujenosti. DC 247 bo očistil vaše zamašene »cevi«, uravnal apetit, pospešil metabolizem in izgubljanje odvečne telesne teže.

Faza 2 (30 dni): Zmanjšanje stresa in doseganje vitke postave

Za nabiranje maščobe okoli trebuha, predvsem visceralne, je odgovoren stresni hormon kortizol, saj neposredno vpliva na ščitnične hormone, inzulin in tudi na spolne hormone. Zato smo v to fazo vključili izdelek ASC (Adipo Stres Complex), ki vsebuje ajurvedsko zelišče ashwagandha in norveško rjavo algo (kelp).

Ashwagandha, eno najstarejših tradicionalnih ajurvedskih zelišč, prihaja iz Indije in pomembno znižuje raven stresnega hormona kortizola in ITT (indeksa telesne teže), izboljšuje pa splošno razpoloženje in občutek sreče. Druga pomembna učinkovina za doseganje vitke postave je fitokompleks norveške rjave alge iz arktičnega morja, ki vsebuje organski jod, nujen za zdravje žleze ščitnice, uravnavanje metabolizma, pa tudi za jajčnike, dojke in prostato.

Nihče si ne želi odvečne maščebe, vendar je to še posebno nezaželeno in nevarno prav na predelu trebuha, kjer sta dve vrsti maščobe. Podkožna maščoba in visceralna maščoba, ki je globlje pod mišicami in obdaja notranje organe. Ashwaganda in norveški kelp zavirata nastajanje in kopičenje visceralne maščobe.

Faza 3 (30 dni): Dolgotrajni učinek izgube telesne teže 

Po prvotni izgubi odvečne maščobe je naš cilj, da bi ohranili novo, želeno telesno težo. V tej fazi ponovite ciklizacijo obeh izdelkov, vendar v krajšem časovnem obdobju, in sicer 2-krat po 15 dni. Tako ne boste le ohranili doseženih rezultatov, ampak boste še dodatno izgubili kakšen odvečni kilogram, ohranili visok mebolizem in bili še korak bliže svoji želeni postavi.
S cikliziranjem izdelkov DC 247 in ASC boste preprečili toleranco za učinkovine in s tem dosegli maksimalno učinkovitost.

Komplet za 3 mesece lahko naročite v spletni trgovini na povezavihttps://www.drogerija.si/artikel/dc247-asc-komplet-za-3-mesece/ ali pa s klicem na številko080 61 16. Akcijska cena kompleta je64.80€(znižano iz 129.60€). Podarimo vam tudi brezplačno dostavo!

Učinki hranil za doseganje vitkejše postave:

Garcinia cambogia (85 % HCA – hidroksicitronska kislina)

  • Naravni zaviralec apetita in lakote.
  • Blokator maščob.
  • Izboljševalec razpoloženja – zvišuje raven serotonina ter pomaga preprečiti hranjenje zaradi čustev.

Zeleni čaj (50 % EGCG – epigallocatechin gallate)

  • Močan termogenetski učinek (izgorevanje maščobe).
  • Zavira encime, ki sodelujejo pri kopičenju maščobe.
  • Močan vir antioksidantov.
  • Pomaga pri dolgoročnem vzdrževanju telesne teže.

Gymnema sylvestre (75% – gimnemična kislina)

  • Zavira absorpcijo sladkorja.
  • Zmanjšuje hrepenenje po sladkem.
  • Vzdržuje uravnoteženo raven apetita in obvladovanje telesne teže.

Učinki razstrupljevalnih hranil:

  • Regrat (5% taraksol)
  • Pomaga pri izločanju strupenih snovi in spodbuja presnovo maščob.
  • Učinkuje kot odvajalo, ki spodbuja prebavo in peristaltiko.
  • Ohranja zdravo ravnotežje naravnih in koristnih bakterij v črevesju.

Artičoka (2,5% cinarin)

  • Podpira dobro delovanje jeter in žolčnika.
  • Pospešuje presnovo maščob in metabolizem.
  • Je močan antioksidant.
  • List sene (5% senosidi)
  • Naravno odvajalo.
  • Olajša simptome zaprtja s sprožanjem peristaltike.

Komplet za 3 mesece lahko naročite v spletni trgovini na povezavihttps://www.drogerija.si/artikel/dc247-asc-komplet-za-3-mesece/ ali pa s klicem na številko080 61 16. Akcijska cena kompleta je64.80€(znižano iz 129.60€). Podarimo vam tudi brezplačno dostavo!

Ker DC 247 vsebuje zelišča, ki imajo rahlo diuretično in laksativno učinkovanje, priporočamo, da na dan spijete najmanj od 2 do 3 litre vode, ki vas bo ohranjala hidrirane in bo hkrati pripomogla k učinkovitejšemu metabolizmu.

ASC (Adipo Stres Complex)
Ashwagandha je znana po svojem blažilnem učinku na stres in tesnobo in je čudovito zelišče za uživanje v kombinaciji z norveško rjavo algo, eden najbogatejših virov joda, ki pomaga uravnavati delovanje ščitnice ter vpliva na boljšo presnovo in pomaga pri izgubljanju odvečnih kilogramov. Norveška rjava alga izboljša absorpcijo in biodostopnost drugih hranil in tako še dodatno poveča učinkovitost učinkovanja ashwagande v naši formuli. Učinki ashwagande:

  • Znižuje raven kortizola.
  • Znižuje ITT (indeks telesne teže).
  • Povečuje vzdržljivost in športne dosežke.
  • Učinkuje kot afrodizijak in s tem poveča libido žensk in moških.
  • Zvišuje raven testosterona pri moških.
  • Izboljšuje delovanje imunskega sistema.
  • Izboljšuje razpoloženje in povečuje energijo.
  • Izboljšuje spomin in zaznavanje.

ASC vsebuje največjo koncentracijo celovitega spektra ashwagande, proizvaja pa jo naše partnersko podjetje v Indiji, pri čemer uporablja postopek, ki so ga razvijali 14 let. Gre za edinstven postopek ekstrakcije, brez uporabe alkohola ali drugih kemičnih topil, v katerem se uporabljajo samo korenine.

Učinki norveške rjave alge (kelp):

  • Organski jod pomaga uravnavati metabolizem in izgorevanje maščob.
  • Fukoidani zavirajo trigliceride in kopičenje maščob.
  • Fucoxanthin pomaga pri preprečevanju nastanka debelosti.
  • Organski jod izboljšuje raven kisika in energije (trditev EFSA).
  • Organski jod spodbuja kognitivni razvoj in učenje (trditev EFSA).
  • Znižuje glikemični indeks mešanih obrokov.
  • Izločuje težke kovine in toksine iz telesa.
  • Nevtralizira različne čezmerne telesne kisline.

Vse te učinke je mogoče doseči le z neokrnjenimi morskimi algami – fitokompleksom, ne pa z ekstrakti alginatov. Rjave morske alge so hranilno tako popolne, da lahko samostojno ohranjajo človeka pri življenju in so prava zakladnica biodostopnih mineralov, vitaminov in vlaknin.

V podjetju BGS Labs se zavedamo, da so sinergija in edinstvene značilnosti zelišč in superhranil ključnega pomena za maksimalno učinkovitost biološkega potenciala hranil, ki jih uporabljamo, zato je njihova kakovost na prvem mestu.

Naše formule so natančna kombinacija zelišč in fitokompleksov, ki so skrbno izbrani in kombinirani za doseganje učinka sinergije. Formule vsebuje neokrnjeno zelišče, ne samo izolirane »aktivne« sestavine, kar je naravni način za preprečevanje negativnih stranskih učinkov in zagotavljanje maksimalne učinkovitosti.
Komplet za 3 mesece lahko naročite v spletni trgovini na povezavihttps://www.drogerija.si/artikel/dc247-asc-komplet-za-3-mesece/ ali pa s klicem na številko080 61 16. Akcijska cena kompleta je64.80€(znižano iz 129.60€). Podarimo vam tudi brezplačno dostavo!
prejšnji članek
Evforija zaradi kape malega Archija
Svet slavnih
Evforija zaradi kape malega Archija
naslednji članek
Kako v svoje življenje (ponovno) vnesti ravnovesje in harmonijo?
Zdravje
Kako v svoje življenje (ponovno) vnesti ravnovesje in harmonijo?