Neca Falk Dobra karma

70 let najbolj znane slovenske rdečelaske

meghan harry new (3) Svet24.si

Oboževalcem gresta že kar pošteno v nos

suncic_pl_01.11.14 Reporter.si

Maja Sunčič: Naši levici se je dokončno ...

srečanje janša plenkovič Svet24.si

Po srečanju vrhov Slovenije in Hrvaške: na ...

Aleksandra Pivec Necenzurirano

Prvi kadrovski poraz Aleksandre Pivec

jelena karleuša Odkrito.si

Znan IQ Jelene Karleuše

marijana-batinić Njena.si

Skrušena Marijana Batinić: 'pretresena sem'

Podarjeni trenutki, čas za #PIVKAMOMENT
| P. S.

Podarjeni trenutki, čas za #PIVKAMOMENT

Privoščite si slasten zajtrk s Pivko!, Pivka

Dnevi, ki so prepleteni s številnimi obveznostmi, se hitro izgubijo v naših spominih, medsebojni odnosi pa ostanejo.

V sreči odraščamo in živimo le, če si vzamemo čas za pozorno poslušanje, pogovor, usmerjeno pozornost, če ustavimo čas. Podarimo si takšne trenutke, vzemimo si čas za okusno malico v krogu svojih najbližjih. Naj bodo obroki doživetje.

Popestrimo si jedilnike tudi z nežnimi piščančjimi salamami in si pripravimo obložene kruhke, vroče žemljice in narezke, ki jih imajo radi vsi domači. Del doživetja in povezovanja družinskih članov je tudi skupna priprava obrokov. Ste se za popestritev jedilnikov odločili tudi vi, a veste, da bodo nepakirane salame z delikatese ostale sveže le nekaj dni? Potem so Pivkine salame kot nalašč za to!

Potrjena kakovost!
Zakaj je dobro, da med redkimi obiski v trgovini izberete prav Pivkine dobrote? Preprosto! Piščančje in puranje salame nas prevzamejo s svojo mehkobo in sočnostjo, saj so narejene iz drobno mletega piščančjega mesa in izbranih začimb. Izberemo lahko 400g piščančjo salamo Pivka ali 400g Piščančje prsi v ovitku Pivka, ki jih samo narežemo ali vanje kar ognjevito zagrizemo. In kar je najbolj pomembno: sveže ostanejo dlje časa! Če bi radi svojim bližnjim vsaj za trenutek pričarali veselo razpoloženje, jim pripravite narezek in si privoščite druženje, kot ste si ga nekoč. Za pripravo narezka si vzemite čas. Rezine salam naj bodo enakomerne debeline. Če za rezanje uporabljate domačo salamoreznico, bodite pri rezanju natančni, da bodo salame narezane čim tanjše ter bodo tako okusnejše. Rezati morate previdno, da ostanejo kolobarji celi in salama ob robovih ne cveti v neenakomernih oblikah.

Pivka perutninarstvo d.d. skrbi za nadzor celotne verige: od priprave krme in skrbne reje do pakiranja mesa in priprave okusnih kulinaričnih dobrot ter njihove poti do prodajnih polic. Kakovost potrjujejo kar s tremi certifikati kakovosti

Pripravljen narezek je lahko vedno pri roki
Odlična izbira je lahko tudi narezek, ki je pakiran v kontrolirani atmosferi. Narezek je tako lahko pripravljen vedno v vašem hladilniku. S tem se izognemo rezanju, rezine pa so vedno odličnega izgleda. Vedno sveže narezane salame Pivka so varno pakirane v kontroliranih pogojih tehnološko najbolj dovršene aseptične sobe za pakiranje v Sloveniji. Proizvodni proces se namreč odvija v higiensko visoko nadzorovanih in obvladovanih pogojih dela, s čimer ohranjamo varnost in kakovost izdelka. Izbiramo lahko med več okusi.

Polepšajte si dan in si privoščite #PIVKAMOMENT

Ali ste vedeli, da so piščančje prsi Pivka brez glutena, ojačevalcev arome in soje? Pivka kljub svoji 60-letni tradiciji ohranja mladostnost, saj jo vodi misel, da je lahko le vse najboljše, kar nudi narava, dovolj dobro za vse nas.OGLASNO SPOROČILO