pomlad
Svet24.si

Tedenski horoskop: Čas je za razmislek, kje lahko sebe postavite na prvo mesto

Boštjan Gorjup
Necenzurirano

Odstopil direktor enega največjih slovenskih podjetij

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Najboljši okusi se začnejo z najboljšo izbiro – kaj izbrati za popoln žar?

14. 7. 2020; 01.45
Avtor: Pivka
fotka_pivka

Čas je za druženje s prijatelji foto: Pivka

Ker se najboljši žar začne s skrbno izbranimi sestavinami, vam svetujemo, da začnete piknik načrtovati prav tam – pri najboljšem mesu, ki ga lahko pripravite na žaru.

Urbani trend tega poletja: 100% piščančji žar
Najboljša kulinarična zabava tega poletja se začne s piščančjimi dobrotami za žar! In če je bilo še do nedavnega na žaru le rdeče meso, vse več mojstrov žara danes prisega na piščančje meso, ki je hitro pripravljeno, lahkotno in slovi po najvišji kakovosti. Ker se pot do vrhunskih okusov prične s pravo izbiro, priporočamo sveže piščančje izdelke slovenskega proizvajalca.

Privoščite si samo najboljše na žaru. foto: Pivka

In kako v poplavi izdelkov izbrati najboljše?
Vrhunski mojstri vedno posežejo po skrbno izbranih in kakovostnih mesnih izdelkih. Pomembno je, da je meso sveže in lokalno. Le s preverjenim izvorom mesa si namreč lahko zagotovimo krožnik, poln koristnih hranil. Ker piščančje meso izjemno pozitivno vpliva na naše zdravje, obenem pa ima najbolj sočen in mamljiv okus, je v izboru mesnih izdelkov za žar zagotovo številka ena!

Ni žara brez čevapčičev?
Nič lažjega! Potem preprosto morate pokusiti piščančje čevapčiče Pivka, ki jih najdete tudi s sirom. Ko bodo pripravljeni, jim dodajte kos kruha s prilogo okusne solate ali zelenjave. Nič manj vas ne bo navdušila ponudba svežih piščančjih pleskavic ali odličnih odščipancev – tudi te pa lahko izberete z dodatkom sira, kar je letošnja novost.

Kako prepričati najmlajše goste?
Pivka ima odgovor tudi na to vprašanje! Najmlajše bodo zagotovo navdušili začinjeni piščančji mini filetini na palčki ali piščančji medaljoni, ki jih lahko za še večje navdušenje postrežete s popečenim krompirčkom. Mladi radi posegajo po omamnih piščančjih nabodalih s slanino in sirom.

Piščančji odščipanci bodo navdušili. foto: Pivka

Zraven dodajte še sveže narezan paradižnik in zeleno solato ter skupaj z najbližjimi uživajte v Pivka momentu.

Novo: Pokusite odlične piščančje odščipance s sirom Pivka. Polnost okusa zaokrožijo blage začimbe. Primerni so za vse aktivne, ki imajo premalo časa, a se hkrati zavedajo pomena izdelkov preverjenega lokalnega porekla in izbirajo lahkotnejše obroke. Odščipance lahko pripravimo v ponvi ali na žaru.

Zakaj izbrati piščančje dobrote Pivka?
Okusne so, predpripravljene in preverjeno kakovostne. Gre za izdelke slovenskega porekla, ki slovijo po številnih nacionalno priznanih certifikatih, saj Pivka zagotavlja najvišje standarde sledljivosti, varnosti in kakovosti mesa. Poleg tega sveže piščančje meso ponujajo že pripravljeno za žar in peko.

Izbira je zares ogromna!
Posežete lahko po piščančjih čevapčičih in pleskavicah s sirom ali brez, okusnih piščančjih nabodalih, triu s porom in papriko ter še mnogih drugih kombinacijah, ki jih boste pripravili v le nekaj minutah – uživanje v dobrotah Pivka pa bo neskončno.

Najboljši okusi se vedno pričnejo z najboljšo izbiro. foto: Pivka

Oglasno sporočilo

prejšnji članek
Pešanju vida, ki pride z leti, se ni moč ogniti
Zdravje
Pešanju vida, ki pride z leti, se ni moč ogniti
naslednji članek
Raziskava: Otroci redko širijo novi koronavirus
Zdravje
Raziskava: Otroci redko širijo novi koronavirus