kitara
Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž Šegula

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

ZOE evolve: evolucija športne mode

20. 10. 2020; 12.00
Avtor: Oglasno sporočilo
'Rule your mind or it will rule you.' Buddha

Lahko rečemo, da je leto 2020 spremenilo vse, a najpomembnejše je, kako je spremenilo vas. Težko je ne obravnavati situacije, katerih smo deležni vsakodnevno. Mogoče nas narava tako spodbuja, da delamo na sebi, dokler ne evolviramo oziroma se ne razvijemo dovolj in spet postanemo vredni življenja v okolju, v katerem smo se rodili.

Prisiljeni smo bili narediti korak nazaj in razmisliti o trenutkih - dobrih in slabih, lepih in grdih, šibkih in močnih ter jih sprejeti vse, jih pričeti ceniti in iz njih povleči, kar se da najboljše. Le tako se lahko razvijamo in cvetimo in le tako smo pripravljeni izstopiti iz svojega območja udobja! Namreč, nima smisla ostati nekje, kjer ne more zrasti nič novega! Zato bodite pogumne ter izstopite iz svojega območja udobja – dovolite si rasti in razvijati! Naj vas na tej poti spremlja Zoe! Predstavljamo vam novo Zoe Evolve kolekcijo!

Zoe Evolve: kolekcija, ki vas vabi, da izstopite iz svojega območja udobja!

Z novonastalo situacijo smo bili soočeni prav vsi tako tudi Zoe, ki ji ni preostalo drugega kot evolvirati, izstopiti iz svojega območja udobja in prav tako je nastala Evolve kolekcija.

Tako kot vedno smo pri oblikovanju nove kolekcijo imeli v mislih vas. Mislili smo, kaj počnete, medtem ko je svet nenadoma obstal. In takoj smo vedeli ... vedeli smo, da se razvijate tako kot se razvijamo mi. In tako nam je na um padlo ime kolekcije - preprosto, a vendar tako močno in izzivalno - Evolve.

Poleg tega, da je nova kolekcija dizajnirana v novih in edinstvenih pogojih, kolekcija jesen/zima prinaša še eno novost. Z novo kolekcijo ti predstavljamo našo prvo kolekcijo spodnjega perila iz organskega bombaža ter nosečniške pajkice. Prav tako smo izpopolnili vsak rez in šiv na naših že obstoječih artiklih, ki so del vsake nove Zoe kolekcije. Ne smemo pozabiti, da je ena od inovacij nove kolekcije tudi kombiniranje različnih barv in vzorcev. Nova kolekcija namreč vsebuje 4 glavne barve: večno črno, mistično temno-modro, nežno roza in ženstveno vijolično barvo. Ti štirje odtenki se prepletajo skozi vse modele, kar vam omogoča popolno svobodo pri ustvarjanju svojih edinstvenih Zoe kombinacij. Vse modele si lahko ogledate tukaj.

Popolno udobje ob vseh priložnostih

Zoe Evolve kolekcija prinaša evolucijo športne mode! Z uporabo najboljših materialov in izboljšano kakovosti same izdelave, bo nova kolekcija zadovoljila potrebe tudi najzahtevnejših. Celotno kolekcijo si lahko ogledate TUKAJ. Z novo kolekcijo ti zagotavljamo, da se boste počutile udobno na treningu, med preživljanjem prostega časa, doma, v naravi ali na druženju s prijatelji.

Velika pre-sale akcija v Polleo Sportu!

Vse Zoe navdušenke ste zagotovo nestrpno čakale ta dan, saj se je pričel veliki pre-sale v Polleo Sportu. PRE-SALE je ekskluzivna, a časovno omejena promocijska predprodaja izdelkov in storitev preden so le-ti uvrščeni v redno ponudbo, ki traja do 01.11.2020. Kupljeni Zoe artikli bodo od 01.11.2020 poslani na naslov, ki ste ga navedle ob nakupu, v kolikor ste oddale naročilo preko spleta. V kolikor ste izdelke naročile v poslovalnici jih lahko tam prevzamete od 02.11.2020 naprej.

Vse modele si lahko ogledate in pomerite v vseh Polleo Sport poslovalnicah ter tam naredite tudi prednaročilo. V primeru, da v svoji bližini nimate Polleo Sport poslovalnice ali morda rajši nakupujete v udobju svojega doma, lahko naročilo oddate na Polleo Sport spletni strani. V mislih imejte le, da bo paket z vašimi novimi outfiti na vaš naslov odposlan šele 2.11. Od takrat bo prav tako možen prevzem paketov v poslovalnicah.

prejšnji članek
Sebastian se vrača 20 let po začetku kariere
Svet slavnih
Sebastian se vrača 20 let po začetku kariere
naslednji članek
Voditeljica Marijana: 'Vsak dan imam razlog za slavje!'
Svet slavnih
Voditeljica Marijana: 'Vsak dan imam razlog za slavje!'