klemen boštjančič
Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa še kandidatne liste za evropske volitve

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Do lepo oblikovane ritke z brezplačnim treningom Patricie Pangeršič

19. 10. 2020; 03.54
Avtor: Oglasno sporočilo
Migimigi

foto: Migimigi

Migimigi dan je tudi letos poskrbel za najboljši nabor športnih strokovnjakov z najboljšimi vsebinami in še boljšo družbo. Tradicionalno je ta največja vseslovenska rekreacija, ki se je vsako leto udeleži več tisoč Slovencev, potekala v Arburetumu Volčji Potok, v luči trenutnih razmer pa se je preselila na splet – da so lahko udeleženci skupaj zamigali v varnem zavetju lastnega doma.

Če ste septembrski Migimigi dan zamudili, pa brez skrbi, saj so brezplačne vsebine še vedno na voljo na spletu. Vse, kar morate storiti za dostop do vsebin, je, da oddate prijavo na www.migimigidan.si, in od doma zamigate tudi vi. Vendar pohitite – vsebine bodo na voljo le še do 11. novembra 2020.

Učvrstite kritične predele s Patriciinim Bootycampom

Če bi v teh časih, ko so fitnes centri zaprti, vseeno radi ohranili lepo postavo ali jo izoblikovali, bo za vas gotovo prava izbira Bootycamp s profesionalno osebno trenerko Patricio Pangeršič, ki je svoje poslanstvo zasnovala na lasni izkušnji s preobrazbo postave. Ta vadba je primerna za vse, ki so naveličani dolgočasnih, pretežkih vaj in dolgih treningov – saj je kratka, intenzivna in zabavna, traja pa samo 30 minut. Poudarek je na oblikovanju najbolj kritičnih delov telesa – trebuha, nog in zadnjice. V prvem delu se boste dobro ogreli, nato pa se boste posvetili vajam za krepitev moči in mišic. Trening s Patricio omogoča individualizacijo, tako da je vadba primerna tako za začetnice kot tudi za fizično bolj pripravljene posameznice. Ker je vadba osnovana na vajah z lastno težo, boste za izvedbo potrebovali le blazino za vadbo.

foto: RA

Patricii na družbenih omrežjih sledi več kot 87.000 fantov in deklet, s katerimi dnevno deli preverjene nasvete za zdravo prehrano, pravilno izvajanje vaj in še marsikatere druge podrobnosti, ki so pomembne za zdrav življenjski slog. Ponaša se s številnimi zadovoljnimi strankami, ki so prav z njeno pomočjo dosegle zaželen cilj, o njenih uspehih pa pričajo vedno znova razprodane zaloge vadbenih pripomočkov, fit kuharic in vadbenih programov Fit akademija.

foto: RA

Bootycamp s Patricio in mnoge druge brezplačne športne vsebine so na spletu na voljo le še do 11. novembra, zato pohitite s prijavo!

prejšnji članek
Stroške si znižajte z vložkom v toplotno črpalko
Zdravje
Stroške si znižajte z vložkom v toplotno črpalko
naslednji članek
Prepoznajte simptome vnetja sinusov in preprečite resne zaplete
Svet slavnih
Prepoznajte simptome vnetja sinusov in preprečite resne zaplete