Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Brezplačen trening s Petro Parovel za čvrst trebušček in zadnjico

21. 10. 2020; 03.00
Avtor: Oglasno sporočilo
Na letošnjem Migimigi dnevu, ki je bil v luči trenutnih razmer prestavljen na splet, je spet migala vsa Slovenija. Če ste septembrski Migimigi dan zamudili, pa nič zato, saj lahko do brezplačnih vsebin še vedno dostopate na spletu.

Za dostop do vsebin le oddajte prijavo na www.migimigidan.si in tudi vi zamigajte v vaši dnevni sobi. Vendar pohitite – vsebine bodo na voljo le še do 11. novembra 2020.

Hiter trening za izgubo maščobe

V teh časih so še posebej dobrodošle vadbe, ki jih lahko izvajamo doma in brez posebnih pripomočkov. In takšen je tudi Petrin trening za trebušček in zadnjico; hitra in efektivna vadba za celo telo, ki jo boste lahko izvajali popolnoma enostavno, za izvedbo pa potrebujete le blazino za vadbo. Je najbolj učinkovita oblika treninga za izgubo maščobe in pridobivanje oblike telesa, s poudarkom na zagotavljanju čvrste in oblikovane zadnjice ter trebuščka. Ker je vadba nizko do srednje intenzivna, je primerna tako za začetnike kot tudi za tiste bolj športno aktivne.

Petra Ugrin Parovel je kineziologinja, ki je zadnjih osem let namenila raziskovanju fitnesa in vsega povezanega z zdravim ter fit načinom življenja. Čeprav nikoli prej ni bila športnica, je s prvim treningom začutila tako močno ljubezen do tega področja, da se je odločila podati na pot osebnega in spletnega trenerstva, danes pa se lahko pohvali tudi z vedno bolj uspešno znamko SWY. Na družbenih omrežjih ji sledi več kot 42.000 fantov in deklet, s katerimi deli nasvete za zdrav življenjski slog in brez zadržkov razkriva resnično plat svoje zgodbe o uspehu.

Petrin trening za trebušček in zadnjico je poleg mnogih drugih brezplačnih športnih vsebin na spletu na voljo le še do 11. novembra, zato nikar ne odlašajte s prijavo!

foto: RA

VIDEO:

prejšnji članek
S katero hrano lahko povečamo moč možganov?
Zdravje
S katero hrano lahko povečamo moč možganov?
naslednji članek
Ne spreglejte stranskih učinkov vaših zdravil
Zdravje
Ne spreglejte stranskih učinkov vaših zdravil