Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

S tem programom v 4 tednih do zavidljive postave!

20. 1. 2021; 01.30
Avtor: Oglasno sporočilo

Pridruži se več tisoč dekletom, ki bodo od 25. januarja dalje migale skupaj s Patricio! foto: PATRICIA PANGERŠIČ

Simpatična osebna trenerka Patricia Pangeršič, ki je s programom Fit Akademija življenja izboljšala že več kot 15.000 dekletom, se tokrat vrača s tretjo edicijo programa za oblikovanje telesa, ki bo navdušil tudi vas! Štirje tedni treningov, jedilnikov in izobraževalnih vsebin po akcijski ceni 19,90 evra samo še do petka, 22. januarja 2021!

“Fit akademija ni program, ki prinaša čudeže brez vloženega truda. Je program, ki je nastajalveč let in vsebuje preverjene korake do rezultatov,“ o svojem spletnem trenerskem programu pove simpatična trenerka Patricia Pangeršič, ki je življenjsko poslanstvo našla v tem, da s preverjenimi recepti in dovršenimi treningi ljudem pomaga do popolne postave. “Prepričana sem, da lahko transformacijodosežečisto vsako dekle – to potrjuje tisoče uporabnic, ki so uspešno dokončale prejšnji akademiji 1 in 2. Moja želja je, da to ni navaden program, ampak gibanje, kateremu se lahko pridruži prav vsak“. In prav zato je Fit Akademija že tretjič tako uspešna in cenovno neverjetno dostopna.

Simpatična trenerka ve, katere vaje zares učinkujejo in tokrat jih bo delila z vami! foto: PATRICIA PANGERŠIČ

Pot do preobrazbe se začne 25. januarja!

V spletnem programu boste našli treninge različnih intenzivnosti, ki služijo oblikovanju celotnega telesa. “V ponedeljek, 25. januarja se bomo s tisočimi dekleti zagnale 4-tedenskemu izzivu naproti. Skupaj bomo trenirale, se izobraževale, motivirale, pogovarjale, kuhale in kar je najpomembnejše - noro uživale, medtem ko se bodo naše postave spreminjale tako, kot smo vedno sanjale,“ pove ustvarjalka programa Fit Akademija 3.

S Fit Akademijo 3 v samo 4 tednih do zavidljivih rezultatov za samo 19,90 eur*! POZOR: akcijska cena velja samo še do 22. januarja 2021!

V samo 4 tednih do zavidljivih rezultatov za samo 19,90 eur*!

“To ni še eden izmed dolgočasnih fitnes programov, pri katerih ti motivacija upade po nekaj dneh,“ poudarja njegova avtorica, ki je udeležencem prek e-pošte in sporočil na družbenem omrežju Instagram, na voljo ves čas. “Nisem pripravila samo preverjenih vaj, ki sem jih nadgradila in združila v učinkovite treninge, temveč tudi več kot 100 slastnih, zdravih in hitro pripravljenih receptov - nikoli več se ne boste spraševale kaj bi jedle,“ pove in doda, so obroki primerni tudi za vegetarijance. Tokratni program pa se v nečem razlikuje od preteklih - Patricia je namreč pripravila tedenske izzive, s katerimi boste izboljševali prav vsa področja življenja. Vas zanima, kako bodo izgledali najbolj vroči treningi ta hip? Preverite >>> TUKAJ.

*Akcijska cena velja samo še do 22. januarja 2021!

Pokukajte v recepte Fit Akademije 3!

*BREZMESNI OBROK

Njoki s tofujem in papriko v smetanovi omaki

feb299c90a474bf09018b93b0270c9f2.jpeg

Sestavine (za 1 osebo):

- 100 g tofuja

- 150 g pirinih njokov

- 1/2 čebule

- 1/2 rumene paprike

- 100 ml smetane za kuhanje light (10%)

- začimbe (sol, poper, kurkuma)

Priprava:

V skledici zmešamo ščep soli, ščep kurkume, malo popra, dve žlici vode in dodamo na košče narezan tofu. Marinira naj se vsaj 10 minut. Nato v ponvi prepražimo čebulo, rumeno papriko in nazadnje dodamo tofu. Pražimo nekaj minut, dodamo smetano za kuhanje in vse skupaj malo pokuhamo, da se okusi povežejo. V kolikor ni dovolj začinjeno, dodamo še ščep soli. Po navodilu na embalaži skuhamo njoke in jih postrežemo s pripravljeno omako.

*MESNI OBROK

Kremni piščančji taquitosi

1ed65f08c335a0b4091b16dc8a10caf4.jpeg

Sestavine (za 2 osebi):

- 2 tortilji

- manjši file piščančjih prsi

- 2 žlici kremnega namaza (npr. Philadelphia light)

- pest sira

Priprava:

Piščančji file do mehkega skuhamo v osoljeni vodi. Z vilicami ga natrgamo na čim manjše koščke; dodamo kremni namaz in nariban sir. Začinimo s soljo in poprom. Tortiljo razrežemo na 4 dele, da dobimo 4 trikotnike. Na daljšo stran trikotnika razporedimo nadev, zvijemo in prebodemo z zobotrebcem. Pečemo približno 8 minut na 180°C in postrežemo z žlico jogurta/ketchupa.

prejšnji članek
2Cellos napovedala vrnitev?
Svet slavnih
2Cellos napovedala vrnitev?
naslednji članek
Kdo kronične bolnike uvršča na prioritetni seznam cepljenja?
Zdravje
Kdo kronične bolnike uvršča na prioritetni seznam cepljenja?