Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Prestiž, udobje ali kar nuja za lepotni spanec?

3. 3. 2021; 03.30
Avtor: Oglasno sporočilo
Marsikatere znane, pa tudi manj znane Slovenke v zadnjem letu navdušujejo s svojimi mladostnimi videzi in bolj svilnatimi lasmi, brez da bi ob tem posegle po dragih lepotnih tretmajih v kozmetičnih salonih. Učinkovita skrivnost se skriva v njihovih spalnicah. Nekatere so celo tako zelo navdušene, da jo s seboj vzamejo na drug konec sveta. Te zanima za kaj gre?

Noč je zato, da vidimo svoje sanje in dan je zato, da te sanje uresničimo.

S tem močnim sporočilom te pri Iskrivi nagovorijo že kar na embalaži, ko pa odpreš vsebino tulca, prideš dobesedno do pravega bogastva. Govora je o svileni prevleki za vzglavnik ali kar o celotni svileni posteljnini.

Nova slovenska blagovna znamka Iskriva je nastala z veliko mero ljubezni do nege kože in las, predvsem pa z željo, da bi vsak, ki kupi svilen izdelek, vedel zakaj se svila razlikuje od ostalih materialov. S tem poslanstvom so se podali na pot, na kateri sami in s pomočjo vplivnic na socialnih omrežjih izobražujejo o pozitivnih učinkih svile. Dober glas o svili pa se je tako zelo razširil, da se samoiniciativno dnevno javljajo uporabnice, kjer pišejo o svojem navdušenju nad svilo.

Zakaj torej svila?

Svila je naraven, hipoalergen material, ki nas poleti hladi, pozimi greje, ter v njej ne živijo pršice in se ne razvija plesen, zato je primerna za tiste, ki imajo težave z zdravjem dihal, pa tudi tiste z občutljivo kožo ali kožnimi boleznimi kot sta luskavica in ekcem. Prav zaradi svoje sestave pa svila s svojo mehko, nežno in udobno strukturo omogoči med spanjem lasem in koži drsenje po prevleki za vzglavnik brez trenja, kar preprečuje lomljenje, cukanje, razcepljene konice in naelektrene lase.

Zadovoljne uporabnice, predvsem tiste po svojem 30em letu, pa najraje izpostavijo, da svilena prevleka za vzglavnik preprečuje nastanek novih gub. Le kdo si torej ne bi želel svilene posteljnine?

Nekaj novega za vse

Čeprav so svilo začeli proizvajati že pred več tisoč leti, si še marsikdo ni privoščil svilenega izdelka, zaradi njegove visoke cene ali katerega drugega razloga. Kot so nam povedali pri Iskrivi v vsako fazo ustvarjanja vložijo svoje srce in si želijo, da bi njihovi izdelki narisali na obraz nasmeh še številnim uporabnikom, zato svojim sledilcem na socialnih omrežjih redno omogočajo dodatne ugodnosti pri nakupu svilenih izdelkih.

O svili pa se je razpisala na svojem Instagramu tudi Tjaša Kokalj Jerala voditeljica, stilistka, modna novinarka in blogerka, ki pravi tako:

»Kaj je že to lepotni spanec? Se ne pritožujem, ker se oborožujem s samimi finimi lepotnimi pripravki in pripomočki, s katerimi kompenziram izpad lepotnih uric spanja. Kot je recimo Iskriva svilena prevleka, ki jo sedaj uporabljam že skoraj leto dni in je res pozitivno vplivala na kakovost mojih las (vozlanje, lomljenje in naelektrenost) in kože (manj trenja = manj zaležanin = manj gubic, ne izsušuje kože). Lahko bi vam napisala cel roman o pozitivnih učinkih svile… Res je vredno prebrati in odkriti, v čem vse se svila razlikuje od drugih materialov in kaj vse lahko za svojo lepoto naredimo med spanjem.«

Vsem dobro znana vplivnica in strastna popotnica Katarina Benček pa je od navdušenja nad svilo Iskriva svileno prevleko vzela s seboj kar na potovanje v Dubaj.

Iskriva svilena zgodba pa naj se ne bi končala samo pri svilenih prevlekah za vzglavnike in posteljnini. Kot smo izvedeli, v naslednjih mesecih pripravljajo še veliko novosti za razvajanje, ki pa trenutno ostajajo še skrivnost.

prejšnji članek
Rebel Wilson slavila rojstni dan, spremembe in dosežke
Svet slavnih
Rebel Wilson slavila rojstni dan, spremembe in dosežke
naslednji članek
Stigmatizacija naglušnosti lahko vodi v duševne stiske
Zdravje
Stigmatizacija naglušnosti lahko vodi v duševne stiske