janez poklukar Svet24.si

Aplikacija nima namena preprečevati kopiranja ...

dež, padavine Svet24.si

Krajevne plohe in nevihte še niso rekle zadnje

kristina-timanovska Svet24.si

Kljub Janševemu vabilu beloruske atletinje ne bo ...

viktor orban janez jansa kpv Reporter.si

Skrivnost prodane duše: kako je Janez Janša ...

20210401-01055026 Necenzurirano

Tudi napovedovalec epidemije dobil svojo nagrado ...

Miha Rodman 2 Njena.si

Igralec Reke ljubezni in Usodnega vina zaročen

Bruno in Žiga Njena.si

Žiga in Bruno po odpovedi festivala brezplačno ...

Konjeniški svet zabave poskrbi za aktivne počitnice vaših najmlajših
| Oglasno sporočilo

Konjeniški svet zabave poskrbi za aktivne počitnice vaših najmlajših

Bi radi, da med poletnimi počitnicami vaš malček svoj prosti čas preživi zabavno, v objemu narave, pri tem pa usvoji še nova znanja? Mi poznamo kraj, ki je kot nalašč za to: Konjeniški svet zabave!

V Zajčji dobravi, zelenem delu Ljubljane, se skriva s krošnjami dreves objet raj za vse ljubitelje živali. V Konjeniškem svetu zabave vse poletje organizirajo konjeniške tabore in delavnice, kjer se otroci pobližje spoznajo s konji; jahanje, nega, hranjenje, poleg tega pa še vodne in družabne igre in še in še. V Konjeniškem svetu zabave animatorjem ne zmanjka idej za aktivno in zabavno zaposlitev malih nadobudnežev.

V avgustu v tem raju za male ljubitelje živali pripravljajo dva poletna konjeniška tabora, ki se bo odvil v dveh terminih – med 2. in 6. avgustom ter med 23. in 27. avgustom. Aktivnosti za otroke bodo organizirali med 8. uro zjutraj in 4. uro popoldan, zato bo konjeniški tabor kot nalašč za tiste, ki bi radi popestrili proste urice svojim otrokom medtem ko ste vi v službi.

Foto: Arhiv Konjeniški svet zabave

Poleg atraktivnih taborov so v Konjeniškem svetu zabave na voljo tudi enodnevne konjeniške delavnice, s katerimi bodo vaši malčki za en dan postali oskrbniki živali in jahači. Takšna delavnica se bo v Zajčji dobravi odvila 17. julija med 8. in 17. uro; dan bo tako poln zabavnih aktivnosti, ki vključujejo jahanje, nego in hranjenje živali, zabavo z živalmi, vodne in družabne igre, terensko jahanje ter še mnogo več. Prijave potekajo samo še do 15. julija, zato pohitite s klicem na 031 675 241 si zagotovite prosto mesto.

Za vse informacije in prijave pokličite na telefonsko številko 031 675 241.

Poleg otrok so v Konjeniškem svetu zabave seveda dobrodošli tudi vsi ostali navdušenci nad temi veličastnimi živalmi. Pred kratkim so tam uredili nov hlev in pašnik ter jahalno površino, poleg kampov in delavnic pa organizirajo še šolo jahanja, treninge konj, poni jahanje ter rojstnodnevne zabave.