ris, slovenija
Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj izjemnega, brez strahu so pritacali po cesti

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Kako okrepiti imunski sistem in poskrbeti za antioksidativno zaščito celic

20. 10. 2021; 10.30
Avtor: Oglasno sporočilo
AdobeStock_376577280
S prihajajočim hladnejšim vremenskim obdobjem in seveda v luči skrbi za zdravje, ki ji v zadnjih dveh letih vsi posvečamo več pozornosti, je dobro vedeti, kako poskrbeti za močan imunski sistem in svoje celice učinkovito zaščititi pred antioksidativnim stresom.

Vsekakor sta pomembna čim bolj uravnotežena in raznolika prehrana ter gibanje, vendar pa se, če si iskreno priznamo, v praksi rado zgodi, da zaradi obveznosti in drugih faktorjev preprosto »zmanjka časa«. A za zdravje nam ne sme zmanjkati časa, temveč nam mora biti na prvem mestu.

Kaj torej narediti? Za učinkovito krepitev imunskega sistema za optimalno zdravje in regeneracijo telesa lahko v naravi najdemo številne vire, da pa bi svojemu telesu priskrbeli resnično kakovostne in ustrezne količine, je priporočljivo poseči po skrbno izbrani mešanici najmočnejših antioksidantov na svetu in dokazano učinkovitih naravnih sestavin, ki pomaga pri celostnemu uravnavanju imunskega sistema ter zdravju celotnega organizma. Združite prednosti cvetnega prahu, matičnega mlečka, kolostruma, diatomejske zemlje, izvlečka grozdnih semen in zelenega čaja ter pomagajte svojemu telesu. Takšna kombinacija namreč pripomore k naravni krepitvi imunskega sistema, sodeluje pri regeneraciji celic in tkiv, pomaga pri razstrupljanju telesa in sodeluje pri zaščiti celic in celičnih struktur.

RexVitale.si foto: RexVitale.si

Na trgu je ogromno prehranskih dopolnil, ki obljubljajo podobne učinke, zato je težko izbrati resnično kakovostne. Naj bo vaše vodilo pri izbiri znanstvena podlaga in izbirajte izdelke, ki temeljijo na najnovejših znanstvenih spoznanjih glede zaščite celic in pomlajevalnega delovanja.

prejšnji članek
Zdaj je uradno: Hana in Goran znova par
Svet slavnih
Zdaj je uradno: Hana in Goran znova par
naslednji članek
Kmetija: Nagrada za zaupanje je nož v hrbet
Resničnostni šovi
Kmetija: Nagrada za zaupanje je nož v hrbet