1_10_300_posvetlit Svet24.si

Jan Plestenjak mu je podaril 3000 evrov vredno ...

Mladen Grdović Svet24.si

VIDEO: Mladen Grdović v Marezigah omagal na odru

18418X0073 Necenzurirano

Kako so nam ugrabili razpravo o prihodnosti ...

polwe20220513133644__DAX8337 Reporter.si

V SDS ni več nikogar, ki bi sprožil razpravo o ...

guberac jk Ekipa24.si

Po sledi škandala! Bodo Koprčani sploh igrali ...

Julija Patricija Novak, Cene Prevc Njena.si

Slovenski športniki pokazali svoje boljše ...

doncic Ekipa24.si

Dončić silovito začel drugo tekmo finala ...

Presrečni košarkar bo septembra drugič očka
| Revija Lady

Presrečni košarkar bo septembra drugič očka

Edo Murić, M24

Košarkarski reprezentant Edo Murić in njegova lepa žena Nina bosta septembra spet zibala.

Da dobre novice hitro pridejo naokoli, smo se znova prepričali, ko je do nas prišla vest, da priljubljeni košarkarski reprezentant Edo Murić in njegova žena Nina Tatalović Murić pričakujeta drugega otroka. Prvi otrok, sin Kan, se je rodil pred štirimi leti, dogodek pa je Eda popolnoma očaral.

»V življenju se mi je zgodilo veliko lepih stvari, vendar je to popolnoma neprimerljivo s tem, ko prvič k sebi stisneš svojega otroka. Bilo je nepozabno,« je po sinovem rojstvu priznal Edo, ki je bil prisoten pri porodu in na koncu tudi prerezal popkovino.

Foto: Olimpija - Edo Murić

»Tega ne bi želel zamuditi za nič na svetu. Bilo je res neverjetno,« se še spominja Edo, ki se je leto dni po rojstvu sina tudi poročil s svojo srčno izbranko Nino. Pravljična poroka in slavje sta se zgodila na Brdu pri Kranju, ljubezen med Edom in Nino pa je samo še zrasla. Zdaj je do nas prišla ekskluzivna informacija, da postavni športnik in nasmejana magistra ekonomije pričakujeta drugega otroka. In sicer bosta septembra dobila punčko. Vir blizu košarkarja nam je še zaupal, da se parček že neizmerno veseli novega člana družine. Edo je že večkrat javno povedal, da si želi, da mu bi bilo z Nino vedno tako lepo, kot mu je zdaj, in da Kan ne bi ostal edinec. Veselja nad prihodom novega člana družine ne skriva niti mali Kan, ki že komaj čaka, da po poletju postane starejši bratec.