Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Hitreje do opranega in svežega perila!

5. 8. 2022; 08.30
Avtor: Oglasno sporočilo
Ni skrivnost, da se za vsako mamo ali gospodinjo skriva ogromen kup umazanega perila. Več članov kot šteje družina, več perila je potrebno oprati, posušiti in nenazadnje tudi zlikati. Za hišna opravila naj bi po nekaterih raziskavah porabili tudi do 20 ur tedensko. Se pa število opravljenih ur v zadnjih letih zahvaljujoč novim tehnologijam in inovacijam zmanjšuje. Podjetje Samsung nenehno razvija in ponuja pametne naprave, ki olajšajo vsakodnevna opravila ter pomagajo pri ohranjanju čistega in zdravega doma.

Med napravami, ki vam pomagajo prihraniti čas, energijo in skrbi so tudi pralni in sušilni stroji Samsung. Pralni stroj Samsung WW8500T s sistemom QuickDrive skrajša čas pranja do 50 % in porabo energije za 20 % brez zmanjšanja učinkovitosti pranja. Eco Bubble tehnologija pa prinaša učinkovito pranje tudi pri nižjih temperaturah. Pomaga si namreč z mehurčki! Detergent se spremeni v mehurčke in zato lažje in hitreje prodre v oblačila. Ko se vam zgodi, da ena nogavica ostane izven pralnega stroja, vrata pa so se že zaklenila, ni čas za jezo. Vrata Add Wash vam namreč omogočajo dodajanje pozabljenih oblačil ali detergenta – in to kar med samim pranjem. Za piko na i pa tak sodoben pralni stroj s higiensko paro poskrbi za odstranitev trdovratne umazanije ter 99,9 % bakterij in alergenov. S pralnimi stroji Samsung boste prihranili pri času, eneriji in posledično skrbeh.

Drugi korak do svežih oblačil ima opravka s sušenjem le-teh. Samsung sušilni stroji to nalogo opravijo z odliko. Predvsem pa tiho. Tudi ponoči z njimi ne boste motili sosedov ali zbudili otrok. Silent Dry funkcija si pomaga z algoritmi, ki optimizirajo hitrost vrtenja za kar najmanj hrupa in tako še dodatno nadgradi odlično izolacijo stroja – tudi ta je namreč iz materialov, ki vpijajo zvok. Tako raven hrupa sušilnega stroja doseže le 60 dB, iz njega pa pridejo oblačila mehka in dišeča. Za piko na i pa je pri svojem delu tudi nadvse hiter varčen, upravljate pa ga lahko preko aplikacije na pametnem telefonu – le povežite ga v svoje WiFi omrežje.

Nakup pralnega ali sušilnega stroja je precejšnja naložba, zato želi Samsung zagotoviti, da bo izdelan trajno. Za razliko od tradicionalnih motorjev napredni digitalni inverterski motor v najnovejših pralnih in sušilnih strojih Bespoke AI™ uporablja močne magnete za tišje in močnejše delovanje - vse to ob manjši porabi energije. Ta motor, ki ponuja vodilno raven vzdržljivosti, uporablja visokokakovostne komponente in odpravlja uporabo ščetk, ki se obrabljajo. Samsung za digitalni inverterski motor v strojih, ki se prodajajo v Evropi in so izdelani v ZDA, zagotavlja 20-letno garancijo, s čimer poudarja svojo zavezanost k izdelavi izdelkov, ki so v prvi vrsti trajnostni. Ugodnost je na voljo za vse pralne in sušilne stroje kupljene po 1. juliju 2022.

prejšnji članek
Poglejte, kaj je iz sebe naredil Žiga Lakner!
Svet slavnih
Poglejte, kaj je iz sebe naredil Žiga Lakner!
naslednji članek
Je Voranc Boh postal očka?
Svet slavnih
Je Voranc Boh postal očka?