138mv Svet24.si

Poročil se je modrijan Rok Švab

vid1 Svet24.si

»Draga hči, rad te imam in vedno se boš lahko ...

putin ruska kapelica bobo2 Necenzurirano

Vsi naši rusofili #kolumna

nina krajnik-pl Reporter.si

Vili Kovačič nad Nino Krajnik: Tvoja ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić poskrbel za obilo smeha! Takole je ...

The L Word Odkrito.si

Najbolj seksi televizijske serije vseh časov

prepelic-tobey Ekipa24.si

Spet se dviga prah! Kaj to pomeni za slovensko ...

VRAČA SE NAJVEČJA REKREACIJA NA PROSTEM!
| Oglasno sporočilo

VRAČA SE NAJVEČJA REKREACIJA NA PROSTEM!

Vrača se največja rekreacija na prostem: 

DAN MIGANJA ZAME 2022!

Dan miganja ZAME, ki ga bomo v soboto, 10. septembra, v Arboretumu Volčji Potok letos organizirali že četrtič, prihaja v povsem novi podobi. Prej smo ga poznali pod imenom Migimigi dan. V letošnjem letu zavarovalnica Generali, ki je generalni pokrovitelj največje rekreacije na prostem, praznuje 25-letnico delovanja na slovenskem trgu, zato smo za vas pripravili pravi maraton miganja. Na glavnem odru se bo zvrstilo kar 10 vadb, vsaka bo trajala jubilejnih 25 minut. Dogodek se bo odvijal med 11. in 16. uro v Arboretumu Volčji Potok in tudi letos nas bo skupaj migalo na stotine!

Letos smo za vas pripravili pestro dogajanje na enem glavnem odru, na katerem bodo za vadbo, motivacijo in dobro voljo skrbeli Patricia Pangeršič, Petra Parovel, Jan Kovačič, Anže Spreizer, Nuša Gnezda, Zumbalisious Crew in Vitka Ritka. Udeležencem bodo na voljo različne 25-minutne vadbe, ki se bodo zvrstile ena za drugo, poleg tega pa bomo poskrbeli tudi za izvrstna predavanja strokovnjakov iz področja športa, prehrane, zdravja in splošnega dobrega počutja.

Na sporedu bo tudi pestro spremljevalno dogajanje, glasbeni program, zabavne aktivacije, nagradne igre in moderacija energičnega raperja Roka Terkaja – Trkaja. Vsekakor pa tudi letos ponovimo že tradicionalno, izredno napeto vlečenje vrvi. Še manj, kot en mesec časa imamo, da natreniramo mišice! Udeleženci proti vaditeljem. Kdo je močnejši?

Kako do brezplačne vstopnice za dogodek?

Člani Programa prednosti ZAME si z registracijo v Program prednosti ZAME in aktivacijo kupončka na spletni strani https://www.generali-zame.si ali v mobilni aplikaciji Generali ZAME lahko zagotovite brezplačno vstopnico za dogodek: DAN MIGANJA ZAME 2022.

Poglej, kako noro smo se imeli:

Prijavi se zdaj!