denis-avdić Svet24.si

FOTO in VIDEO: Denisu Avdiću voščili tudi dve ...

opica tamarinka Svet24.si

Skrivnostna izginotja in smrt v živalskem vrtu

sova, rusija, vohunjenje Necenzurirano

Skrivnost stavbe, kjer je bil štab ruskih vohunov

plavajoce mobilne hise ljubljanica-pl003 Reporter.si

Jankovićevi stari znanci so se omastili: bivša ...

Igor E Ekipa24.si

Sramota na nacionalki! Izkušenega Berganta ...

barbara-vidovič Odkrito.si

Barbara Vidovič: »Imam najlepši poklic na svetu!«

avdic obrez Ekipa24.si

Umrl od smeha!!! Morate videti to noro ...

Pisalni stoli za otroke SpinaliS kot pozitivna motivacija za učenje
| Oglasno sporočilo

Pisalni stoli za otroke SpinaliS kot pozitivna motivacija za učenje

Pisalni stoli za otroke so pomembnejši, kot se morda zavedamo. Medtem, ko skrbimo, da imajo otroci raznoliko in zdravo prehrano, dovolj gibanja, primerno posteljo za spanje... Pozabljamo, da otroci takoj ob vstopu v šolo, večji del dneva presedijo.

Dolgotrajno sedenje je lahko nevarnejše, kot kajenje

O posledicah dolgotrajnega sedenja se v zadnjem času govori vse več. Narejenih je bilo veliko raziskav in vsem je skupna ugotovitev – dolgotrajno sedenje upočasnjuje prebavo, slabo vpliva na postavo in s tem načenja zdravje posameznikov. Posledice se lahko pokažejo že hitro po 30-tem letu, takrat lahko svoje zdravje le še saniramo. Za zdravje odraslega človeka je treba poskrbeti dovolj zgodaj.

Koliko časa sedijo otroci na dan?  

Učenje je pomembno. A pri tem ne bi smeli na stran dati zdravega razvoja otrok. Zakaj bi se ukvarjali s posledicami (skolioza, prekomerna telesna teža, slaba koncentracija…), če lahko vse to preprečimo z aktivnim sedenjem? Kaj ni veliko, veliko težje hujšati, kot vzdrževati telesno težo? In za otroke je to še težje.

Pri učenju ni bližnjice. Veliko stvari se lahko otroci naučijo izkustveno, ob gledanju televizije, igranju igric, ampak kljub vsemu se je za določene stvari treba preprosto usesti na stol in se učiti. Povprašajte vašega otroka koliko sedi v šolskih klopeh in pri obšolskih aktivnostih in izračunajte, koliko časa na dan sedi.

Pisalni stoli za otroke za aktivno sedenje

Primerni pisalni stoli za otroke imajo velik pomen za dobro pomnjenje. Stoli, ki omogočajo aktivno sedenje so investicija na dolgi rok. Gibanje na stolih za otroke pripomore, da otroci zdržijo dlje časa na stolih. Ker se otroci na stolu premikajo, je manj potrebe po vstajanju.

Stoli SpinaliS otrokom omogočajo gibanje na stolu, kot da bi bili na žogi. To deluje zabavno, hkrati pa otrokom misli ne uhajajo drugam. Lažje se skoncentrirajo za dokončanje naloge.

Zabavno opravljanje domače naloge

Otroški svet je poln domišljije in stoli SpinaliS otrokom omogočajo, da jo izživijo. Samo pomislite, kolikokrat so otroci okregani, ker ne zdržijo na miru v razredu? Ali pa, kako je doma vse bolj zanimivo kot to, da naredijo nalogo za pisalno mizo.

Sedaj si predstavljate, da lahko otroka motivirate na samem stolu, medtem, ko dela domačo nalogo. Spodbujajte ga, da izvaja razne gibalne vaje. S tem skrbi za svoje zdravje, za svojo postavo. Kar je najbolj pomembno, otrok razume vse to kot igro. Pisalni stoli Spinalis naredijo sedenje in učenje zabavno. Torej, namesto kreganja pred učenjem lahko sedaj učenje povežemo s pozitivno motivacijo.

Si sploh lahko predstavljate ta miselni preskok, ki ga naredite za otroka? Če otroku v nižjih razredih osnove šole, ko so otroci zvedavi, igrivi, vi pa polni stresa, učenje približate kot nekaj pozitivnega, je to investicija v njegov nadaljnji razvoj. Otrok bo veliko lažje dosegal rezultate, kot če mu učenje v mislih ostane kot neprijetna izkušnja.

Kako deluje pisalni stol SpinaliS za otroke?

Pisalni stol za otroke SplinaliS vzpodbuja vzravnano držo

Ste tudi sami med tistimi, ki niste nikoli marali trenutka v šoli, ko je bilo treba dati roke za naslonjalo stola, da se je izravnala hrbtenica? Otroški pisalni stoli SpinaliS poskrbijo, da se otroci navadijo na gibljiv sedež in se tako držijo vzravnano brez napora.

Stol za otroke SplinaliS je investicija na dolgi rok

Pisalni stol za otroke je prilagodljiv po višini, tako, da bo rastel z otrokom. Stoli so vzdržljivi in nudijo ergonomsko udobje.

Pisarniški stoli za otroke SplinaliS so motivacija

Ker so otroci radi nenehno v gibanju, je dobro, da jim gibanje omogočite tudi med delanjem domače naloge. Aktivno sedenje na stolu jih bo motiviralo, lažje se bodo skoncentrirali, ob vsem pa bodo skrbeli za razvoj zdrave hrbtenice.

Ker so pisarniški stoli SpinaliS kot žoga, lahko to dejstvo uporabite tudi kot motivacijo. Otroci se radi gugajo na stolu, SpinaliS jim to dopušča.

Želite tudi vi otroka naučiti zdravih navad?

Pričnite zgodaj – v otrokovem otroštvu. Namesto, da jih opozarjate na vzravnano držo pri opravljanju domačih nalog, jih motivirajte s stolom SpinaliS. Njihove hrbtenice razbremenite tudi drugače in jim zagotovite še več gibanja. Gibanje na poti v šolo z RollJet omogoča, da razbremenite otroško hrbtenico s prenosom šolske torbe na kolesih in skiroju. V podjetju HAM, d.o.o., se zavedajo, da je največja investicija posameznika veliko gibanja in skrb za zdravo hrbtenico.