mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Piščančja prsa, polna okusa

Čas priprave:

1 h 15 min

Tip jedi:

Mesne jedi

Zahtevnost:

Zahtevnost 1 od 5Zahtevnost 2 od 5Zahtevnost 3 od 5. AktivnaZahtevnost 4 od 5Zahtevnost 5 od 5
Piščančja prsa, polna okusa
Sestavine
Št. oseb
Piščančja prsa
Skuta
Zelenjavni namaz Argeta z okusom črnih oliv
Sir mozzarella
sol

Opis

Enostaven recept Tejani, Teja Perjet in Jani Jugovic, dvojca za popestritev kosila.

Priprava

Teja in Jani sta recept popestrila z okusnim izbranim namazom Argeta, ki ga lahko sicer uporabite tudi kot pomako, dodatek k jedi, prilogo ... Vse možnosti pa so zdrave in okusne.

1. Pripravimo nadev iz skute, zelenjavnega namaza Argeta z okusom črnih oliv in mozzarelle.

2. V piščančja prsa zarežemo luknjo in jih nadevamo ter posolimo.

3. Pečemo jih v pečici 30 min pri 160 °C.

4. Nadevana piščančja prsa narežemo na trakove in postrežemo.

Nadevana prsa lahko postrežemo topla ali hladna.