Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Astrološka znamenja na potovanju

30. 7. 2016; 09.15
Avtor: C. R.
potovanje družina
Prepoznate v spodnjem opisu astroloških znamenj svoje ljubljene, mame, babice, tete, partnerje in prijatelje?

Na poti v avtomobilu

Oven je nervozen, ker avto ne pelje hitreje, devica pa zaradi drobtin, ki so se pojavile po tem, ko je škorpijon na skrivaj pojedel sendvič, da si ga ne bi zaželel kdo drug. Strelec si je nadel sončna očala in sezul čevlje ter bose noge položil na sedež pred seboj, zaradi česar se je rak začel pritoževati. Dvojček je že zamenjal nekaj statusov na facebooku: »Kmalu bomo startali; startali smo; peljemo se; super je; škorpijon je, rak joče, oven pa mi gre na živce.«

Tehtnica pazi, da si ne bi zmečkala obleke in ljubeznivo prosi bika, da se s čokolado in sokom odmakne od nje, saj ji bo drugače umazal krilo. Lev maha skozi okno vsem, ki jih vidi, saj je prepričan, da ga vsi gledajo. Kozorog prešteva denar in računa, koliko lahko na dopustu na dan povprečno porabi, vodnar pa preizkuša masko za potapljanje. Riba spi.

Na cilju

»Thank God, prišli smo«, dvojček objavi na facebooku. Vodnar »lajka«. Oven že plava v morju, škorpijon pa je skupaj s svojo torbico zavzel kopalnico, zaradi česar tehtnica joče pred vrati, saj se mora preobleči in si popraviti pričesko. Devica je doživela živčni zlom, saj je v apartmaju nered: nihče ni pospravil svojih stvari.
Strelec je odšel na ogled mesta, bik po ribo za žar, rak pa kuha juho za ostale. Kozorog še enkrat prešteva denar in se pogaja z lastnikom apartmaja. Lev na terasi pozira ljudem, riba pa se je šele prebudila in razmišlja o smislu življenja.

Na plaži

»Juhuuu, prišli smo na plažo«, je dvojček objavil skupaj s fotografijo na facebooku, instagramu in twitterju: na sliki je devica s klobukom, ki ima zelo široke krajce, v roki pa drži kremo z zaščitnim faktorjem 50. Rak je zavit v brisačo, na katerih so liki iz neke risanke.

Tehtnica je oblečena v kopalke, za katere je odštela toliko, kot bi odštela za pol avtomobila. Lev pozira s svojo popolno postavo, ribe se na fotografiji ne vidi zaradi lastnega fotoaparata, strelec pa tehtnici in levu drži dva prsta nad glavo. Škorpijon je obrnil hrbet in prepovedal »taggiranje«.

Vodnar se fotografira s potapljaško masko in plavutmi, kozorog pod roko drži tri knjige, bik liže sladoled. Ovna ni na fotografiji, odplaval je 200 metrov vstran.

Na večernem sprehodu

»Party Night«, tvita dvojček in ne objavlja fotografij, saj so vsi razen device opečeni zaradi sonca. Bik je pripravil žar, lev pa mu zatrjuje, da zna sam to narediti veliko bolje. Strelec je vse sosede povabil na zabavo, kar škorpijonu ni všeč, zato v kotu kuha mulo.

Rak ponuja sadje in pripravlja krožnike, tehtnica pa je oblekla večerno obleko in nagovarja ribo, da jo fotografira. Vodnar predlaga, da gredo jutri na tečaj potapljanja ali podvodni ribolov, kozorog pa računa, ali se to splača. Oven je odšel na nočno kopanje.



prejšnji članek
Se bo Nika poročila na skrivaj?
Svet slavnih
Se bo Nika poročila na skrivaj?
naslednji članek
Fogl zdaj živi povsem drugače!
Svet slavnih
Fogl zdaj živi povsem drugače!
#obraziavenija
obraziavenija