vinjeta, avstrijska, počivališče
Svet24.si

Novost pri vinjetah: na voljo tudi enodnevna

20200310-00994436
Necenzurirano

Nekdanja desna roka Bešiča Loredana dela za Hrvate

njena.si
njena.si njena.si
Odnosi
Tako si boste zagotovili srečno zvezo
Razmerja
Tako si boste zagotovili srečno zvezo

Slepa zaljubljenost slej kot prej mine, zato nanjo ne morete nenehno računati. Odnos potrebuje delo in zbranost.

4 MIN

#horoskop

Devica
Razpeti boste med izoliranostjo in potrebo po druženju. Prijateljev pogosto ni, ko si jih želite, zato ji le pokličite in se večkrat družite z njimi.
Zapri
Bik
Dobili boste odgovor na nekaj, kar vas je bremenilo. Minili so tisti časi, v katerih ste bili nestrpni. Zdaj vam isto vprašanje ni toliko pomembno.
Zapri
Ribi
Odpovedati se boste morali marsičemu, če boste hoteli ustreči vsem. Ne razdajte vse svoje energije za posel, ki ne prinaša nobenih rezultatov.
Zapri
Škorpijon
Približevanje ciljem se bo obrestovalo. Čas bo za razmislek o krajši poti v naravo, prijetna podoba vas bo pomirila in vam povrnila energijo.
Zapri
Strelec
Z denarjem boste zelo obremenjeni. Začutili boste izčrpanost, zato si privoščite popoldanski počitek in sprehod v naravo, ki vas bo okrepil.
Zapri
Kozorog
Samski kozorogi boste nagnjeni k lepemu govorjenju in pretiravanju, kar bo vaša simpatija opazila. Vezani pa boste želeli razbiti rutino.
Zapri
Oven
Poskrbite za lepo vzdušje. Ni dovolj, da svoja čustva le izrazite, morali jih boste tudi pokazati, zato naj vas ne bo strah biti malce romantični.
Zapri
Vodnar
Brezplodno vrtanje po problemih vas bo danes le onesrečilo. Če je možno, si vzemite oddih in počnite tisto, kar vas najbolj sprošča.
Zapri
Tehtnica
Ko boste znova premislili, lahko tudi končno dojamete in sprejmete resnico ter se odločite, posebno če se v ljubezenskih odnosih spet zatika.
Zapri
Dvojčka
Z današnjim dnem se bo vaše finančno stanje začelo izboljševati. Če se zdravstvene težave še vedno pojavljajo, pa obiščite zdravnika.
Zapri
Lev
Na poslovnem področju boste planirali aktivnosti za novo obdobje. Vendar bi bilo dobro, da ste pri podpisovanju papirjev še bolj previdni.
Zapri
Rak
Nekaj boste naredili spontano, vendar pa vedite, da bo treba veliko natančneje načrtovati, sicer se boste znašli v zelo nenavadnem položaju.
Zapri