luka mesec, klemen boštjančič
Svet24.si

Te davčne spremembe predlaga ministrstvo za finance

823603_092-strancar
Necenzurirano

Znani slovenski podjetnik na avstrijski zatožni klopi: zakaj so ga preiskovali?

njena.si
njena.si njena.si
Sanjski moški
Arijanna iz Sanjskega moškega si je ostrigla svoje dolge lase
Resničnostni šovi
Arijanna iz Sanjskega moškega si je ostrigla svoje dolge lase

Ji nova pričeska pristaja?

3 MIN

#horoskop

Devica
Počakajte, še zlasti če se ne morete odločiti med dvema opcijama. Počasi in ob upoštevanju dejstev boste ugotovili, katera vam prinaša boljše rezultate.
Zapri
Bik
Čaka vas vznemirljiv dan, ko boste nekoliko močneje čutili, kam je treba iti in kaj je treba narediti, da končno izboljšate kakovost svojega življenja.
Zapri
Škorpijon
Optimizem se bo nekam izgubil in kar naenkrat se bo treba soočiti z lastnimi ter tujimi napakami. Vzemite si čas zase, naredite nekaj, kar vas bo spočilo.
Zapri
Ribi
Na zasebnem področju vam bo danes dana priložnost poglobiti odnose in se pogovoriti o vseh nastalih težavah. Žal pa ne bo šlo brez truda in vaše potrpežljivosti.
Zapri
Strelec
Ves čas boste hiteli in se obremenjevali z določenimi zadevami. Raje mirno in potrpežljivo počakajte na razplet dogodkov in prijateljem namenite več pozornosti.
Zapri
Tehtnica
Samozavest, ki ste jo pridobili, je tista, ki vas bo držala pokonci tudi v težkih trenutkih, ki se lahko danes naključno pojavijo na ljubezenskem področju.
Zapri
Kozorog
Z nekom imata veliko skupnega, a to ne pomeni, da se morate vedno prilagoditi. Kljub vsemu vztrajajte pri svojih odločitvah in si ne dovolite manipuliranja.
Zapri
Oven
Danes s svojo sorodno dušo ne boste na isti valovni dolžini, kar vas lahko malce obremeni. Proti večeru boste izčrpani, zato si družbe niti ne boste želeli.
Zapri
Vodnar
Danes si boste zelo želeli, da bi vam uspelo doseči, kar ste si zastavili na zasebnem področju. Srca nikar ne odpirajte na silo, saj bi s tem povzročili škodo.
Zapri
Lev
Lahko pričakujete preobrat, ki bo odločilno vplival na nadaljnji potek dogajanja na ljubezenskem področju. Celotna situacija vam bo povrnila izgubljeno upanje.
Zapri
Rak
Z veseljem se boste podali v raziskovanje zadeve, ki vas mika že dlje časa, a ste imeli občutek, da je za vas nedosegljiva. Z odločnostjo boste premikali gore.
Zapri
Dvojčka
Z ugodnimi planetarnimi vplivi se boste hitreje sprostili in bolje zabavali. Vse se bo dobro končalo in tudi v ljubezni boste zadovoljni, kot že zelo dolgo ne.
Zapri