princ william, princ harry, meghan markle, kate middleton
Svet24.si

Tega Kate Midleton še danes ni odpustila Meghan Markle

slovenske-železnice, železniška-postaja-jesenice
Necenzurirano

To je železniška postaja, ki nas bo stala 126 milijonov evrov

Smrklja Njena.si
Moj life
Kako zjutraj lažje vstati?
Moj life
Kako zjutraj lažje vstati?

Najtežje opravilo - jutranje vstajanje!

3 MIN

#horoskop

Devica
Pred vami so nove ideje in domislice, zato morate nujno najti novo moč, da boste zmogli vsemu slediti. Poskušajte najti čas za sproščanje.
Zapri
Bik
Čas napetosti se končuje in pripravljeni ste na novo romantično srečanje, ki je že nekaj časa v vaših mislih. Tokrat se z ljubljeno osebo soočite.
Zapri
Ribi
Imate veliko energije, s katero lahko v reševanje težav usmerite tudi družinske člane ali prijatelje. Neki predlog vas bo navdušil in vznemiril.
Zapri
Škorpijon
V popoldanskih urah vas bo vsaka malenkost vrgla iz tira. Pomirite se in nikar ne dramatizirajte, saj boste s tem pričarali še več napetosti.
Zapri
Strelec
S svežimi energijami se boste podali v današnji dan, ki ne bo prinesel nič novega, vendar boste kljub temu našli nekaj, kar vas bo navdihnilo.
Zapri
Kozorog
Uživajte v lepem dnevu, ki je pred vami. Vzemite si več prostega časa zase kot običajno in se po dolgem času sprostite v pravem pomenu besede.
Zapri
Oven
Preveč energije namenjate odnosom, zato vam je počasi zmanjkuje na ostalih področjih. Poskušajte čim prej iz življenja črtati nepomembnosti.
Zapri
Vodnar
Nepotrpežljivi ste, zato hitite, da bi popravili napake, ki so jih v bistvu storili drugi. Morda je bolje, da se vse reši, ne da se vi vmešavate.
Zapri
Tehtnica
Pri delu boste danes uspešni, čeprav boste z mislimi že v energijah, ki kličejo po sprostitvi. Naj vas čustva ne prevzamejo povsem.
Zapri
Dvojčka
Verjetno ste za konec tedna načrtovali nekaj povsem drugačnega, toda okoliščine vas bodo usmerjale v razmišljanje o nekih novih delovnih nalogah.
Zapri
Lev
Če boste imeli danes možnost, se za nekaj časa odmaknite od motečih dejavnikov. Naučite se živeti sami s seboj in veliko bolje se boste počutili.
Zapri
Rak
Cilje imate visoko zastavljene, vendar jim posvečate premalo pozornosti. Nikar prehitro ne obupajte, le večjo mero zaupanja vase potrebujete.
Zapri