palestina
Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c
Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 milijonov evrov, tožbe in ovadbe padle

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Miley prisega na avokadovo solato z rukolo

21. 11. 2018; 02.28
Avtor: Revija Top!
mileycyrus

foto: Instagram/Miley Cyrus

Avokado vsebuje tudi snovi, ki izboljšujejo zgradbo kože, skrbijo za zdravo in sijočo polt in blažijo sončne poškodbe, krepijo pa tudi lase in nohte.

Večina prehranskih strokovnjakov se strinja, da je avokado ena najbolj hranljivih vrst sadja. Vsebuje veliko nenasičenih maščobnih kislin, bogat pa je tudi z antioksidanti, ki spodbujajo obnovo celic. Tako se telo hitreje znebi strupov, ki se navadno nalagajo v tkivih in krvi. Avokado vsebuje tudi snovi, ki izboljšujejo zgradbo kože, skrbijo za zdravo in sijočo polt in blažijo sončne poškodbe, krepijo pa tudi lase in nohte. Ker vsebuje železo, je primerno dopolnilo k prehrani tistih, ki imajo težave s slabokrvnostjo.

Miley Cyrus pravi, da je avokado njena skrivnost za lepo kožo!

Vsak dan si ga privošči polovičko. Avokadova solata z rukolo je enostavna za pripravo, privošči si jo vsaj dvakrat na teden.

Recept za avokadovo solato

Potrebuješ: 1 avokado, manjši šop rukole, 1 manjšo glavo radiča, sončnična semena, olivno olje, kis in sol. Avokado razpolovi, olupi in ga nareži na tanke rezine. Pokapaj ga z limoninim sokom. Rukolo in radič temeljito operi in nareži. Razdeli na dva krožnika in povrhu porazdeli rezine avokada. Pokapaj z olivnim oljem in kisom, posoli. Potresi z bučnimi semeni.

prejšnji članek
Taylor Swift in Adele potujeta v kovčkih
Obsedena!
Taylor Swift in Adele potujeta v kovčkih
naslednji članek
Zeleni smutiji so pravi hit
Moj life
Zeleni smutiji so pravi hit
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska