podgana
Svet24.si

Foto: V konzervi rjavega fižola našel truplo podgane

panvita
Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno pri sanjskem poslu družine Polanič?

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Zeleni smutiji so pravi hit

21. 11. 2018; 01.00
Avtor: Revija Top!
smuti uvodna

Poleti si namesto sadnega privoščite zelenjavni smuti, v katerem je poleg tekočine osnovna sestavina listnata zelenjava. foto: Dreamstime

Kendall Jenner pravi, da gre zahvala za njeno zavidanja vredno telo prav smutijem!

Zeleni smutiji so polni prehranskih vlaknin, ki so pomembne za zdravo črevesje in odpravo strupenih snovi iz telesa. So enostavni za pripravo, popiješ ga v nekaj minutah, s tem pa telesu omogočiš vsa hranila, ki jih potrebuje. Poleg tega pa pospešujejo proces razstrupljanja in pomagajo pri izgubljanju odvečnih kilogramov. Zeleni smuti je dober in okusen začetek dneva, je odlična izbira za malico ali pa osvežilen napitek pred spanjem.

Priprava je enostavna in hitra

Potrebuješ le kakovosten mešalnik, nož in rezalno desko. Kendall Jenner pravi, da gre zahvala za njeno zavidanja vredno telo prav smutijem, saj si večkrat na teden privošči zeleni smuti, ki ji pomaga ohranjati postavo in poskrbi, da se dobro počuti. V čem je skrivnost? Rada si privošči hranilnega, ki je bogat z železom.

Sestavine

Potrebuješ: 1 veliko hruško, 2 skodelici rdečega grozdja, 1 skodelico borovnic, 2 skodelici sveže mlade špinače, 1 cel korenček in 60–120 mililitrov vode. Najprej očisti in nareži sadje in zelenjavo, nato zmešaj vodo in sadje, šele nato dodaj zelenjavo.

prejšnji članek
Miley prisega na avokadovo solato z rukolo
Moj life
Miley prisega na avokadovo solato z rukolo
naslednji članek
Karol Sevilla na samostojni turneji
Obsedena!
Karol Sevilla na samostojni turneji
Preberite tudi