SAS Manthatisi
Svet24.si

V bizarni nesreči umrla Gillian Elizabeth Hector, prva Afričanka, ki je sedla za krmilo vojaške podmornice

20200310-00994436
Necenzurirano

Nekdanja desna roka Bešiča Loredana dela za Hrvate

njena.si
njena.si njena.si
Informacije
Bolezni srca in ožilja v Sloveniji letno povzročijo več tisoč smrti
Informacije
Bolezni srca in ožilja v Sloveniji letno povzročijo več tisoč smrti

Bolezni srca in ožilja, med njimi srčni infarkt, možganska kap in srčno popuščanje, v Sloveniji letno povzročijo več tisoč prezgodnjih smrti, ki bi jih lahko z ustreznim ravnanjem preprečili, so opozorili strokovnjaki. Hkrati so pozvali k zdravemu načinu življenja.

4 MIN

#horoskop

Devica
Razpeti boste med izoliranostjo in potrebo po druženju. Prijateljev pogosto ni, ko si jih želite, zato ji le pokličite in se večkrat družite z njimi.
Zapri
Bik
Dobili boste odgovor na nekaj, kar vas je bremenilo. Minili so tisti časi, v katerih ste bili nestrpni. Zdaj vam isto vprašanje ni toliko pomembno.
Zapri
Ribi
Odpovedati se boste morali marsičemu, če boste hoteli ustreči vsem. Ne razdajte vse svoje energije za posel, ki ne prinaša nobenih rezultatov.
Zapri
Škorpijon
Približevanje ciljem se bo obrestovalo. Čas bo za razmislek o krajši poti v naravo, prijetna podoba vas bo pomirila in vam povrnila energijo.
Zapri
Strelec
Z denarjem boste zelo obremenjeni. Začutili boste izčrpanost, zato si privoščite popoldanski počitek in sprehod v naravo, ki vas bo okrepil.
Zapri
Kozorog
Samski kozorogi boste nagnjeni k lepemu govorjenju in pretiravanju, kar bo vaša simpatija opazila. Vezani pa boste želeli razbiti rutino.
Zapri
Oven
Poskrbite za lepo vzdušje. Ni dovolj, da svoja čustva le izrazite, morali jih boste tudi pokazati, zato naj vas ne bo strah biti malce romantični.
Zapri
Vodnar
Brezplodno vrtanje po problemih vas bo danes le onesrečilo. Če je možno, si vzemite oddih in počnite tisto, kar vas najbolj sprošča.
Zapri
Tehtnica
Ko boste znova premislili, lahko tudi končno dojamete in sprejmete resnico ter se odločite, posebno če se v ljubezenskih odnosih spet zatika.
Zapri
Dvojčka
Z današnjim dnem se bo vaše finančno stanje začelo izboljševati. Če se zdravstvene težave še vedno pojavljajo, pa obiščite zdravnika.
Zapri
Lev
Na poslovnem področju boste planirali aktivnosti za novo obdobje. Vendar bi bilo dobro, da ste pri podpisovanju papirjev še bolj previdni.
Zapri
Rak
Nekaj boste naredili spontano, vendar pa vedite, da bo treba veliko natančneje načrtovati, sicer se boste znašli v zelo nenavadnem položaju.
Zapri