pes-luna-drevo-zajem-slike
Svet24.si

Video: Pogrešanega psa našli na nenavadnem mestu

Samo Červek
Necenzurirano

Nov sporni posel na Darsu: razpis padel, ker so favorizirali ponudnika

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
Prevelike količine sladkorja vodijo v depresivna stanja
Zdravje
Prevelike količine sladkorja vodijo v depresivna stanja

Marsikje lahko zasledite, da uživanje čokolade zvišuje raven serotonina, hormona, ki pozitivno vpliva na razpoloženje, spanje, apetit, učenje in pomnjenje. To sicer drži, če bi uživali pretežno grenko čokolado, povsem drugače pa je, če prehrana temelji pretežno na sladkorjih.

4 MIN

#horoskop

Devica
V prijetni družbi boste, pogovor bo potekal brez konfliktov, kar vas bo razveselilo. Notranji občutek vas bo tokrat vodil pravilno.
Zapri
Bik
Nekaj pomembnega boste izvedeli pozno, kar vas bo spravilo v slabo voljo. Pokazati bi morali svojo odločnost in pogum. Potem vam bo veliko lažje.
Zapri
Ribi
Z nekom še vedno ne najdete skupnega jezika, čeprav se trudite na vse pretege. Glede poslovnih zadev boste nezaupljivi, a se počasi premikate proti cilju.
Zapri
Škorpijon
Zaupajte svoji presoji, saj veste, da vas nikoli ne razočara. Nekdo vas bo želel usmeriti v popolnoma napačne odločitve. Ostanite pri svojem mnenju.
Zapri
Strelec
Ne pozabite na napake, ki so vas enkrat že zelo drago stale. Popazite glede organizacije, ki bo danes ključnega pomena. Ne prepirajte se z nikomer.
Zapri
Kozorog
Nadzorujte svoja čustva, saj glede določenih odločitev še niste prepričani, kako dalje. Doma se dogaja nekaj, kar vam ni všeč, a bo kmalu bolje.
Zapri
Oven
Dobro se boste počutili s tistimi, ki razmišljajo podobno kot vi. Vsekakor si lahko obetate uspeh na poslovnem področju, v ljubezni pa harmonijo.
Zapri
Vodnar
Danes ne bo odveč previdnost, posebno v odnosih z bližnjimi. Dokazati morate svojo resnost in prilagodljivost, kar pa ne bo prav preprosto.
Zapri
Tehtnica
Ne morete razumeti osebe, ki je trmasta in noče slišati drugih mnenj. Trenutno sta na različnih valovnih dolžinah, zato se ne trudite preveč.
Zapri
Dvojčka
Veliko nepredvidljivega se bo dogajalo, posebno na čustvenem področju. Edina slaba stran današnjega dne bodo odnosi, kar vas bo malce žalostilo.
Zapri
Lev
Počutili se boste nezadovoljne, a vam primanjkuje le prave taktike in načrtov. Ne zapirajte se preveč vase, saj se vam lahko to maščuje.
Zapri
Rak
Na poslovnem področju boste dovolj zagnani, da opravite vse, kar so vam naložili. Večer se začenja z druženjem, ki vam bo odprlo zanimive vidike.
Zapri