nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Razmislite, preden se spustite v razmerje s tem astrološkim znamenjem!

21. 9. 2016; 04.30
Avtor: C. R.
horoskopastro
Za tiste, ki verjamejo zvezdam.

Rak

Čeprav je dober in sočuten, zakonsko življenje z njim ni lahko. Pri rakih obstajata dve skrajnosti. Na eni so tisti, ki so izjemno družinski ljudje, tradicionalisti, ki preživijo veliko časa doma. Vse to bi bilo dobro, če ne bi bili pretirano nerazpoloženi. Vedno bodo v vsem našli pomanjkljivost. Pogosto jim kaj ne bo po volji in zato se bodo pritoževali, to pa nikomur ne bo všeč.

Na drugo skrajnost pa sodijo tisti raki, ki so leni in popolnoma brez interesa. Ti se bodo z nekom poročili predvsem zaradi materialnih stvari, družina pa jih ni v interesu. Večinoma so svoji ženi zvesti, a le, kadar so njihove želje zadovoljene.

Škorpijon

Z moškim škorpijonom lahko zakonsko harmonijo ustvarite le, če živite v njegovi senci. Je dominanten in ne prenese, da je ženska glava družine. Je izjemno posesiven in ljubosumen. Dobra stran tega je, da je zaradi želje po prednjačenju v službi uspešen in dobro zasluži, zato svoji ženi in otrokom lahko nudi varnost. 

Strelec 

Je družaben in veliko potuje ter ne zdrži na enem mestu. Ni tip človeka, ki bi mu družinsko življenje ugajalo in s katerim bi se postavljal. Strelci so zabavni in zanimivi moški, a na večino stvari gledajo avanturistično, tudi na ljubezen. Z njimi je težko živeti, saj se jim morate prilagajati. Ljubosumje pri njih ne pride v poštev, želijo biti svobodni, imeti čas za družabno življenje in žensko, ki bo to brez ugovarjanja sprejela. 

prejšnji članek
Princesino žalostno slovo od sina
Svet slavnih
Princesino žalostno slovo od sina
naslednji članek
Ločitveni zahtevek Brangeline zaradi »nepremostljivih razlik«
Svet slavnih
Ločitveni zahtevek Brangeline zaradi »nepremostljivih razlik«