zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Ta tri astrološka znamenja bodo avgusta našla pravo ljubezen

7. 8. 2017; 07.01
Avtor: D. B.
ljubimca, par, ljubezen

foto: Profimedia

Nekaterim astrološkim znamenjem bo avgust prinesel nova poznanstva, ki bi lahko prerasla v pravo ljubezen.

Lev

Ognjeviti levi bodo avgusta dobesedno vzcveteli. To niti ne čudi, saj je avgust njihov mesec rojstva, zato bodo polni strasti in energije, ki privlači nasprotni spol. Samski pripadniki tega znamenja lahko pričakujejo zelo zanimivo srečanje. In to v službi ali pa bodo osebo spoznali preko skupnega prijatelja.

Dvojčka

Po napornem in čustvenem obdobju bodo dvojčki končno našli pravo srečo. Avgust jim bo naklonjen ter jim bo prinesel možnost, da zaplujejo v mirne vode. To jim bo pomagalo pri tem, da se bodo lahko povsem posvetili svojim željam in življenju. V družbi bodo spoznali veliko novih ljudi, med njimi pa tudi osebo, ki bo pozitivno vplivala na njihovo življenje. Na prvi pogled bo oseba povsem običajna, a pogovor z njo bo pokazal, da je druženje z njo še kako prijetno.

Kozorog

Obdobje, ki je za kozorogom, ni bilo naklonjeno ljubezni. Kozorogi so se soočali z neprestanimi zamerami partnerja, ki so njihovo nezadovoljstvo še dodatno podžigali. Zdaj se bo vse to končalo. Poleg tega, da bodo kozorogi bolj čustveni, se bodo v tem obdobju stvari odvijale v njihovo korist. Majhna presenečenja, prijetni pogovori in objemi bodo dobro vplivali na dozdajšnja razmerja, samskim kozorogom pa se obetajo nova poznanstva. Morda si bodo kozorogi želeli le kratko avanturo, lahko pa se zgodi tudi, da z novim partnerjem ostanejo dalj časa skupaj.

Preberite tudi: Tako se je Uroš Slak obnašal na križarki. Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Znani slovenski nogometaš nič več samski
Svet slavnih
Znani slovenski nogometaš nič več samski
naslednji članek
FOTO: Letos je spet hit zgoraj brez!
Svet slavnih
FOTO: Letos je spet hit zgoraj brez!
#nasazenazenska
nasazenazenska