Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: Ne podirajte mostov za seboj!

29. 9. 2017; 01.00
Avtor: Rudica Kovačič Ahlin, astrologinja
horoskop

Kaj napovedujejo zvezde? foto: arhiv Svet24

Kadar so planeti v znamenju Tehtnice, so v ospredju zanimanja odnosi.

Napoved od 29. 9. 2017 do 6. 10. 2017


Trenutno skozi znamenje Tehtnice potujeta Sonce in Jupiter, 30.9. pa se jima bo pridružil še Merkur. Kadar so planeti v znamenju Tehtnice, so v ospredju zanimanja odnosi. Skozi znamenje Tehtnice se učimo v partnerstvu ustvariti ravnotežje in doseči notranji mir in harmonijo. Za to, da bi bili odnosi harmonični, pa moramo včasih vložiti veliko truda in naporna, kot tudi prilagajanja. Vladar znamenja Tehtnice je Venera, ki je trenutno v znamenju Device v konjunkciji z Marsom. V prihodnjem tednu bo tvorila napete aspekte z Neptunom, kar nam bo prineslo kar nekaj zapletov na področju partnerstva in medsebojnih odnosov, kot tudi na finančnem področju, katerega vladar je prav tako Venera. Zaradi prekomernega idealiziranja, naivnosti in brezbrižnosti, ki jo lahko povzroči opozicija Venere z Neptunom, lahko postanemo žrtev lastne zmote ali pa prevare, zato velja v obdobju med 29.9. in 1.10.2017 še posebna previdnost.

Kadar sta na nebu v konjunkciji Mars in Venera, to povečuje strastnost, razdražljivost in impulzivnost, vse to pa lahko povzroči konfrontacije. Oba planeta znata biti zaradi znamenja Device zelo razumsko analitična in pretirano kritična, če vsemu temu prištejemo še pomanjkanje empatije, lahko pričakujemo povečanje prizadetosti in razočaranje nad partnerjem, kot tudi ohladitve v medsebojnih odnosih. Kakršnokoli brezobzirno uveljavljanje svojega prav v tem obdobju bo povzročilo močne razkole v odnosih, saj bosta v naslednjem obdobju tako Venera kot Mars v zelo težavnem aspektu s Saturnom. Če pa ste se za odnose pripravljeni potruditi in v njih vlagati energijo, pa vam pozitiven aspekt , ki ga prav tako tvorita Mars in Venera s Plutonom v Kozorogu, prinaša možnost preporoda in večje medsebojne povezanosti.

Da bo vzdušje res potencirano napeto, bo pripomogel tudi še vedno delujoč aspekt med Jupitrom in Uranom, o katerem sem več pisala prejšnji teden. Pod njegovim vplivom smo nagnjeni nepremišljenim, bliskovitim akcijam, zato se poskušajte malo umiriti in pridobiti še kakšen dodaten uvid. Ne podirajte vseh mostov za seboj. Aspekt močno deluje tudi na dogodke, ki prinesejo spremembe na kolektivni ravni. 5.10.2017 ob 20:41 nastopi polna Luna v znamenju Ovna, ki prav tako slovi po impulzivni vzkipljivi naravi. Zato lahko v dnevih okoli polne Lune pričakujemo več nenadnih izbruhov agresije in nasilja. Aspekti s Plutonom pa še prinašajo dodatno težo, saj lahko posameznike privedejo do razumsko nenadzorovanih destruktivnih dejanj. Na vseh področjih sveta, kjer trenutno že vlada napetost, se ta lahko stopnjuje, še posebej pa se bo stopnjevala napetost med Severno Korejo in ZDA, saj imata oba predsednika držav v svojih rojstnih horoskopih aspekte med Jupitrom in Uranom, pa tudi avgustovski mrki so aktivirali tako njune horoskope kot tudi horoskope njunih držav.

Še več boste našli tukaj in tukaj.

prejšnji članek
VIDEO: Takole najlažje odprete granatno jabolko
Zdravje
VIDEO: Takole najlažje odprete granatno jabolko
naslednji članek
Pridite na »Družinski dan varnosti v prometu«!
Moda&Lepota
Pridite na »Družinski dan varnosti v prometu«!