Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Ognjena zodiakalna znamenja od strasti dobesedno razganja

21. 10. 2017; 05.00
Avtor: snč
poljub

foto: Profimedia

Kakšna je najmočnejša skupna značilnost nebesnih znamenj ovna, leva in strelca?

Značilnosti ognjenih astroloških znamenj – ovna, leva in strelca – so energičnost, trdoglavost, kreativnost in družabnost. Po drugi strani pa so predstavniki teh znamenj pogosto tudi zelo impulzivni in ukazovalni. A njihova najmočnejša skupna značilnost je prekipevajoča strast.

Oven

Ovni imajo vedno pripravljene »rogove« za boj s tistimi, ki jih napadajo. Neprestano si želijo tekmovati. Rojeni so kot neustrašni borci in ta njihova značilnost se kaže na vseh življenjskih področjih, predvsem pa njihova strast izbruhne ob ljubezenskem partnerju.

Lev

Lahko jih opazite tudi v največji gneči, saj se smejijo najbolj glasno, imajo najlepši nasmeh in so izjemno samozavestni. Njihovi lasje so čudoviti, koža pa bleščeča. So neustrašni vodje in bojevniki. Čeprav so videti izjemno krhki, se v njih skriva strasten ogenj.

Strelec

Neutrudni lovci neprestano iščejo nove ideje in izkušnje. Njihova puščica je simbol želje, da najdejo pravo pot in višji cilj. Obožujejo avanturo. Z njimi vam ne bo nikoli dolgčas, njihove strasti pa se boste tudi najbolj mirni vsekakor navzeli v polni meri.

prejšnji članek
Aleš Uranjek: Ela je njegov ponos
Svet slavnih
Aleš Uranjek: Ela je njegov ponos
naslednji članek
To bi morala vedeti vsaka ženska!
Odnosi
To bi morala vedeti vsaka ženska!