stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: Vikend bo stresen

29. 6. 2018; 01.00
Avtor: Rudica Kovačič Ahlin, astrologinja
horoskop, astrologija

Kaj bo prinesel teden? foto: Profimedia

Napetost polne Lune, s katero smo zaključili prejšnje obdobje, se bo še kar nadaljevala.

Čez vikend, med 29.6. in 30.6., nas čaka stresen napet aspekt med Merkurjem in Uranom, ki prinaša nenadna neprijetna presenečenja in šokantne novice ali spoznanja. Pri dogovorih bomo s težavo usklajevali mnenja. Bomo pa tudi precej razdražljivi in nestrpni, kar lahko še dodatno oteži komunikacijo. Če se odpravljate na pot, pričakujte nepričakovane zaplete. Tudi v prometu bo prevladovala nestrpnost in neučakanost, zato lahko pričakujemo povečano število nesreč.

Preobratu v načinu razmišljanja in odzivanja bo botroval prehod Merkurja iz znamenja Raka v znamenje Leva. V komunikaciji bomo manj občutljivi, manj se bomo poglabljali v podrobnosti, bolj se bomo osredotočili nase in za nas pomembne stvari. Bomo pa tudi bolj družabni in razigrani. Ta prehod stimulira kreativno in ustvarjalno razmišljanje.

5.7. pa bo dan, ko bosta na nebu dve nasprotujoči si energiji. Uspeh pa bo odvisen od tega, kako nam jih bo uspelo uskladiti. Merkur bo v napetem aspektu z retrogradnim Marsom, zaradi katerega bomo morda preveč nepotrpežljivi in osredotočeni nase, zato lahko tudi spregledamo kašno ugodno priliko za napredek, ki nam jo obljublja pozitiven aspekt med Soncem in Jupitrom. To je pozitiven in optimističen aspekt, ki nam prinaša povečan občutek samozavesti kot tudi podporo okolice. Negativna plat tega aspekta pa je lahko samopopustljivost in ležernost. Potrudite se, da ta ugoden aspekt čim bolj izkoristite in da zaradi pomanjkanja energije ali volje ne zamudite dobre prilike.

prejšnji članek
Tega pred spolnim odnosom ne bi smeli početi
Odnosi
Tega pred spolnim odnosom ne bi smeli početi
naslednji članek
Bo Natalija Verboten ovira za sinovo željo?
Svet slavnih
Bo Natalija Verboten ovira za sinovo željo?
#nasazenazenska
nasazenazenska