stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Kaj vam napoveduje tedenski horoskop?

6. 8. 2018; 06.00
Avtor: Horoskop.si
horoskop, nebesna znamenja

foto: Profimedia

V teden boste s Soncem in Merkurjem v temperamentnem levu zakorakali samozavestno, polni pričakovanj in idej.

Zaustavi se lahko tam, kjer najmanj pričakujete, saj bo na delu retrogradni Mars, ki ne bo dovoli popuščanja in omahovanja. Venera se v ponedeljek zavihti v znamenje tehtnice, kar prinaša v odnose več topline in ljubeznivega pristopa. Lažje se boste ljubljeni osebi tudi prilagodili in se z njo pogovorili o vseh globokih stvareh. V torek začne s svojim retrogradnim gibanjem tudi Uran, ki se lahko loti vašega podzavestnega dojemanja in ga nekoliko zamaje. konec tedna pa zaradi Sončevega mrka pričakujte nepričakovane preobrate in situacije, ki vam lahko na trenutke uhajajo iz rok. Največ sreče se v tem tednu obeta ovnom, dvojčkom in tehtnicam, nekaj smole pa lahko pričakujete raki, levi in device.

OVEN
Kljub obremenilnim vplivom boste v tem tednu žareli, saj vas bo vaša notranja moč spodbujala k bliskovitim odločitvam. Z lahkoto se boste lotili tudi bolj zahtevnih nalog in kmalu se bodo vaši ciliji resnično začeli uresničevati, seveda pa brez podpore prijatelja ne bo šlo, zato nikar ne poudarjajte svojega egoizma, saj bi vas lahko popolnoma narobe razumeli.

BIK


Gradnja gradov v oblakih je sicer prijetno, vendar v tem tednu skrajno nekoristno opravilo. Zato poskušajte postaviti svoje fantazije na minimum. Simpatična oseba se bo nameravala sredi tedna vplesti v vaše življenje. Točke usode se bodo v nedeljo zavrtele v vašo korist. Globoko v svoji duši občutite neko posebno moč in energijo in tako boste našli veliko samozavesti.

DVOJČKA
Pričakovati je izzive, katere bo za vas pripravilo življenje. Močna bo sredi tedna potreba po varnosti in zanesljivosti. Odgovorno greste naprej po svoji poti in uživate v lepih trenutkih. Zaživeti morate svoje sanje in veter sprememb se bo počasi okrepil. Pri zabavah imejte mero, saj boste na nek način izpostavljeni in pod drobnogledom nekoga, ki vas opazuje.

RAK
Notranji nemir, kateri vas je spremljal večino časa, boste v tem tednu koristno uporabili skozi delo in delovne obveznosti, ki jih morate do petka še zaključiti. Pravzaprav bo tako, da naredite tudi strateški plan in da prav gotovo ne boste počivali, kljub temu, da se bodo vsi okoli vas zabavali. Vaš trud bo kmalu tudi poplačan, še posebej na finančnem področju.

LEV


Prvo polovico tedna boste preživeli v družbi prijateljev, ki bodo izpostavili vašo občutljivost in labilnost. Kljub temu ne dovolite, da manipulirajo z vami, saj sami veste, da ste v notranjosti veliko bolj močni, kot marsikdo drug. Ljubezenske zadeve se bodo odvijale počasi, v smeri, ki vam na začetku ne bo najbolj všeč, vendar se obeta dober razplet.

DEVICA
Vročekrvni boste, zato se boste v trenutku pripravljeni spustiti v prepir s partnerjem. Vprašajte se, ali boste s tem res lahko dosegli kaj drugega kot le slabo voljo in zamere. Samski boste nekoliko bolj sproščeni konec tedna. Sami boste krivi, če ne boste ukrepali in podrli vseh mostov za sabo. Če tega ne boste storili, boste še dolgo suženj svoje preteklosti.

TEHTNICA
To je odličen teden za negovanje prijateljskih odnosov in pogovore. Pokličite vse tiste, ki vas nasmejejo ali pa si v zadnjem času niste vzeli dovolj časa zanje, ter izkoristite ugoden vpliv Venere v vašem znamenju. Sicer pa vam prva polovica tedna omogoča tudi nenadna odkritja, ki vas bodo popeljala v globoko razmišljanje o vašem osebnem in čustvenem življenju.

ŠKORPIJON


Pripravite se na spremembo, ki vas čaka v sredini tedna. Morda bo situacija sprva malce stresna za vas, sčasoma pa se boste privadili nanjo. Obdobje finančnih ugodnosti je za vami, zato boste prisiljeni najti nove, boljše rešitve. Nesmiselno je, da se obremenjujete s tem, ali ste nedavno ravnali prav. Sedaj se morate soočiti s sedanjostjo in uživati v njej.

STRELEC
Znanec se bo naveličal vašega oklevanja, zato se bo kar sam lotil pomembne naloge. Nič zato, morebiti je tako celo bolje za vas. Vaša nedavna odločitev na delovnem mestu se bo obrnila proti vam in povzročila neprijetnosti. Vzeli si boste nekaj prostih dni, ki ste si jih vsekakor zaslužili. Na čustvenem področju pa boste hlastali po bližini ljubljene osebe.

KOZOROG
Morda menite, da je v ljubezni vse dovoljeno, vendar se tokrat močno motite. Ne poslužujte se skrajnih ukrepov, saj boste na koncu sami tisti, ki se boste opekli. Če si pretirano prisvajate partnerja, se boste v drugi polovici tedna težko izognili prepirom. Koraki usode se bodo povečali, postali boste bolj pogumni in tako jasno sledili svojim ciljem.

VODNAR


Vaše oko bo v prvih dneh tedna opazilo tudi malenkosti, katere vam lahko pomagajo do lastne sreče in harmonije. Počasi se daleč pride. Zapomnite si to in nehajte tako hiteti. Dobro premislite o vsem, ne pustite pa se zapeljati osebi, ki si bo od vas obetala same koristi. Raje se postavite zase in vztrajajte pri prijateljskem odnosu, ki ima lahko dobro prihodnost.

RIBI
Na področju ljubezni vas čakajo v prvih dneh tedna nepredvidljivi dogodki, zato boste le s težavo ohranili trezno glavo. Ne dovolite, da kdorkoli hodi po vas in tepta vaše želje ter potrebe. Postavite sebe na prvo mesto. Sprva se boste obotavljali, nato pa se boste vendarle odločili za tvegano potezo, ki ni v vaši navadi. Toda bodite brez skrbi, vse se bo dobro razpletlo.

prejšnji članek
Izdal je Jasno Kuljaj
Svet slavnih
Izdal je Jasno Kuljaj
naslednji članek
Teja Perjet na fotografiji popolnoma neprepoznavna
Svet slavnih
Teja Perjet na fotografiji popolnoma neprepoznavna