stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Čas je za drugačen pristop v ljubezenskih odnosih

4. 3. 2019; 01.00
Avtor: Horoskop
merkur

Merkur je močan, da je kaj, a je tudi njega mogoče ukaniti. foto: Profimedia

V tem tednu pričakujte velike spremembe, netočne podatke ter zamude, ki jih prinaša Merkur, ki se v torek začne gibati v retrogradni smeri v znamenju rib.

Poglobite se v prave rešitve in se izognite pretiranemu tveganju in prehitremu delovanju, saj vas lahko situacija močno premami v napačni smeri. Venera, ki se sprehaja po znamenju vodnarja bo dovolila drugačen pristop v ljubezenskih odnosih ter soočenja, ki pa ne bodo najbolj enostavna, saj se boste težko zadrževali in prilagajali. Konec tedna boste s konjunkcijo med Luno in uranom deležni globokih preobrazb, nenavadnih novic in presenečenj. Vaš jezik bo hitrejši od razuma, zato pazite, da koga po nepotrebnem ne užalite. Najbolj zadovoljni boste v tem tednu ovni, dvojčki in raki, nekaj smole pa pričakujte rojeni v znamenju bika, tehtnice in rib.

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia


OVEN
Prijatelj vas bo sredi tedna, ko bo luna v ribah tako omehčal, da boste pripravljeni narediti veliko uslugo. Sprememba v poslovnih ali študijskih zadevah niti ni tako slaba rešitev, saj vas dobra odzivnost lahko reši. Konec tedna se previdno pomikajte naprej po svoji začrtani poti. Ljubezenske uganke se bodo rešile takrat, ko boste končno pripravljeni sprejeti vsa ponujena dejstva.

BIK
Klic, ki ga pričakujete zamuja in zato ste že izredno nemirni in nestrpni. Morda bi bilo boljše, da pozabite na določeno osebo, ki se nikakor ni sposobna držati svojih dogovorov. Tokrat naj bo spontanost vaše vodilo, ki vas usmerja navzgor. Prepustite se in čakajte na presenečenja, ki prihajajo. S svojim delovanjem bi namreč lahko marsikaj prekinili ali celo uničili.


DVOJČKA
Na poslovnem področju se končno prebujate, s predlogom, ki ga druga stran nikakor ne more zavrniti. Izkazali se boste, saj ste pripravljeni za uspešne zaključke nameniti več časa in seveda zbranosti. Glede na to, da ste si že do potankosti vse zamislili, boste komaj čakali, da se bo akcija začela, zato boste nekoliko bolj nestrpni in manj pozorni do najbližjih.

RAK
Vaša motivacija bo v prvih dneh tedna, ko vas vodi luna v ribah rahlo načeta, kar nekaj časa boste iskali, preden boste našli podporo. Vse skupaj vas vodi v veliko bolj stabilno obdobje. Konec tedna se vam bo zgodilo nekaj lepega, v vaše življenje prihajajo spremembe. Te bodo pomembno vplivale na vas in tudi na vašo prihodnost. Tudi partner vam bo naklonjen.

LEV
Znašli se boste v težavicah in prostora za harmonijo in umirjenost v prvih dneh tedna ne bo. Čeprav imate dobro začrtane smernice, se boste morali za vse kar si želite pošteno boriti. Konec tedna bo ugoden za nove poslovne podvige, ljubezen pa se prepleta s prijateljstvom. Naredite si bolj jasno sliko, da vas čustva ne ponesejo v zmedo.


DEVICA
V prvih dneh tedna se vam obeta težek pogovor, o katerem razmišljate že nekaj časa. Začnite s preprostimi vprašanji. Tako boste najlažje razsvetlili še preostale nedorečenosti. Znašli se boste v situaciji, ko boste prisiljeni nekoga prositi za pomoč. Morali boste uporabiti vse svoje sposobnosti in stopiti korak naprej ter pogledati na problem iz druge perspektive.

TEHTNICA
Če boste začeli nekaj novega, bo to terjalo od vas več truda kot običajno. Čas ne bo pravi, toda imeli boste pomoč, ki vam bo marsikaj olajšala. Proti koncu tedna boste počivali. V težkih, nepredvidljivih razmerah sicer ohranjate trezno glavo, tokrat pa boste tudi sami potrebovali jeklene živce, če boste hoteli stopiti korak naprej. Poskusite se prilagoditi večini.

ŠKORPIJON
V službi vas bodo zasuli z obveznostmi, zaradi česar se vam bo nakopičilo nekaj negativne energije, ki bo preskakovala tudi v zasebnih odnosih. Poglejte na razmere z razdalje, dobili boste lepšo sliko. Podajte se v akcijo in storite nekaj čim prej! Imeli boste odličen smisel za organizacijo dela in reševanje zagat, obenem pa boste kar izžarevali energijo in optimizem.


STRELEC
Naenkrat ne veste, kaj bi storili in kam bi se obrnili, posebno v ljubezenskih zadevah. Neodločni ste, kar vas bo nekoliko zaustavilo pred večjimi odločitvami. Proti koncu tedna se nakazuje nekaj manjših napetosti in nesporazumov. Previdno, posebno v odnosih s starejšimi, ki bodo še bolj občutljivi. Zagato lahko konec tedna reši le nasmeh na obrazu.

KOZOROG
Nadarjeni ste, vztrajnosti vam ne bo primanjkovalo, zato se boste zmožni lotiti tudi najtežjih opravil, ki so na dnevnem redu. Prednost dajte sredi tedna, ko bo luna v ribah stvarem, ki jih preprosto čutite. Ker ste odločni in prodorni, vam v tem tednu nič ne bo pretežko. Z veseljem se boste lotili tudi nove naloge, ki vas bo usmerila v napredek na osebnem področju.

VODNAR
Z ugodno kombinacijo planetov lahko pričakujete uspešen teden. Pozabite na vnaprej pripravljene načrte. Tokrat bo vse izid trenutnega počutja, pa tudi draga oseba bo hitreje kot po navadi dojela, kaj si želite. Vaš prijatelj vam bo stal ob strani tudi takrat, ko boste to najmanj pričakovali. Ne ozirajte pa se na opazke sodelavca, ki nikakor ne bo razumel vaše trenutne stiske.


RIBI
Resno boste razmišljali o menjavi službe. Določenih razmer imate čez glavo, zato vidite kot edino pot umik in spremembo. Prej pa se prepričajte, da so pogoji drugje res takšni, kot jih predstavljajo. Že s tem, ko boste dobili realno sliko o določeni zadevi, vam bo odleglo, pa čeprav situacija ne bo rožnata. Vendar pa boste vsaj vedeli, kako si lahko sami pomagate.

prejšnji članek
Ljubezen po domače že podira rekorde
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače že podira rekorde
naslednji članek
Lea Sirk o peklenskem februarju
Svet slavnih
Lea Sirk o peklenskem februarju