stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: v vaše naročje veliko nežnosti, objemov in topline

25. 3. 2019; 01.00
Avtor: Horoskop
Venera

Ni naključje, da je Venere retrogradna točno 40 dni. foto: PS

V tednu pred vami se bo Sonce sprehajalo po znamenju aktivnega in samozavestnega ovna, zato se boste lažje znašli tudi v kočljivih situacijah.

Pogumen nastop in iskrena komunikacija vas vodita k napredku in urejenim mislim. V sredo, ko Merkur začne gibati v direktni smeri se napetosti, nerodnost in zapleti umikajo iz obzorja, zato izkoristite ugoden čas v svoji smeri. Na ljubezenskem področju vas bo spremljala Venera v znamenju rib, zato prihaja v vaše naročje veliko nežnosti, objemov in topline, pogrešali pa boste divjo strast. Najboljše se boste v tem tednu počutili ovni, dvojčki in škorpijoni, nekaj težavic pa se obeta rojenim v znamenju bika, raka in kozoroga.

Kaj vam napovedujejo zvezde? foto: Profimedia



OVEN
V prvih dneh tedna vam bo dinamična energija lune v strelcu pisana na kožo, tako da si lahko privoščite nekaj sprostitve. Življenje vas bo klicalo tudi k zabavi, ustvarjanju in veselju do vaših delovnih obveznosti. Ponovno se boste navdušili nad nečim, kar se razlikuje od vaših dosedanjih dejavnostih in vas hkrati vznemirja v pozitivni smeri. V ljubezni še niste pripravljeni na soočenje.

BIK
Precej raztreseni boste, še posebej tisti, ki vas čaka gora obveznosti. Umirjenost vas bo vodila na področja, ki ste jih v zadnjem času nekoliko dali na stran. Radi bi počeli nekaj novega, zato boste nekoliko nemirni. Izkazali se boste tudi pri težjih opravilih in vsekakor lahko pričakujete tudi kakšen prijeten kompliment, s strani nasprotnega spola.



DVOJČKA
Pripravite se na nekaj zanimivega, kar bo popestrilo vaš vsakdanjik. Vaša samozavest se bo izboljšala, tudi všeč si boste. Proti koncu tedna se podajte v kanček romantike. Ne boste prave volje za druženje in smeh, a se boste vseeno dobili s prijatelji, od katerih boste pričakovali konkretne odgovore na vaša vprašanja, kar jih bo razjezilo.

RAK
Preveč vprašanj vam bodo zastavljali prav tisti, ki vam niso preveč všeč in vas vznemirjajo s svojim obnašanjem. Odgovorite s preudarnimi odgovori, kar bo najpametnejša rešitev. Kljub temu da se boste trudili, ohraniti mirne živce, vam bo v odnosih z bližnjimi prekipevalo, saj vas bodo zopet jemali za samoumevne. Nikakor ne boste zadovoljni.

LEV
Morda ne boste našli rešitve za izziv, ki je za vas zelo pomemben takoj, a če boste potrpežljivi, se bo odgovor pojavil v krajšem času in vas celo presenetil s svojo vsebino. Opazke drugih vam v petek ne bodo prizanesle, posebno na poslovnem področju. Ne obljubljajte, če že v naprej veste, da vsega, kar vas prosijo, ne morete izpolniti.



DEVICA
V prvih dneh tedna se poskusite dogovoriti, tudi glede novih pogojev, ki vas usmerjajo k boljšemu počutju. V nasprotnem boste zmedeni in nekoliko neopredeljeni pri svojih odločitvah. Imeli boste veliko obveznosti in nalog, ki bodo od vas zahtevale popolno natančnost in dobro motivacijo. Vse zadeve se bodo odvijale v smeri, ki bo najboljša za vas.

TEHTNICA
Postavljeni boste na manjšo preizkušnjo, ker boste naleteli na kritike glede nečesa, kar ste storili v preteklosti in celo že nekoliko pozabili na vse skupaj. Vaša odločitev je, ali boste naredili korak v prihodnost. Imate velike ambicije, vendar bo potrebno proti koncu tedna najprej intenzivno razmisliti, kako bi jih lahko brez težav v življenju udejanjili.

ŠKORPIJON
V prvih dneh tedna se vam bo z luno v strelcu izpolnila srčna želja, o kateri sanjarite že dlje časa. Ljubezen v sebi skriva mnogo dobrih in ugodnih rešitev zato lahko mirno stopate korak za korakom naprej. Predajanje skušnjavam bo mikavno, vendar bi težko našli poti iz slepe ulice, zato se o vsem skupaj najprej prepričajte. Držite se tistih ljudi, ki vas spoštujejo.



STRELEC
Če ne boste prehitri v komunikaciji, bodo vaše sposobnosti spoštovane s strani vključenih. Presenečali boste s svojimi kreativnimi prebliski, ki lahko dobijo tudi realno obliko. Teden z luno v kozorogu bo ugoden za pogajanja in globoke pogovore. Tokrat boste vse skupaj opravili tako, da vas bo nekdo celo pohvalil, kar pa vas naj nikar ne dvigne previsoko.

KOZOROG
Pazite na zdravstveno področje, saj ste trenutno v nekoliko slabši kondiciji. Nikar pa ne pretiravajte v športnih dejavnostih, sicer boste konec tedna konkretno utrujeni. V ospredju bodo odnosi s sodelavci in prijatelji, kjer bo znova prišla do izraza vaša nesebična pomoč. Veliko lažje vam bo šlo vse skupaj od rok, če se boste znali prilagajati.

VODNAR
Ko se boste lotili pomembnih opravkov, boste želeli to opraviti temeljito in brez večjih spodrsljajev. Bodite še posebej pozorni, kakšen vtis boste pustili v krogu, ki ja za vas pomemben. Poskrbite, da boste v prednosti pred sodelavci, kar jih lahko celo razjezi. Nekdo dvomi v vašo predanost zato je čas, da mu s svojo razigranostjo dokažete da se krepko moti.



RIBI
Imate veliko priložnosti, kar pa vas lahko le še dodatno zmede pri pomembni odločitvi, ki bo od vas zahtevala da pretehtate vse, kar je s to zadevo povezano, in sicer zelo previdno. Želite si sprememb in zelo nepotrpežljivi boste, še posebej tisti, ki imate svojo pot natančno začrtano. Poskušali boste rešiti zadeve, čeprav trenutno niste v najboljši koži.

prejšnji članek
Kako se upreti hrepenenju po tobaku?
Zdravje
Kako se upreti hrepenenju po tobaku?
naslednji članek
Zvezde plešejo: Špela po izločititvi Gregorja v jok
Resničnostni šovi
Zvezde plešejo: Špela po izločititvi Gregorja v jok