stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: Navihani in nagajivi bomo!

20. 5. 2019; 03.00
Avtor: Horoskop
horoskop ezoterika astrologija

Kaj lepega bo prinesel teden? foto: Profimedia

V teden se boste podali polni pričakovanj, še več svežine in kreativnih idej pa prihaja od torka dalje, saj se Sonce in Merkur pomakneta v znamenje dvojčkov. S prijetnim klepetom boste ustvarjali simpatično vzdušje in v več situacijah se lahko izgubi resnost, ki jo bo zamenjala nagajivost.

Venera v znamenju bika bo še naprej skrbela, da bo lepota, tako zunanja kot tudi notranja, za vas zelo pomembna. Znali se boste sproščati in se neobremenjeno prepuščati užitkom, ki prihajajo. Teden boste zaključili z energijo Zadnjega krajca, ki bo poskrbel, da bo vse na svojem mestu. Največ sreče lahko v tem tednu pričakujete biki, dvojčki in škorpijoni, nekaj smole pa se obeta rojenim v znamenju ovna, raka in strelca.

OVEN

Teden, ki je pred vami bo za vas poseben in nekoliko drugačen. Zdelo se vam bo, da ste utrujeni in da vaše telo resnično potrebuje počitek v pravem pomenu besede. Privoščite si ga brez slabe vesti. Konec tedna boste pod pritiskom določenih obveznosti, toda tokrat boste odločneje nastopili in se na pravi način borili zase. To se vam bo obrestovalo, saj se boste v nedeljo znašli v središču pozornosti.

BIK

Vaše počutje bo v prvih dneh tedna manj spremenljivo in lahko se dogovorite tudi za uspešno poslovno pot, ki prinaša usklajene dogovore. Glavna prioriteta bo predvsem razumsko ocenjevanje zadev. Mikalo vas bo nekaj, kar je na meji prepovedanega, posebno na zasebnem področju, kjer ste v zadnjem času nekoliko zaspali. Vse se bo zgladilo, vendar napredujte počasi.

DVOČKA

Vaš čut za ustvarjalno delo bo v torek, ko boste bolj kreativni stopil v ospredje. Ne boste več delali kot po tekočem traku, ampak boste uporabili malo več domišljije. S prijetnim srečanjem boste popestrili svoj delovnik. Ni vse v moči, tudi taktika in spretnost precej doprineseta k uspehu. Veselite se šele, ko boste popolnoma prepričani, da ste nekaj pomembnega resnično dosegli.

RAK

Ne morete se znebiti občutka, da ste nekaj naredili narobe. Pri določenih zadevah ste naenkrat preveč analitični in nervozni. Morda le zato, ker ne zaupate osebi, ki vas je že razočarala. Napetost, ki ste jo čutili pred kratkim bo nekoliko popustila. Popazite le v odnosu z nekom, ki se še vedno izmika glede vajinih dogovorov. Ponudite mu še eno, in sicer zadnjo priložnost.

LEV

Zaradi povečanega obsega dela boste sredi tedna hrepeneli po udobju domačega okolja in po temu, da se znova lotite stvari, ki vas resnično zanimajo. Počakati boste morali na pravi čas. Znova boste med najbolj prodornimi, posebno na osebnem področju. Vse je pod ugodnimi vibracijami in tudi doma se bo čutil vaš pozitiven vpliv, ki ga boste z veseljem delili tudi z ostalimi.

DEVICA

Nekoga boste v prvih dneh tedna prepričali v svoj prav, čeprav vam bo na začetku poskušal ugovarjati. Finančno stanje bo sredi tedna dokaj dobro, kar vas bo pomirilo. Izkazalo se bo, da ste imeli prav in ne boste mogli skriti ponosa, ki ga imate. Ne pretiravajte s samohvalo, da ne boste izgubili še naklonjenosti tistih, ki ne bodo zavistni.

TEHTNICA

Nekdo ne bo vedel, o čem poteka pogovor, zato si njegovih pripomb v prvih dneh tedna, ko boste zaradi vpliva lune občutljivi, ne jemljite k srcu. Preglejte svoj načrt in v mislih obnovite najpomembnejše cilje, ki vam veliko pomenijo. Bolj ko se boste trudili, da bi potlačili svoja čustva, z večjo silo bodo potem udarila na plan. Preveč se obremenjujete s tem, kaj si bodo mislili drugi.

ŠKORPIJON

Določena zadeva, ki prihaja bo presenečenje tako za vas, kot vaše prijatelje in znance. Fizična aktivnost bo dobrodošla. Zdrava previdnost se bo pričakovala pri adrenalinskih dejavnostih. Pridobili boste paleto novih znanj. Po zvezdnih namigih je moč razbrati, da bo več priložnosti na finančnem področju, kjer se vam nakazujejo povsem nove priložnosti.

STRELEC

Z denarjem bodite v ponedeljek bolj previdni, saj je želja veliko, sredstva pa so žal omejena. V ljubezni boste za trenutek zašli v slepo ulico, ne veste več, kdo ima prav. Po zvezdnih namigih prihaja čas ravnovesja, skladnosti in dobrih iztočnic. Raziskovanje in pridobivanje odgovorov boste nadgradili in se tako naučili nekaj novega.

KOZOROG

Pri določenih pogovorih niste dovolj zbrani in motivirani. K sreči gre za zadevo, ki jo lahko še ponovite ali celo popravite. Le ne poudarjajte preveč, da ste sami zaslužni za uspeh. Nekoga boste občudovali, ker se zelo dobro zadržuje. Tudi sami bi želeli postati močnejši in odločnejši, zlasti glede ljubezenskih odnosov, kjer velikokrat prehitro popuščate.

VODNAR

Pazite, da ne boste v ponedeljek, ko boste nezbrani pri delu preveč zaletavi, saj bi si lahko s tem nakopali nepotrebne težave. Vaša komunikacija s strankami bo prodorna in neposredna. Ves teden se boste po malem veselili neke zabave. Vaša pozitivna energija bo nalezljiva. Tistih nekaj obveznosti, ki vas čakajo, boste opravili z levo roko.

RIBI

Dogajanje se bo umirilo, zato boste lahko sredi tedna službo odrinili na stranski tir in se posvetili zadevam, ki ste jih pred kratkim začeli v ljubezni. Bodite malce bolj previdni. Pri delu bodo vaši napori bogato poplačani. To se bo poznalo na vašem bančnem računu, pa tudi videti boste zadovoljni. V nedeljo vas bodo preplavila bodo intenzivna čustva.

prejšnji članek
Intervju: David Skoko o kulinariki, domači 'konobi' in izzivih
Kulinarika
Intervju: David Skoko o kulinariki, domači 'konobi' in izzivih
naslednji članek
Imamo že 75 primerov mišje mrzlice
Zdravje
Imamo že 75 primerov mišje mrzlice