stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: Previdno s financami!

30. 3. 2017; 01.00
Avtor: Barbara Rožmanec Rupnik, DAstolAS
horoskop

Premislite, preden se podajate v večje investicije.

Teden bo zaznamoval prehod Merkurja, planeta komunikacije v znamenje Bika, kjer se nahaja tudi Mars. Naša pozornost bo usmerjena predvsem v posle in finančne zadeve.

Odnosi s sodelavci bodo zahtevali veliko prilagodljivosti in strpnosti. Kvadrat Jupitra in Plutona opozarja na neugodne posledice zadolževanja. Dobro razmislite, preden se podate v večje investicije. Ne planirajte daljših potovanj in bodite pazljivi v odnosih s tujci. Rastoča Luna v Biku pospešuje rast in hiter razvoj, zato sta četrtek in petek ugodna za delo na vrtu, sejanje in presajanje rastlin. Sobota in nedelja bosta primerni za živahna prijateljska druženja, študij in krajše izlete. V nedeljo popoldne bomo sitni in nergaški. Tudi ponedeljek in torek bosta težka dneva. Odprla bosta družinska nesoglasja. Še najbolje storimo, če gremo delat na vrt, nakupimo hrano ali kaj dobrega skuhamo. V sredo bomo zaradi kvadrata Lune in Merkurja precej kritični in zajedljivi do drugih, sebe pa bomo radi postavljali na prvo mesto.



V četrtek in petek bo Luna v Biku ugodna za zmenke, obisk frizerja, nakup uporabnih dodatkov za dom, modnih oblačil in nakup hrane na zalogo. V četrtek bo Luna v sekstilu z Neptunom, kar nas bo naredilo bolj "mehke", čustvene, nežne in intuitivne. Radi bomo poskrbeli za ljudi okrog sebe, jih pocrkljali s kavo, piškoti ali drobno pozornostjo. Uživali bomo v miru in lagodnem tempu. Če imate vrt, je rastoča Luna v Biku idealna za presajanje in sajenje rastlin. Rastline bodo imele veliko zagonske energije za močno in stabilno rast. Četrtek je primeren tudi za urejanje računov, bilanc, načrtovanje investicij in poslovna srečanja. Petek preživite umirjeno, počivajte in se lotevajte predvsem rutiniranih poslov. Težko bomo krotili apetit in željo po čutnih užitkih vseh vrst. Ljubosumni izpadi bodo pogostejši, še zlasti pri Bikih, Levih in Škorpijonih (tudi podznak).

V soboto in nedeljo bo Luna v živahnem in radoživem znamenju Dvojčka. Dneva bosta ugodna za druženje in krajše izlete. Ves čas bomo nekam hiteli, vse bomo želeli postoriti na hitro in delali po več stvari naenkrat. Radi bomo posegali po knjigah in časopisih. Počutili se bomo mladostne in razigrane. Razpoloženje bo spremenljivo, živci pa napeti. Zaposlovale nas bodo številne misli. V soboto popoldne bo Luna v kvadratu z Neptunom, zato bo več zavajanja, laži, razočaranj in neizpolnjenih obljub. Še posebej občutljivi bodo Strelci, Device, Dvojčki in Ribe (tudi podznak). Neugoden aspekt Neptuna svari pred nepremišljenimi nakupi. Nedeljsko popoldne bo izpostavilo družinska nesoglasja.

V ponedeljek in torek bo Luna v znamenju Raka. Zelo čustveno bomo dojemali stvari in se tako tudi odzivali. Naša pozornost bo usmerjena v dom in družinske zadeve. V ponedeljek zvečer bo prvi krajec izpostavil nesoglasja v partnerskih odnosih. Kozorogi, Ovni, Raki in Tehtnice (tudi podznak), se bodo precej burno odzvali. Tudi torek bo naporen. Ženske in otroci bodo še posebej občutljivi in zamerljivi, moški pa bodo pogosteje posegali po alkoholu. Imeli bomo občutek, da se nam dogaja krivica in da nas ne cenijo dovolj. V teh dneh bo več težav z želodcem. Če ni nujno, se v torek izognite kirurškim posegom v predelu želodca, maternice ali prsi. Ves dan se bomo spopadali s stresom in neugodnimi situacijami in se šele zvečer umirili toplem zavetju svojega doma. Večer je ugoden za nakupovanje hrane, klepet v ženski družbi in ukvarjanje z otroki. Vodne kopeli ali sprehodi ob vodi na take dneve delajo čudeže.

V sredo nas bo Luna v Levu zapeljevala v nakupe luksuznih stvari. Lev pač ni malenkosten, pa naj stane, kolikor hoče. Stvari, ki jih bomo kupili, bomo močno preplačali, saj bomo z njimi nahranili predvsem svoj ego. Hlepeli bomo po pozornosti, pohvali in odobravanju, a bodo izostali. Luna v kvadratu z Merkurjem bo vnesla v odnose več kritičnosti in zajedljivosti. Luna v ponosnem Levu zahteva kraljevski tretma. Človek mora imeti najprej sebe rad, zato ta dan oblecite najlepšo obleko in si nadenite najlepši nakit. Zablestite in si privoščite košček glamurja in razkošja, čeprav gre le za kozarec dobrega vina ali čokoladno pralino v zlati embalaži.

Še več boste našli tukaj.

prejšnji članek
Ivana potrdila, da je Severina noseča
Svet slavnih
Ivana potrdila, da je Severina noseča
naslednji članek
Urška Vučak Markež letela v zakulisju šova Zvezde plešejo
Resničnostni šovi
Urška Vučak Markež letela v zakulisju šova Zvezde plešejo