stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: srce odprite za veselje in radost

18. 12. 2023; 01.00
Avtor: Tadej Šink, horarni astrolog, 041 428 966
srce

srce foto: AdobeStock

Ob uresničevanju želja se bodo dogajali tudi preobrati, a bodo večinoma krepili harmonijo, saj bo vsak pri sebi ugotovil, kaj mora spremeniti, da bi se prilagodil.

Lepota življenja se skriva v popolnosti in skozi to človek pridobi moč in dodatno energijo. Resnica je stanje zavesti in prinaša umirjenost, da lahko sledimo notranjemu kompasu. Zgodi se, da čakamo v vrsti, a nas nekdo prehiti, in ga hitro opozorimo, naj vendarle ne prehiteva. Ko se zgodba obrne in ta prekršek storimo sami, pa imamo mnogo izgovorov, zakaj smo ravnali tako. Opazujmo ljudi okoli sebe in se od njih učimo, imejmo pa tudi enaka merila za vse. Tako pride uspeh, po drugi strani pa zadovoljstvo s seboj. Svet je barvit, ko najdemo upanje in si dovolimo narediti korak naprej. Te dni pripravimo svoje srce za veselje in radost. Spomnimo se lepih trenutkov in pomagajmo, kjer lahko.

astro znaki foto: AdobeStock

Oven

Ljubezen: Odločitve, ki jih boste sprejeli ta teden, bodo preudarne in prinašajo veselje. Venera vam bo pokazala, kaj morate spremeniti, da bi se bolje počutili. Srčni izvoljenec vam bo v sredo ponudil pogovor in to bo po svoje romantično. Sledite glasu srca.
Denar: Glede službe vam bo naklonjen Mars. Iz preteklosti boste izluščili, kaj morate še spremeniti in nadgraditi. Dogovori bodo delno uspešni, izstopalo bo znanje. Pri denarju ni videti nihanja, res pa je, da je previdnost mati modrosti.
Zdravje: Odnosi vas bodo polepšali in vam prinesli nekaj dobrih iztočnic. Bolje se boste počutili, če boste sledili čustvom. Poiščite namige v svojih sanjah, prižite v sebi lučko, in stvari se bodo uredile same po sebi. Zapisujte si občutke.

Bik

Ljubezen: Srčni izvoljenec bo tokrat vaše ogledalo, pomembni bodo vajini pogovori. Pridobili boste namige, kaj morate še spremeniti in kaj sprejeti. Konec tedna bo za vas romantičen, izžarevali boste poseben magnetizem. Obiskala vas bo vila modrih odločitev.


Denar: Pridobili boste uporabne namige in spremljalo vas bo zadovoljstvo. Iz preteklosti se boste učili, kaj morate še spremeniti. Nekaj več nemira bo v sredo. Poglobili se boste v znanja, ki vam bodo v pomoč, in tako pridejo tudi uspehi. Počasi se daleč pride.
Zdravje: Zvezde vam priporočajo, da si vzamete čas zase in najdete v sebi mir. Prijatelji vam bodo dali navdih in motivacijo. Odkrili boste več veselja in priložnosti za osebno rast. Pri iskanju ravnovesja si lahko pomagate z glasbo, sicer pa boste sledili svojim občutkom.

Dvojčka

Ljubezen: Pogovor prinaša napredek na osebni ravni. Posebna osebna privlačnost vam bo v pomoč, prav tako vpliv Venere. Roko na srce, to obdobje bo za vas izjemno poučno. Romantično bo v sredo in petek, ko sledijo preobrati.
Denar: Vaše ideje bodo usmerjene v pozitivno, konec tedna pa si boste morali določiti nekaj osebnih pravil. Tudi v odnosih na delovnem mestu boste našli ravnovesje. Retrogradni Merkur vas bo učil skladnosti in preudarnosti, napredujte počasi.
Zdravje: Venera vam bo pomagala pri razmisleku, kaj storiti za več dobrega počutja. Izkoristite zdravilno moč tišine in v njej najdite določene odgovore. Pomembno bo, da se pogovorite z osebo, ki ji zaupate, ter se izrazite skozi risanje ali izrazno umetnost.

Rak

Ljubezen: Odnosi vam bodo prinesli poučna spoznanja. Venera vam bo pomagala, da boste lahko sledili glasu srca in našli harmonijo. Zdi se, da boste malo nemirni, a v pomoč vam bo srčni izvoljenec. Konec tedna boste uživali doma, kjer bo zelo dišalo.
Denar: Kolo usode se bo zavrtelo vam v prid, a morate prisluhniti tudi sami sebi. Vaša darila bodo uporabna in namenjena le tistim ljudem, ki vam nekaj pomenijo. Pravzaprav boste izjemno delavni in uspešni, odprle se vam bodo tudi nove priložnosti za osebno rast.
Zdravje: Čarobne energije vas bodo polepšale. Sledite svojim sanjam. Poseben izziv bosta pozitivna miselnost in iskanje notranjega ravnovesja. S svojim znanjem in paleto izkušenj boste radi pomagali drugim in nasveti bodo dragoceni. Prižgite lučko ljubezni.

Lev

Ljubezen: Merkur vam bo prinesel plodne ideje in preobrate. Pričakovanjem bo zadoščeno, res pa je, da boste v sredo in soboto potrebovali daljši pogovor. Kreativna energija vam bo prinesla tako harmonijo kot notranjo trdnost.


Denar: Mars vam bo pomagal do nekih novih vrednot, ki jih boste sprejeli odprtih rok. Do srede bo precej dinamično, kajti sledijo bilance in kovanje načrtov. Vaše metode glede denarja bodo učinkovite in čas bo ugoden, da svoje zamisli delite naprej.
Zdravje: Odgovornost se vam bo obrestovala in blesteli boste od dobrega počutja. Pomembno bo delovati tako, boste v okolje vnesli več ravnovesja. Koristne učinke bo imelo tudi zapisovanje občutkov. Ta čas prinaša plodnost, harmonijo in lepe želje.

Devica

Ljubezen: Venera vam bo podarila srčnost in urejenost. Sledi obdobje pogovorov in izmenjave mnenj, ostro oko bo opazilo tudi malenkosti. Sledite brezpogojni ljubezni in namigom srčnega izvoljenca. Romantična energija vas bo dobesedno polepšala.
Denar: Glede na čas se bodo zadeve nekoliko zasukale in dobro je, da področju denarja namenite nekaj več svoje energije. Rdeča nit bodo odnosi in dejstvo je, da boste v svoje življenje sprejemali v poslovnem smislu zanimive ljudi. Počasi se daleč pride.
Zdravje: Saturn vam bo podaril nekaj več dinamike in odločnosti. Napredek bodo doživeli tisti, ki bodo znali najti ravnovesje in se sprostiti. Dovolite si narediti korak naprej in slediti svojim sanjam. Sprostile vas bodo narava in aktivnosti na prostem.

Tehtnica

Ljubezen: Kolo usode vam bo v ljubezni naklonjeno in tu boste zelo dejavni. Srčni izvoljenec vam bo ponudil dlan, v petek in nedeljo pa bo vseeno nekaj pikantnih besed – tudi to je ljubezen. Zapisujte si občutke.
Denar: Če boste spremenili svoje misli, se bodo stvari hitro uredile, kakor ste si zamislili. Predelati boste morali nekaj iz preteklosti in Mars vam bo podaril skrito moč. Konec tedna bo vsekakor čas za darila in podarjanje vam bo v veselje. Čas plodnih sodelovanj.
Zdravje: Neptun vam bo podaril veliko upanja, kar vas bo notranje umirilo. Glede na zvezdne namige pa morate ta teden nekoliko popaziti na svoje zdravje in telesu dodajati nekaj več vitaminov. Zgradili boste most med fizičnim in duhovnim aspektom.

Škorpijon

Ljubezen: Pogovori prinešajo skladnost, nasmeh in prijetnosti. Dvojina vam bo zelo koristila in dejstvo je, da vam bo srčni izvoljenec v ponos. Dnevi bodo potekali tradicionalno in v skladu s pričakovanji. Čaka vas le nekaj nepričakovanih novih spoznanj.


Denar: Naredili boste korak naprej in Uran vam bo ponudil navdih in dodatno motivacijo. Na svoje odločitve boste lahko ponosni. Odkriti morate svojo notranjo moč in slediti intuitivnim uvidom. Iz preteklosti boste znali izluščiti modrost.
Zdravje: Opraviti boste morali osebno bilanco in sešteti pluse in minuse. Bogato spoznanje izhaja iz vaših že pridobljenjih znanj; tu se skriva sreča. Glede na planetarne vibracije bo nekaj nihanja v počutju; telesu priskrbite naravne vitamine. Sprostili se boste ob dobri družbi.

Strelec

Ljubezen: Optimizem in notranja moč bosta povezana. Pod črto, teden bo v znamenju prilagajanja in vztrajnosti, a tudi želje in volje, da naredite korak naprej. V torek in četrtek boste še posebej spretni z besedami, v soboto pa vas čaka nekaj izzivov.
Denar: Narediti bo treba načrt in sprejeti nekaj odločitev. Odgovornost vam bo prišla prav v vseh oblikah sodelovanja, seveda boste jasno povedali svoje mnenje. Čas je, da se odločite, čemu boste namenili več pozornosti in kaj so vaše prednosti, pa tudi slabosti.
Zdravje: Obveznosti se bodo kopičile in od vas bo odvisno, kako bo potekal vaš dan. Glede počutja vam bodo zvezde naklonjene in znali boste slediti svojim občutkom. Jupiter vam bo okrepil vero in zaupanje, to bo obdobje velikih pričakovanj.

Kozorog

Ljubezen: Namigi srčnega izvoljenca bodo zelo zabavni, a hkrati poučni. Vi boste imeli sicer svoje načrte, in tako se bo začelo prilagajanje in učenje. Na koncu tedna se vam bo vse zdelo logično in nagrajeni boste. Pogovori bodo vsekakor v ospredju.
Denar: Ta teden boste sprejemali modre odločitve, toda na delovnem mestu bo vseeno dinamično in morda bo treba upoštevati tudi drugačen pogled. Odgovornost se vam bo obrestovala v četrtek, Saturn vam bo ponudil dobre rešitve. Glede denarja bo nekaj nihanja.
Zdravje: Venera vam bo prinesla obilo kreativne energije in radi jo boste uporabili. Dovolili si boste narediti korak naprej in slediti smerokazom, izgubljeno energijo pa vam bo povrnila narava. Obiskala vas bo vila lepih misli in čarobnih pričakovanj.

Vodnar

Ljubezen: Srčni izvoljenec bo imel za vas nekaj nasvetov, a se boste sami odločili, ali jih boste upoštevali. Zdi se, da boste nemirni in da vas bo Venera učila notranje modrosti in prilagodljivosti. Morda ne bo vse po vaši volji, a bo kljub vsemu zelo čarobno.


Denar: Dogodki se bodo odvijali po pričakovanjih, videti je napredek in srečo. Seveda boste morali sprejeti nekaj odločitev in se poglobiti v stvari, s katerimi ste odlašali. Konec tedna vam bo naklonjena Venera, kar pomeni določeno ravnovesje, toda vseeno šteje previdnost.
Zdravje: V psihološkem smislu bo nekaj omejitev, a boste znali iz tega izluščiti dobre iztočnice. Pogovori prinašajo neko ravnovesje in so dobra iztočnica za osebno rast. Rdeča nit bodo sodelovanja in raziskovanje tistih znanj, ki so vam tako ali drugače uganka.

Ribi

Ljubezen: Kreativnost in izvirnost se vam bosta obrestovali. Poglobili se boste v odnos in našli tiste gradnike, ki bodo okrepili ljubezen. Času bosta vladala tudi zasanjanost in sprejemanje novega. Ko boste sprejeli nasvete srčnega izvoljenca, boste napredovali.
Denar: Venera vam bo podarila uporabne namige in zgodili se bodo preobrati. Na delovnem mestu bo treba določiti neke meje in pravila igre. Srečno roko boste imeli pri nakupovanju. Čas prinaša tudi nagrado za vas in dobre želje.
Zdravje: Nekaj zdrave previdnosti ne bo odveč v sredo in četrtek. Modro bo, da si vzamete čas zase in za tisto, kar vam prinese ravnovesje. Skozi skupinske pogovore boste napredovali in prišli do lastnega spoznanja. Pogovor ob čaju vam bo odprl nova obzorja. 

prejšnji članek
Praznično: Recept za slastna sadna darilca
Kulinarika
Praznično: Recept za slastna sadna darilca
naslednji članek
Ugodno oddam sina: Marcele danes zagotovo ne bi prepoznali
Svet slavnih
Ugodno oddam sina: Marcele danes zagotovo ne bi prepoznali