stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: Čas je, da sprejmete novo znanje

15. 1. 2024; 01.00
Avtor: Tadej Šink, horarni astrolog, 041 428 966
Horoskop 3

Kaj vam za ta teden napovedujejo planeti? foto: Shutterstock

Osmica, ki bo število tega leta, je v prenesenem pomenu most med fizičnim in duhovnim aspektom življenja, in to pomeni, da bo vsak moral najti neke nove vrednote ali sprejeti znanje.

Kljub temu, da mnogi ljudje verjamejo v usodo, ima vsak izmed nas svobodno voljo in možnost osebne izbire. Predstavljajte si, da je vaše življenje kot vrt, v katerem raste nekaj zelenjave, nekaj dišavnic, kakšna trajnica in nekaj rožic, in ko pridejo težave, je treba na vrtu sprejeti ukrepe, ki mu pomagajo preživeti. Podobno je naše življenje: če lepo skrbimo zase, si vzamemo čas zase in sprejemamo modre odločitve, vedno znova najdemo tudi rešitve in s tem gre vsak osvobojeno naprej, po svoji poti. Skozi preizkušnje pa rastemo v celovito osebnost, odgovornost je pot do srca in modrosti. Vsaka oseba, ki pride na našo pot, pusti svoj pečat, spoznanje, opomin ali lekcijo. Sledite iz dneva v dan glasu srca.


Oven
Ljubezen: Teden bo v znamenju poučnih namigov in dobrih iztočnic za osebno rast, sprejeli boste tudi namige srčnega izvoljenca. Venera vam bo podarila tudi nekaj osebne svobode in pozitivnih premikov na bolje. Koristne učinke bo imel pogovor z nekaj romantike.
Denar: V službi boste blesteli, prejeli pozitivne novice in dobili neko raziskovalno nalogo. Res pa je, da bodo pozitivne misli tiste, ki vas bodo polepšale, in bodo pot do lastne resnice ter poslovnega napredka. Mars vam bo pomagal, da boste naredili korak naprej.
Zdravje: Odprla se vam bodo nova razpotja v duhovnih znanjih in vaša vrednota bo ognjevito srce. Tako boste sledili sebi, kreativna področja bodo prinesla notranje ravnovesje. Poglobili se boste v tista znanja, ki so vam na svoj način uganka.

Bik
Ljubezen: Srčni izvoljenec vam bo sledil pod pogojem, da boste znali slediti lastnim občutkom. Kljub vsemu bo ospredju trma, še posebno v petek in soboto. Po zvezdnih namigih bo ravno brezpogojna ljubezen tista, ki vas bo polepšala in vam podarila notranji mir.
Denar: Merkur vam bo naklonjen in vam bo ves teden dajal podporo in nove ideje. Daleč v ospredju bo potreba po varnosti, sicer pa bo dogajanje v skladu s pričakovanji. Odgovornost vam bo prišla prav na delovnem mestu, kjer boste povedali svoje mnenje in hkrati delovali povezovalno.
Zdravje: Zadeve se bodo razpletle po načrtih, toda slediti morate sebi in svojim občutkom. Vzemite si čas za izrazno umetnost in delajte tisto, kar čutite, da vam bo v osebno oporo. Če boste zapisovali svoje občutke, boste našli notranji mir in ravnovesje.

Dvojčka
Ljubezen: Napredek prihaja skozi opazovanje in prilagajanje, to se vam bo obrestovalo do konca tedna. Po zvezdnih namigih so vidni magnetični preobrati na bolje, a bo treba sprejeti nekaj modrih odločitev. V odnosu bo dinamično v sredo in petek.
Denar: Rdeča nit bo prilagajanje in opraviti morate bilanco, ki bo v vašo korist. Podpora Marsa vam lahko podari tudi drznost in nekaj rešitev, ki vam bodo v ponos. Po drugi strani se boste morali na delovnem mestu pogovoriti in modro bo, da zaprosite za pomoč sodelavce.


Zdravje: Razrešili boste nekaj iz preteklosti in se veselili novih dogodivščin. Zapisujte si občutke in pri tem uporabite različne barvice, tako boste opravili osebno analizo. Intuicija bo tista, ki vam bo prinesla nova spoznanja in nekaj modrih odločitev.

Rak
Ljubezen: Podporo vam bo ponudil srčni izvoljenec, a to bo tudi teden, ko se bosta šla igrico vroče in hladno. Zvezde vam bodo naklonjene konec tedna, ko najdete določeno moč in posledično sledite brezpogojni ljubezni. Ključ do preudarnosti bo pogovor.
Denar: Ta čas bo v znamenju odgovornosti, izvedeli boste tudi pozitivne novice. Denarno se bodo zadeve obrnile v vašo korist in tako vas bosta spremljala sreča in neko zaupanje. Res je, da se počasi daleč pride, vendar vam bo Mars namignil tudi, kaj morate spremeniti.
Zdravje: Srčnost vam bo prišla prav v vseh oblikah sodelovanja, toda bodite tudi preudarni in postavite svoja pravila. Korak naprej boste lahko naredili, če boste predelali tisto, kar vas bremeni. V tem tednu bodo drugi ljudje ogledalo vaše osebnosti. 

Lev
Ljubezen: Teden prinaša več ravnovesja, skladnosti in dobrih iztočnic za osebno rast. Venera vam bo podarila tudi nekaj magnetične energije, učinkovitih preobratov in romantike. Kljub vsemu se boste morali nekoliko prilagoditi in znali boste slediti svojim občutkom.
Denar: Rdeča nit tedna bodo sodelovanja, toda morate se zavedati, da ne bo vse po vaše. Če boste to sprejeli na odprt način, lahko naredite korak naprej. Po temeljitem razmisleku boste spoznali, kam lahko vlagate energijo, tudi v pogledu denarja.
Zdravje: Spremljala vas bo tiha sreča in dogajanje bo pozitivno. Kljub vsemu si boste morali vzeti čas zase in poskrbeti za sprostitev. Sprostile vas bodo narava in aktivnosti na prostem, dogodki se bodo korak za korakom odvijali v smeri, ki prinaša ugodnosti.

Devica
Ljubezen: Informacije, ki bodo v tem tednu prišle do vas, bodo harmonične in usmerjene v pozitivnost. Dejstvo je, da boste znali iz preteklosti izluščiti neko modrost, in tako najdete ravnovesje. Srčni izvoljenec vam bo še posebno v pomoč v sredo in četrtek.
Denar: S svojimi nasveti boste blesteli do srede, učinkovitost pa se bo izkazala do petka. Denarno ne bo nihanja, res pa je, da bo treba presoditi, kaj spada v ospredje in kaj ste prerasli. Merkur vam bo prinesel učinkovite rešitve, a popaziti boste morali na svoje misli.


Zdravje: Pozitivne misli vam bodo v pomoč, seveda pa boste imeli ta teden veliko obveznosti in delovnih nalog. Sprehodi vam lahko prinesejo dodatno motivacijo in ravnovesje. Pozitivne misli pa vam bodo pomagale doseči skladnost v vseh oblikah sodelovanja.

Tehtnica
Ljubezen: Srčni izvoljenec vam bo nastavil ogledalo, hkrati pa bodo vajini pogovori balzam za dušo. Po zvezdnih namigih bi bilo spodbudno, da sledite svojemu srcu in okrepite intuicijo. Barva tedna je za ženske rožnata, za moške svetlo zelena. Brezpogojna ljubezen vas bo polepšala.
Denar: Čas bo tudi za uživanje. Na delovnem mestu boste vzeli vajeti v svoje roke in tako spoznali, kam morate vlagati energijo. Uran vam bo podaril paleto novosti in lahko boste osvobojeni odšli naprej, po svoji poti. Torek bo ploden dan za denar.
Zdravje: Preteklost bo vaša učiteljica in na podlagi tega boste dosegli ugodne premike na bolje. Merkur vam bo pomagal do notranje modrosti, hkrati pa boste nekoliko bolj strogi tako do sebe kot do okolice. Čas bo namenjen kreativni energiji in uresničevanju svojih sanj.

Škorpijon
Ljubezen: Ljubezen bo prinesla harmonične rešitve in skladnost. Navdih boste črpali iz svoje notranjosti in tako uvideli, kaj morate še spremeniti. Naj vas vodijo preudarne besede, ki so pot do notranje modrosti in romantike. Skladnost se vam bo obrestovala.
Denar: Pozitivne misli vam bodo prinesle spodbudne informacije in določen napredek. Določiti si boste morali nova pravila igre in to se vam bo obrestovalo že konec tedna. Rdeča nit bodo odnosi in spremljali vas bosta notranja moč in volja. Drznost vam bo prišla prav.
Zdravje: Odločitve, ki bodo sprejete v tem tednu, bodo preudarne, sicer pa je pomembno, da si prizadevate za odpuščanje ter sprejmete nekaj odločitev za izboljšanje počutja. Ko boste odprli svoje srce in se sprostili, se bodo zgodili preobrati, in tako boste upravičeno ponosni nase.

Strelec
Ljubezen: Kolo usode se bo z vidika ljubezni zavrtelo v vašo korist. Seveda boste besedno dinamični in srčni izvoljenec vam bo predstavil kar nekaj priložnosti za boljši odnos. Odkrili boste moč brezpogojne ljubezni, kar vas bo po svoje osvobodilo.
Denar: Pridobili boste zanimive informacije, na podlagi katerih boste znali narediti korak naprej. Slediti boste morali načrtom, hkrati pa se na delovnem mestu tudi prilagajati. Pozitivne misli bodo vir napredka, a boste morali določiti tudi osebne meje.


Zdravje: Nekaj nihanja bo v počutju; pomembno bo, da znate slediti sebi in ohranjati ravnovesje. Odločitve, ki bodo sprejete do srede, se lahko nato še malce spremenijo in to bo popestrilo vsakdan. Merkur vam bo prinesel pozitivne misli, sprostila pa vas bo narava.

Kozorog
Ljubezen: Naredili boste načrt in hkrati sledili preobratom v partnerskem odnosu. Kljub vsemu boste morali v razpravo vključiti srčnega izvoljenca, kar bo zelo poučno. Samske čakajo pozitivne spremembe in na delu bo Amorjeva pušica. Tednu bo vladala romantika.
Denar: Glede denarja se kar sprostite, saj bo na tem področju vladalo ravnovesje. Okrepila se vam bo samozavest, poglobili se boste v neke informacije in dokončali nekaj iz preteklosti. Poslovni uspehi bodo vezani na Venero, prihajajo v sredo in petek.
Zdravje: Rdeča barva bo vir dobrega počutja. Uporabljajte denimo pisalo v tej barvi ali kakšen drug predmet. Ob čaju in dobrem klepetu se boste sprostili, kar bo pripomoglo pri spoprijemanju z izzivi. Ključ do uspeha bodo tako pogovori kot pozitivne misli.

Vodnar
Ljubezen: Povezovalna dneva v ljubezni bosta sreda in četrtek, ki prinašata dodatno motivacijo za pogovore. Odkrili boste nekaj novih principov sodelovanja, znali pa se boste postaviti za lastne vrednote. V svojem srcu prižgite iskro brezpogojne ljubezni.
Denar: Venera prinaša preobrate, ki bodo pozitivno vplivali na vaše odločitve. Seveda izzivov ne boste smeli pometati pod preprogo, temveč jih aktivno reševati, vaši nasveti bodo dragoceni. Na delovnem mestu boste imeli pestre zamisli.
Zdravje: Po zvezdnih namigih bo koristno, da si zapisujete občutke in sledite lastnim sanjam. Uran vam bo prinesel nekaj drznosti in spoznali boste, kaj sodi v ospredje. Pridobili boste tudi nekaj uporabnih namigov ljudi, ki jim zaupate, o tem, kaj morate spremeniti.

Ribi
Ljubezen: Romantična energija bo tudi vir moči in dodatne motivacije. S svojimi besedami boste očarali srčnega izvoljenca, v sebi pa odkrili navdih. Venera vam bo prinesla ugodnosti, ki bodo vezane na intimnost doma. Štele bodo prijetne besede.
Denar: V tem tednu vam bo Mars podaril nekaj uporabnih idej. Kos boste vsem obveznostim in po zvezdnih namigih boste naredili korak naprej. Barva tedna je peščeno rumena, osrednji nauk pa to, kako povedati svoje mnenje. Sicer je to plodno obdobje za denar.


Zdravje: Vaše misli bodo usmerjene v nekaj pozitivnega in skozi to lahko poglobite svoja znanja in zavedanje. Vzeti si boste morali čas zase, se sprostiti ob dobri glasbi ali pogovoru. Blesteli boste pri zapisovanju občutkov in izrazni umetnosti. Kreativna energija vas bo polepšala. 

prejšnji članek
Recept: Dišeča jabočna pita z mandlji
Kulinarika
Recept: Dišeča jabočna pita z mandlji
naslednji članek
Ksenija Benedetti je bila razglašena za najboljšo
Svet slavnih
Ksenija Benedetti je bila razglašena za najboljšo