profimedia-0808999589
Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: po energijo v naravo

15. 4. 2024; 01.00
Avtor: Tadej Šink, horarni astrolog, 041 428 966
Horoskop 3

Kaj vam za ta teden napovedujejo zvezde? foto: Shutterstock

Ključ do uspeha bodo pogovori, ki bodo rdeča nit tedna. Glede na to, da je Merkur retrograden, torej se giblje nazaj po nebesnem svodu, pa bo potrebno nekaj preudarnosti; veliko se lahko naučimo ob opazovanju drugih in skozi lastne napake.

Morda je ta teden pravi čas za bilanco, ki je podlaga za nova spoznanja. Dovolite si v sebi najti moč in svežino, voljo za spremembe na bolje, da boste lahko življenju tudi bolj zaupali. Mnoge bodo sprostile narava in športne dejavnosti na prostem, kar bo prineslo svežo energijo in z njo iztočnice za osebno rast. Dobro je, da se lotite opravkov, kot je pospravljenje omar, in se ločite od stvari, ki jih ne potrebujete. Ravnovesje je po navadi srednja pot, a ima veliko moč in je izhodišče za razvoj.

pomlad foto: AdobeStock

Oven
Ljubezen: Pogovori vam prinašajo ravnovesje. Srčni izvoljenec vam bo konec tedna pri neki zadevi priskočil na pomoč, kar bo po svoje pripomoglo k romantiki. Sodeč po zvezdnih namigih bo romantika v ospredju. Venera bo ves teden na vaši strani.
Denar: Modro bo, če predelate nekaj iz preteklosti in izluščite uporabne izkušnje. Poglobili se boste v denarne zadeve in uspeh prihaja po majhnih korakih. Mars vam bo pomagal sestaviti načrt, kaj morate spremeniti in kaj ima v vašem življenju prednost. 
Zdravje: Mars vam bo namignil, kaj naj bi še izboljšali. Sprostite se lahko denimo ob glasbi, tako dosežete notranje ravnovesje. Kljub množici obveznosti si vzemite čas zase, po temeljitem razmisleku pa tudi jasno izrazite svoje mnenje.

Bik
Ljubezen: Sodeč po zvezdnih namigih boste v plodnem obdobju, pogovori bodo prijetni in harmonični. Ljubezen do sebe bo ključ do notranje modrosti in sprejemanja nekih omejitev. Barva tedna bo svetlo zelena.
Denar: Imeli boste dobre iztočnice, da naredite korak naprej, a morate prej predelati vse okoliščine. Retrogradni Merkur bo pripomogel k napredku, vendar boste morali sprejeti tudi pravila in razmisliti o strategiji. 
Zdravje: Teden vam prinaša notranjo moč in kos boste vsem svojim nalogam. Res pa je, da boste morali najti pravo sprostitev zase; kot kaže, so to lahko sprehodi v naravo ali delo na vrtu. Roko na srce, v svoje življenje boste znali privabljati zelo zanimive ljudi.

Dvojčka
Ljubezen: Srčnemu izvoljencu boste predstavili nove vrednote in jih bo odprto sprejel. V ospredju bodo pogovori, potekali bodo ubrano. Partner vam bo pokazal, kaj morate pač sprejeti. Sicer pa si tudi dovolite slediti svojim sanjam.
Denar: Ključno bo, da opravite analizo in predelate svoje vzorce delovanja. Izmenjava mnenj na delovnem mestu vam bo koristila. Prav skozi omejitve in ob pomoči retrogradnega Merkurja boste spoznali, kaj storiti. V osebno pomoč vam bodo sodelavci.


Zdravje: Pozitivne misli bodo vaše zdravilo in vir nove motivacije. Izpolnjenost boste občutili, če boste lahko počeli vse tiste stvari, ki vam dajejo navdih. Kar zadeva prijateljstvo, vam bo naklonjena Venera, obiskala vas bo tudi vila kreativnosti.

Rak
Ljubezen: Odlično se boste počutili doma, kjer najdete mir in ravnovesje. Prelomnica konec tedna bo prinesla nekaj novih znanj, hkrati pa boste bolj pogumno sledili srcu. Dogodki se bodo odvijali po pričakovanjih, v ospredju bo romantika.
Denar: Ključ do uspeha bodo dogovori. Merkur vam bo dal dobro iztočnico za osebni napredek. Spoznali boste zanimive ljudi, ki bodo z vami delili dobre zamisli ali pa boste poslovno sodelovali. Mars vam bo naklonjen tako glede novih idej kot glede denarja.
Zdravje: Pomemben bo moder izbor besed. Sprostile vas bodo tudi narava in aktivnosti na prostem, ali pa zapisovanje občutkov in izrazna umetnost. Dobro je, če opravite osebno analizo, prisluhnite notranjemu monologu. 

Lev
Ljubezen: Pridobili boste nekaj informacij, ki vam bodo v pomoč. Vse bo v znamenju pogovorov in izmenjave mnenj. Konec tedna vas bo srčni izvoljenec presenetil in razrešil neki problem. Ob romantični večerji boste imela zelo dober pogovor.
Denar: Ta teden se boste učili opazovanja in tako se boste veliko naučili od drugih ljudi. Potrebna bo samoanaliza, sprejemanje lastnih omejitev. Retrogradni Merkur pa vas bo učil, kako okrepiti zaupanje, in lahko se boste odločili, kako naprej po svoji poti.
Zdravje: Sprejeli boste modro odločitev in globoko v sebi našli navdih za osebno rast. Zapisovanje občutkov bo pripomoglo k notranjemu uvidu. Če boste sledili sebi, si boste zagotovili tudi varno okolje, kar bo čez nekaj časa prineslo zadovoljstvo.

Devica
Ljubezen: Retrogradni Merkur vas bo popeljal v preteklost, kjer boste našli namig, kako reševati izzive v današnjem odnosu in kaj spremeniti. Pomembno vlogo bo imelo sodelovanje, skupaj lahko naredita korak naprej. Svoje občutke si tudi zapisujta.
Denar: Energija privlačnosti vam bo v pomoč in sledili bodo preobrati. Dogajanje bo intenzivno. Ključno je, da se ob tem učite, in kot kažejo zvezde, se vam tudi na področju denarja obetajo dobre novosti.


Zdravje: Narava vam bo povrnila izgubljeno energijo, hkrati pa boste lažje pogledali vase. Kljub več obveznostim boste našli čas za delo na sebi in spoznali, kaj vas razveseljuje. Morda je dobro, da se o svojih občutkih pogovorite. Barva tedna bo smaragdna.

Tehtnica
Ljubezen: Teden bo v znamenju plodne energije in spremembe boste sprejeli odprtih rok. Roko na srce, srčni izvoljenec bo vaše ogledalo, zato boste morali stopiti korak naprej. Brezpogojna ljubezen vam bo vlivala zaupanje. 
Denar: Držali se boste načrta, kaj naj bi še spremenili. Pod črto, prav vam bodo prišle nekatere nove zamisli; če jih boste udejanjili, pride tudi uspeh. Več bo tudi sodelovanja in nasvete sodelavcev boste znali izkoristiti. Pri denarju pričakujte napredek.
Zdravje: Kljub obveznostim si zagotovite prosti čas – za vse tiste dejavnosti, ki vas veselijo. Poglobili se boste v svet intuicije in iskali višji smisel v življenju. Skozi spoznavanje duhovnega sveta boste uvideli, da morate biti bolj ponosni nase.

Škorpijon
Ljubezen: Venera vam bo pomagala začutiti brezpogojno ljubezen, ki je vir duhovnih naukov. Res pa je, da bosta s partnerjem vsak na svoj način občutljiva, zato pričakujte tudi igrico vroče in hladno. A v ospredju bo kljub temu povezanost.
Denar: Merkur vam bo pomagal okrepiti notranjo moč in v odnosih z drugimi uvideti, kaj bi spremenili pri sebi. Uspeh pri denarju pričakujte v petek in soboto. Odlikovala vas bo moč in vaši nasveti bodo zelo dragoceni.
Zdravje: Na splošno boste zadovoljni in to vam bo dalo še več volje. Barva tedna bo modra. Pričakujte nekaj drznosti in učinkovitih preobratov. Počasi se daleč pride, to bo nauk teh dni; torej kako pomembno je, da najdete svojih pet minut.

Strelec
Ljubezen: Imeli boste zanimiva izhodišča za rast in marsikaj boste lahko uresničili po načrtih. Rdeča nit bodo pogovori, a boste morali pri tem sprejeti nekaj iz preteklosti. Srčni izvoljenec vam bo koristno priskočil na pomoč v sredo in petek.
Denar: Poiskali boste izzive, za katere boste prepričani, da se vam bodo obrestovali. Pri denarju ne bo posebnih presenečenj. Več časa boste namenili drugim vrednotam. Ključno je, da opravite analizo tega področja in spoznate, kaj je pomembnejše od drugega.


Zdravje: Čustveno se boste znašli v vlogi opazovalca in razmislili boste o pomenu dajanja. Raziskovanje bo prineslo modre odločitve. Izgubljeno energijo vam bo povrnila telovadba. Okrepila se vam bo vera, kar bo dobra iztočnica za napredek na osebni ravni.

Kozorog
Ljubezen: Začutite, kaj je prava ljubezen, tu najdete srečo in zadovoljstvo. Prelomnica sicer za vas prihaja šele konec tedna, pred tem boste morali opraviti osebno analizo, kaj si sploh želite. V ospredju bosta romantična energija in čustvena skladnost.
Denar: Saturn vam bo podaril nekaj dobrih priložnosti, kako postati še bolj učinkoviti. Z vnemo se boste lotili vseh delovnih nalog in tako napredovali. Še posebno ponosni nase boste lahko v sredo in petek.
Zdravje: Nekaj časa boste vendarle preživeli v tišini, tako boste okrepili motivacijo za nove izzive, ki se obetajo. Telesu privoščite dodatne vitamine v naravni obliki. Sprostite pa se lahko denimo ob dobri glasbi. Pozitivne misli vam bodo pomagale napredovati.

Vodnar
Ljubezen: Znali se boste postaviti zase in odločno izraziti svoja stališča. Sodelovanja bodo v tem tednu poučna, prijetne besede bodo našle ključ do srca. V ospredju bodo preobrati, ki bodo dobro izhodišče duhovne povezanosti.
Denar: Uspeh prihaja konec tedna, pomagali pa vam bosta preudarnost in ekonomičnost. Najdite čas za osebno bilanco, lahko se še kaj naučite in sami sebe spodbudite. Rdeča nit bodo odnosi; sodelavci vam bodo pokazali, kaj morate še spremeniti.
Zdravje: Prijatelji bodo pripomogli, da se boste sprostili in uživali v prijetnem okolju. Skozi iskren pogovor boste spoznali, kam je dobro vlagati energijo, da bo sledila nagrada. Sodeč po zvezdnih namigih vas bo sprostila narava. Srečen dan: sreda.

Ribi
Ljubezen: Venera vam ta teden prinaša veliko romantike. Srčni izvoljenec bo tudi sicer pokazal veliko razumevanja, čeprav bo seveda imel nekaj svojih zamisli. Obisk gledališča ali druge umetniške dejavnosti bo priložnost za rast in napredek v odnosu.
Denar: Pri denarju boste znali zagovarjati svoje želje. Barva tedna bo rdeča, simbolizira napredek. Pogumno se boste soočili z obveznostmi in korak za korakom uveljavljali svoje vrednote in stališča. Poglobili se boste v dejavnosti, s katerimi ste odlašali.


Zdravje: Kot kažejo zvezde, boste morali popaziti na svoje zdravje, še posebej na predel grla. Odločitve tega tedna bodo sicer preudarne. V ospredju bo kreativna energija in tako boste v svoje življenje privabljali zanimive ljudi, od katerih se boste tudi učili. 

prejšnji članek
Star recept proti bolečinam: Lovorjevo olje namesto tablete
Zdravje
Star recept proti bolečinam: Lovorjevo olje namesto tablete
naslednji članek
Poroka na prvi pogled: Strokovnjakinja Sonja je tudi predavateljica
Resničnostni šovi
Poroka na prvi pogled: Strokovnjakinja Sonja je tudi predavateljica
#obraziavenija
obraziavenija