evropski parlament
Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do številnih ugodnosti

sumi stanovanje xx
Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le obliž na rano

njena.si
njena.si njena.si
Kulinarika
 

Tekmovanje ljubiteljskih kuharjev: Sladica začinjena s pravo mero ustvarjalnosti

29. 3. 2021; 09.29
Avtor: Oglasno sporočilo
TLK-FB-kotanyi-v2
Bliža se Velika noč, z njo pa tudi čas ustvarjanja za kuhinjskim pultom v krogu družine. Pri bogato obloženi velikonočni mizi seveda ne gre brez tradicionalnih sestavin, kot so šunka, hren in jajca, ki pa jih lahko letos pripravite malo drugače; po receptih kuharskega mojstra in s prvovrstnimi sestavinami Kotányi.

Tekmovanje ljubiteljskih kuharjev: Velikonočna generalka bo med 1. in 7. aprilom poskrbelo za pravo kuharsko dogodivščino. Skupaj z najmlajšim slovenskim kuharskim mojstrom Lojzetom Čopom, ki ga bodo spremljali prek spleta, bodo tekmovalci po njegovem receptu pripravili izvrsten velikonočni meni s tradicionalnimi sestavinami, postavljenimi v nove oblike.

Z odličnimi sestavinami do odlične sladice

Poleg glavne jedi k velikonočni pojedini seveda sodi še izvrstna sladica. Za še boljše okuse v sladici Velikonočne generalke bodo poskrbeli izdelki zlatega sponzorja Kotányi. Tako bomo za puhasto teksturo poskrbeli s Kotányi pecilnim praškom, za inovativno dekoracijo pa s Kotányi sesekljanimi pistacijami.

Peci, ustvarjaj, uživaj! Kotányi aromatične sladkorje odslej najdete v manjšem, še priročnejšem pakiranju. Da bo zabava ob velikonočnem ustvarjanju res popolna, smo v ponudbo izdelkov dodali tudi pecilni prašek. Uživajte! Več o izdelkih lahko najdete na www.kotanyi.com.

Na najokusnejše tekmovanje te pomladi v družbi priznanega slovenskega kuharskega mojstra Lojzeta Čopa se lahko prijavite prek spletne povezave. Ne odlašajte s prijavo – najboljše čakajo bogate nagrade!

prejšnji članek
Indiro Ekić 'vrgli' iz stanovanja
Svet slavnih
Indiro Ekić 'vrgli' iz stanovanja
naslednji članek
Ko potrka ljubezen: Kaj skriva pod pretkano podobo?
Svet slavnih
Ko potrka ljubezen: Kaj skriva pod pretkano podobo?