Torta iz palačink foto: Revija Liza Maja
Za palačinke:
Za kremo:
Za smetano:
Postopek priprave
1. Mleko, jajca, ščepec soli in moko stepemo v gladko testo in pustimo počivati v hladilniku približno 30 minut.
2. Nato spečemo palačinke enake velikosti.
3. Skuhamo gosto kremo iz mleka, sladkorja in pudinga v prahu. Dodamo zamrznjene maline in pustimo, da se krema ohladi.
4. Nato v kremo dodamo sesekljano maslo in vse skupaj stepemo v gladko kremo. Neprestano mešamo.
5. Palačinko položimo na krožnik, namažemo del kreme, na vrh damo drugo palačinko, spet namažemo del kreme in postopek ponavljamo, dokler ne porabimo vseh palačink in kreme.
6. smetano stepemo z vaniljevim sladkorjem. Površino in robove torte namažemo s stepeno smetano. Na koncu okrasimo s cvetjem.
Dober tek!
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.