Čokoladice bounty nikogar ne pustijo ravnodušnega. foto: Dreamstime
Sestavine:
Priprava:
V posodo zlijemo kokosovo mleko, primešamo sladkor, sol in vaniljin sladkor ter zavremo. Ko zavre, zmanjšamo ogenj in postopno dodajamo zdrob ter ves čas mešamo. Kuhamo še dve minuti, da se masa zgosti. Nato odstavimo in primešamo kokosovo moko. Dobljeno mešanico za pol ure postavimo na hladno. Iz mase oblikujemo ploščice ali kroglice in jih ponovno za dobro uro postavimo na hladno. Nato stopimo čokolado, ki smo ji primešali kokosovo olje, in jo nekoliko ohladimo. V čokoladno zmes pomakamo ploščice in kroglice ter jih odlagamo na peki papir in ponovno vrnemo na hladno, da se čokolada strdi.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.