stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Kultura
 

To si morate ogledati: Ko zabava s Scarlett Johansson preseže vse meje

15. 6. 2017; 01.30
Avtor: K.M.
05-l
Scarlett Johansson je skupaj z Zoë Kravitz zaigrala v novi komediji Dekliška noč, v kateri stvari ne bodo šle po začrtanih tirnicah.

Vsaka od nas je gotovo vsaj enkrat v življenju bila na zabavi, ki se je v nekem trenutku povsem izjalovila. Naj bodo krivi prekomerno popivanje, seksualni zapleti ali uživanje prepovedanih snovi, se vsaka ženska po določenem času z nasmehom spominja večerov, ki jih je preživela z najboljšimi prijateljicami, z neizbežno pripombo: ''Ne morem verjeti, da sem bila to jaz.'' Ampak to, kar bodo doživele glavne junakinje poletnega filmskega hita Dekliška noč, v katerem bosta blesteli igralka Scarlett Johansson in Zoë Kravitz, presega vse okvire vseh dogodivščin, ki bi jih katerakoli ženska lahko pogrešala. 

Pet najboljših prijateljic s faksa se po desetih letih spet sreča in sklene preživeti divji konec tedna v Miamiju. Toda noro žuranje hitro prestopi vse zakonite meje, ko pomotoma ubijejo striptizerja. Medtem ko se bodo skušale izvleči iz precej neugodnega položaja, bo sprva brezskrbna noč skrenila v povsem nepričakovano smer in jih nazadnje združila v trenutkih, ko bodo to najbolj potrebovale. Ob Scarlett in Zoë nastopajo v glavnih vlogah Dekliške noči tudi Kate McKinnonJillian Bell in Ilana Glazer, film pa je režirala Lucia Aniello, za katero je to prvi režijski podvig, kar se tiče celovečercev. V stranskih vlogah se pojavita še Ryan Cooper in Demi Moore.

Če gre soditi po fino začinjenem kino napovedniku, ki vam ga predstavljamo ob tej priložnosti, je očitno, da teh pet prijateljic čaka resnično odbita Dekliška noč. za vas pa imamo prav posebno priložnost, da ta odbiti dogodek doživite vsaj v kinodvorani. 

Pokukajte na naš facebook profil, kjer se bodo v tednu pred premiero zvrstile nagradne igre, v katerih bomo podelili kar nekaj zanimivih nagrad! 

prejšnji članek
Pričeska, ki osvaja svet, v Sloveniji prisotna že 10 let!
Moda&Lepota
Pričeska, ki osvaja svet, v Sloveniji prisotna že 10 let!
naslednji članek
Naredite sami: Zeliščni masažni snopki
Zdravje
Naredite sami: Zeliščni masažni snopki
#nasazenazenska
nasazenazenska