zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Kultura
 

Tako vsestransko aktivna je družina Nataše Pirc Musar

27. 11. 2021; 05.00
Avtor: Revija Lady
Nataša Pirc Musar - OBREZ

Nataša Pirc Musar foto: Sašo Švigelj

Nekdanja novinarka, informacijska pooblaščenka in odvetnica Nataša Pirc Musar je zelo vsestranska ženska, ravno tako pa tudi njeni najbližji – mož Aleš in sin Maks.

Vsi obožujejo kulturo. Večkrat jih boste srečali v   gledališču, iz domačih Radomelj do Špas teatra v Mengšu ni  daleč, ravno tako ne do katerega izmed ljubljanskih gledališč, kamor se pogosto odpravijo skupaj, čeprav je Maks že odrasel.

Nataša Pirc Musar in Aleš Musar foto: Marko Vavpotič

Natašin edinec pridno študira in ob prostih dnevih   dela v Ruski dači. Tudi njegova mama je zelo zavzeta za ta   projekt in z veseljem podpira par vogalov. Zelo si prizadeva,   da bi bili vsi dogodki dobro organizirani, obiskani, da bi bili   gostje zadovoljni in se vračali. Je res zavzeta gostiteljica, ki   jim z veseljem postreže, občasno pa tudi poprime za mikrofon   in zapoje. Svojemu možu je v veliko oporo. Ob vsem tem  pa še uspešno vodi odvetniško pisarno, ki jo ima v partnerstvu s kolegico, in je izjemno družbeno angažirana, kritična   opazovalka dogajanj v gospodarskem in širšem družbenem   in političnem življenju. Njen Aleš, ki je sicer doktorand britanske fakultete za management v Lancastru, pa se je skoraj   v celoti usmeril v vodenje Ruske dače. Doktorsko diplomo   mu je podelila takratna dekanja, sestrična britanske kraljice   Elizabete II., princesa Aleksandra.

prejšnji članek
Sekirca v med: Igralka 46-let srečno neporočena
Svet slavnih
Sekirca v med: Igralka 46-let srečno neporočena
naslednji članek
Tako preprosto odstranite suho kožo na telesu
Moda&Lepota
Tako preprosto odstranite suho kožo na telesu
#nasazenazenska
nasazenazenska