pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Kultura
 

Miran Rudan: Nisem človek, ki bi prikrival

17. 2. 2023; 06.00
Avtor: K.M.
Miran Rudan_Denis Čotar

Miran Rudan foto: Denis Čotar

Glasbenik po 40 letih delovanja pripravlja dokumentarni film o svojem življenju, v katerem pa, kot pravi sam, ne bo prikrival stvari.

Miran Rudan pravi, da je sredi ustvarjanja dokumentarnega filma, ki pa naj bi izšel letošnjega novembra. "Načrtujemo izid dokumentarnega filma z naslovom Amen, ki se trenutno še dela. Tisti, ki me zelo dobro poznajo bodo obudili spomin na stvari iz preteklosti, tisti, ki pa mislijo, da me poznajo, bodo spoznali, da me dejansko niso poznali - saj bodo slišali in videli marsikaj novega," nam je zaupal Miran in dodal: "Vsekakor bo večina slišala in videla stvari, ki bodo za njih nove."

Vseeno nas je zanimalo, če bodo kakšne stvari še vedno ostale skrite? "Nisem človek, ki bi prikrival stvari in o vseh sem pripravljen iskreno govoriti." Zelo iskren pa bo še naprej tudi na odru. Med drugim tudi v petek, 3. 3., ko bo skupaj s svojo ekipo glasbenikov inDESIGN nastopil v Stožicah na koncertu Aktualov dan žena. 

Miran Rudan in inDESIGN foto: Denis Čotar

Aktualov dan žena

Miran in InDESIGN se že zelo kmalu vračajo na največji slovenski oder. V petek, 3. marca, bodo nastopil na koncertu Aktualov dan žena 2023 v ljubljanskih Stožicah. Najbolj romantični glasbeno-scenski dogodek začetka pomladi bodo poleg njih popestrili tudi Klapa Šufit, Novi fosili, Mladen Grdović, Siniša Žunec, Marko Škugor, Lana Jurčević, Nuša Derenda in kot vedno številni gosti presenečenja.

prejšnji članek
Voditelj Matic Herceg iz šale naredil pesem
Svet slavnih
Voditelj Matic Herceg iz šale naredil pesem
naslednji članek
Joker Out del tega novega slovenskega filma
Kultura
Joker Out del tega novega slovenskega filma