Vroče ta hip

Kamera, dizajn in zmogljivost

Prestižen občutek za dosegljivo ceno!
Prestižen občutek za dosegljivo ceno!

3 ključne lastnosti Huawei Nove, ki vas bodo navdušile

Huawei navdušuje z novima pametnima telefonoma Huawei Nova in Huawei Nova plus – prva pametna telefona v sveži seriji, ki je bila zasnovana, da zadovolji potrebe najbolj dinamičnih uporabnikov. Huawei Nova se ponaša z elegantnim vijugastim oblikovanjem, napredno kamero za bolj živahne fotografije in nadgrajeno zmogljivostjo za obogateno uporabniško izkušnjo. Za vse, ki cenite zmogljivost baterije, je Huawei Nova prava izbira.

Nova PLUS.jpg
Nova PLUS


1. Ergonomsko oblikovanje

Huawei Nova povsem gladko poveže zakrivljene površine ter 5-palčni zaslon, s čimer doseže ergonomsko in kompaktno obliko, ki popolnoma sede v uporabnikovo dlan in omogoča enostavno enoročno uporabo. Nova je lepa in uporabna! Oblikovalci so navdih črpali iz sodobne arhitekture in izdelali telefon s črnim kovinskim hrbtom, ki je poliran s pomočjo naprednega peskanja, natančno končno obdelavo ter z značilnim ovalnim panelom. S svojimi subtilnimi obrisi in gladkimi krivinami odbija svetlobo tako, da oddaja več odtenkov briljantnih barv in sijajev.

2. Fantastična kamera

Današnji uporabniki pametnih telefonov zahtevajo naprave, s katerimi lahko ujamejo in delijo najlepše življenjske trenutke kadarkoli in kjerkoli. S svojim zmogljivim 8 MP velikim senzorjem na prednji strani Huawei Nova omogoča uporabnikom, da delijo lepše selfije v vseh svetlobnih pogojih. Zadnja kamera na Huawei Novi ima 12 MP velik senzor z 1,25 μm večjimi/velikimi slikovnimi pikami ter široko odprto zaslonko zaradi česar lahko zajema dobre fotogtrafije tudi v slabi svetlobi. Senzor na Huawei Novi plus pa je velik 16 MP s katerim lahko zajame več svetlobe za bolj ostre, jasne ter bogate fotografije v vseh okoljih. Poleg tega Huawei Nova serija podpira hitro ostrenje za neverjetno natančnost s čimer pomaga uporabniku zajeti čudovite trenutke.

3. Resnična zmogljivost

Serijo Huawei Nova poganja Snapdragon 625 procesor, ki uporablja napredno 14 nm tehnologijo za povečanje zmogljivosti in zmanjšanje porabe energije. Baterija v Huawei Novi zadrži 3020mAh naboja, podpira Smart Power 4.0 in omogoča daljšo rabo uporabnikom, ki uporabljajo veliko različnih aplikacij. Z novim 3D čitalcem prstnih odtisov Huawei Nova podpira hitrejše in bolj natančno 360° odklepanje za boljšo varnost, priročnost ter enoročni zajem selfijev. Huawei Nova plus ima baterijo, ki zadrži 3340 mAh naboja in ponuja še daljšo avtonomijo baterije. Ta omogoča uporabnikom, da zajamejo tisoče posnetkov z enim samim polnjenjem.

ZZ Foto Bobo Nova Plus 3.jpg


Prestižen občutek za dosegljivo ceno

Huawei se je dodobra zasidral na tretjem mestu največjih prodajalcev prenosnih telefonov, kar mu je uspelo predvsem z odličnimi cenovno srednjerazrednimi telefoni, ki ponujajo veliko za razmeroma konkurenčno ceno. Nova Plus in Nova nadaljujeta to serijo razmeroma zmogljivih in oblikovno lepo izdelanih telefonov, ki za manj denarja od konkurence nudita občutek prestižnosti. Huawei Nova z 32 GB notranjega in 3 GB delovnega pomnilnika lahko kupite v Big Bangu in na Si.mobilu. Huawei Nova Plus z 32 GB notranjega in 3 GB delovnega pomnilnika pa je na voljo v Telemachu. V Sloveniji lahko izbirate med sivo, srebrno in zlato različnico. Maloprodajna cena modela Huawei Nova je od 419 € dalje, večjega Nova Plus pa od 449 €. Ob vezavi vam operaterji ponujajo še boljše cene.