Vroče ta hip

Trend, ki vas bo šokiral. Poglejte, kaj ženske delajo za lepoto!

Profimedia

Trajna sprememba, ki je ni moč izbrisati.

Lepotne operacije so v želji za popolnim videzom postale že del vsakdanje, tudi slovenske, družbe. A predvsem ženske, na skrivaj pa tudi moški, še vedno iščejo nove rešitve in sveže ideje, ki bi še popestrile njihovo ''naravno'' lepoto. V vsem skupaj pa gre nekatere že močno predaleč. Bi vi naredili kaj takega?

Pegice so lepotna lastnost z le dvema platema. Tisti, ki jih imajo, jih sovražijo, tisti, ki jih nimajo, jih želijo imeti. Morda se ta zavest skriva v zgodovini, saj so pred leti veljale kot lepotna lastnost nižjega sloja, saj so le-ti pege dobili na soncu med delom na polju, predvsem ženske višjega sloja pa so se s tem namenom vestno izogibale soncu in morebitne pege prekrivale s svetlim pudrom. Danes pege vseeno veljajo za enega izmed lepotnih idealov, zato ni čudno, da bi nekatere ženske naredile vse, da bi jih imele. Vseeno pa so številne pri tem idealu naredile velik korak v napačno smer. 

Ženske so se po lepotnih operacijah, umetnih trepalnicah in trajnemu ličenju pričela odločati za tetovaže v obliki pegic. Tako je. Družbena omrežja so preplavile fotografije z opisom ''tetovirane pege'', nekatere pa prikazuje tudi samo postopek. Po pregledu fotografij sodeč lahko sklepamo, da se nekatere ženske odločajo za prave, trajne, tetovaže. Spet druge pa so si omislile le začasne. Kljub vsemu menimo, da je to ena izmed lepotnih potez, ki je ne rabite posnemati. Takšne pege ne delujejo naravno, trajne tetovaže pa nikoli ni moč v popolnosti odstraniti. 

Vas zanima, kaj vpliva na barvo vaših zob? Kliknite tukaj!

A post shared by Dani (@ellethewitch) on

A post shared by @sydneydyercosmetics on

A post shared by Boulder Brows (@boulderbrows) on