pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Ste prikupno debelušne? Takole boste v kopalkah videti zapeljivo …

29. 5. 2017; 01.00
Avtor: V. M.
kopalke morje

Že sanjarite o morskih počitnicah? foto: Profimedia

Imate močnejšo postavo in vam misel na morske užitke na obraz ne naslika nasmeha? Razkrivamo, kako izbrati prave kopalke, da bo vaša postava videti lepa in zapeljiva.

Še malo in zakorakali bomo v poletje, za mnoge najlepši čas v letu. Se tudi vi spogledujete z mislijo o novih kopalkah? Modno strokovnjakinjo Sonjo Žužek iz modnega butika SinDa smo povprašali, kako izbrati takšne, ki se bodo idealno prilegale vaši postavi, izpostavile prednosti in spretno prikrile pomanjkljivosti.

Najprej se nekaj dogovorimo: ne primerjajte svoje zrcalne podobe z manekenkami v reklamnih oglasih, velja? To je vaše telo, na njem so sledi, ki pripovedujejo vašo, edinstveno zgodbo.  Morda o  slastnih gurmanskih užitkih, ljubih cepetajočih otroških korakih ali pa o tistih manj prijetnih temah, ko nam jo zagode zdravje. Če se zaradi drobnih sledi ali pomanjkljivosti v svojem telesu ne počutite dobro, to ne sme biti razlog, da bi se odpovedali poletnim užitkom. Drage bralke, naj vam pomagamo, da se boste z nekaj preprostimi triki počutili lepo in zapeljivo. In ne pozabite, za prav vsako postavo obstajajo idealne kopalke!

Sem močnejše postave, imam okrogel trebušček, povešen je zaradi poroda, vidijo se strije, pozna pa se tudi, da rada jem. Rada bi kopalke, ki ga ne bi preveč razkrivale. Kakšne naj izberem?

''Če se zaradi močnejše postave ne počutite dobro v dvodelnih kopalkah, lahko izberete enodelni model, še lepše pa vam bo pristajal tankini, ki je sestavljen iz dveh kosov in bo poskrbel za svež in moden videz. Seveda pa si lahko privoščite tudi dvodelne kopalke, le izberite takšne z višjim, nabranim pasom, ki bodo stisnile trebušček.



Če so vam ljubše enodelne kopalke, se držite sledečih pravil. Izberite model v temnejšem, nebleščečem odtenku, zlasti predel na trebuščku, torej pod prsmi, naj bo bodisi enobarven, bodisi naj ga krasijo večji motivi. Primerna izbira bodo kopalke, katerih material je v sprednjem delu nekoliko ojačan, tako bodo stisnile obline in pričarale lepo silhueto. Morda vam bodo pristajali modeli kopalk, ki imajo pod košarico diagonalno nabrano tkanino ali pa tisti modni modeli, ki se poigravajo z optično iluzijo in s svetlejšim stranskim delom poudarijo oz. navidez zožijo temnejši osrednji predel.

Da bi pozornost odvrnili od trebuščka, svetujem kopalke, ki jih krasi zanimiv dizajn na predelu prsi. Svetlejši materiali, modni vzorci, bleščice ali dodatki s pentljami, gumbi ali trakovi, bodo pozornost usmerili na vaše prsi. Pomerite tudi kopalke s košarico, ki bodo podprle vaše prsi - privlačen dekolte bo poudaril vaše prednosti in odvrnil pogled od zaobljenega trebuščka,'' svetuje Sonja in ob tem poudarja še, čemu se je pri iskanju primernega modela dobro izogniti …

Izogibajte se:


- svetlih odtenkov (zlasti na predelu okrog trebuščka)
- drobnih vzorcev (slednji optično še povečajo površino)
- vodoravnih črt (videti boste širše)
- volančkov na predelu hlačk
- vodoravnim dekoltejem


Z upoštevanjem omenjenih nasvetov, boste zagotovo našle kopalke, v katerih se boste dobro počutile. Uživajte v poletju!

Ne skrivajte se za ohlapnimi oblačili. Vaše telo pripoveduje edinstveno zgodbo.

Ne skrivajte se za ohlapnimi oblačili. Vaše telo pripoveduje edinstveno zgodbo. foto: Pexles

prejšnji članek
Afroditino nepozabno poletje
Moda&Lepota
Afroditino nepozabno poletje
naslednji članek
Iris Mulej še vedno močno zaljubljena
Svet slavnih
Iris Mulej še vedno močno zaljubljena