Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Nakupovanje pohištva in dodatkov za dom, kot ga še ni bilo

28. 8. 2017; 08.55
Avtor: Oglasno sporočilo
NASLOVNA SLIKA
Lesnina na Brdu v Ljubljani bo 30. avgusta 2017 odprla prenovljen trgovski center s pohištvom in opremo za dom.

Mi smo se po njem že sprehodili skupaj z vodjo marketinga Romanom Frankom. Na preglednih prodajno-razstavnih površinah, zasnovanih po najsodobnejših oblikovalskih trendih, bodo lahko kupci izbirali med izjemno široko ponudbo kakovostnih izdelkov priznanih pa tudi lastnih blagovnih znamk različnih cenovnih razredov. Kupcem je na voljo najširša izbira kuhinj, bogat program za otroke do treh let, pestra paleta spalnega in bivalnega pohištva, kakovosten izbor vrtnega in pisarniškega pohištva ter opreme za kopalnice in širok asortiman svetil in dekorativnega programa – od celovite ponudbe hišnega tekstila, preprog, posod in jedilnega pribora, pa do najmanjših podrobnosti, ki bodo v vsakem prostoru in ob vsaki priložnosti pričarale toplino in domačnost.

Pri izbiri vam bodo z veseljem svetovali usposobljeni svetovalci, ki so ves čas v stiku z najnovejšimi trendi, ter vam pomagali, da uresničite vaše ideje in dom uredite povsem po vaši meri. Glede na vaše želje bodo poskrbeli za 3-D izris pohištvene opreme, vam svetovali pri pohištvenih kombinacijah in dodatkih ter poskrbeli za prevoz in montažo pohištva na vašem domu. Prenovljena Lesnina Ljubljana Brdo bo opremljena tudi s popolno novostjo – 3D sobo, v kateri bo strokovno osebje projiciralo 3D izris pohištvene opreme po vaši meri, tako da boste lahko realno izkusili, kako bo vaše pohištvo izgledalo pri vas doma.

3D soba – gre za prvo takšno sobo v Sloveniji.

Po vzoru vodilnih pohištvenih centrov v tujini bo Lesninin center ponujal tudi kulinarično ponudbo. Ta bo razveselila še tako zahtevne gurmane, najmlajšim pa bo zagotovo zelo všeč tudi igralni kotiček.

Še posebno veselo pa bo v času otvoritve, saj so se pri Lesnini ob tem svečanem dogodku obiskovalce odločili osrečiti z otvoritvenimi popusti na vseh oddelkih in veliko nagradno igro, v kateri se bodo kupci potegovali za avto Renault Megane in za križarjenje za vso družino. Pripravili pa so tudi zelo pester glasbeni program. V sredo, 30. avgusta, bodo nastopili Čuki in Modrijani, v četrtek, 31. avgusta in v petek, 1. septembra, skupina Hooruk, v soboto, 2. septembra, pa znova skupina Čuki. Poskrbljeno bo tudi za animacijo in za darila za otroke.

Pridite, ne bo vam žal. In ne skrbite – parkirnih mest bo dovolj za vse – dodali so jih namreč še 200.

V Lesnina Ljubljana Brdo imajo ogromno lastnih priznanih vrhunskih blagovnih znamk pohištva, tako slovenskih kot tudi svetovnih proizvajalcev.

V Lesnina Ljubljana Brdo imajo ogromno lastnih priznanih vrhunskih blagovnih znamk pohištva, tako slovenskih kot tudi svetovnih proizvajalcev.

prejšnji članek
Vozite varno!
Moda&Lepota
Vozite varno!
naslednji članek
Slavna zakonca zasačena v intimnih trenutkih
Svet slavnih
Slavna zakonca zasačena v intimnih trenutkih