Vroče ta hip

Predstavljamo vam … valovite ustnice!

Nov trend valovitih ustnic.
Nov trend valovitih ustnic.
Instagram

Morda se vam bo ob pogledu na vijugaste linije zazdelo, da imate privide, a na naj vam razkrijemo, da vidite povsem dobro. Gre le za najnovejši lepotni trend.

Le koga so tako močno navdahnile vijugaste linije, da jih je kreativno vpeljal v svet ličenja? Valovite ustnice so pravzaprav izpeljanka precej nenavadne ideje. V začetku prejšnjega tedna so namreč na Instagramu svojo parado otvorile valovite obrvi.

Rdeča nit novega trenda so torej vijugaste linije, ob katerih se zgolj 'nevednemu' opazovalcu zazdi, da gre za šalo ali da so umetniki ličenja izgubili stik z realnim svetom. No, ja, po vseh čudaško obarvanih trendih to niti ni tako iz trte izvita misel. Samo spomnite se pernatih obrvi …

Kaj se torej dogaja? Kot kaže zgolj nova modna muha, ki navdihuje pozornosti željna dekleta na Instagramu, ki so idejo posvojila skorajda hitreje, kot se je ta pojavila na spletu. No, roko na srce, ne opaziti valovitih ustnic in obrvi bi bilo res težko, a kaj, ko vanje ne strmimo zaradi osupljive lepote … Ali pač?